Smile.. (",)


Semalam, Alisha yang pandai ni nak ambik gambar saya & my dear guna hp tau u all... Beria dia duk tolak badan saya suh dekat dengan abah dia.. hahahha... Saya pulak time tu, kamera tengah ready je la kat tangan.. ready nak snap gelagat dia.. hehheh

Yang tak menahan tu, sambil nak ambik gambar tu, alisha cakap "Smile..." hahhahhah... Anak dara saya speaking london... muahhahahhah.. Baguslah alisha ni, tak sia2 saya ajar words omputih kat dia.. ekekkek... Ohya, gambar kat atas tu, aksi dia nak ambik gambar saya & my dear lah tu... mulut tu ternganga sebab tengah sebut "smile..".. hehheheh.. 


{ 31 comments.. read them below or add one }

fizafantagirO fizafantagirO January 17, 2013
pandainyaa alisha .meh snap pic auntie pija meh :p
Mira Adzlia Mira Adzlia January 17, 2013
hihi...pndi alisha amik gmbr ek...sok bsr nk jd fotografer ni..hihi
Mimie Mimie January 17, 2013
bijak betul alisha nih kak ina
Kakzakie Kakzakie January 17, 2013
Kakak dapat bayangkan masa itu mesti ina suami-isteri bukan senyum lagi tapi ketawa besar...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY January 17, 2013
senang la lepas ni alisha dah boleh harap amik gambar ibu dan ayah dia..hehe
Deqla manjew Deqla manjew January 17, 2013
alisha yg sgt bijak..didikan dari mak ayahnya juga.. :)
lynn kamarul lynn kamarul January 17, 2013
budak2 skrang da modern.. hehe kt kecik2 dulu mana ada hp siap kamera
dya bunga dya bunga January 17, 2013
nk smile jugak..hihi..smile..:)
azizah :) azizah :) January 17, 2013
so cute! lepas ni akak dah ada photographer dah..heee
Cik Nur Cik Nur January 17, 2013
gaya mcm org beso je alisha ni... :)
Fiza Rahman Fiza Rahman January 17, 2013
Lpas ni dah ada tukang amik gambar lah ☺☺
ayut ayut January 17, 2013
alisha mmg good girl..makin bsar mkin byk blja yer :)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 17, 2013
Smile smpai tgn terangkat mcm mengarah :) hehe.. :) comel je
NaZiRaH... NaZiRaH... January 17, 2013
haha, pandai alisya,;-)
Si Matatajam Si Matatajam January 18, 2013
Bijaknya Alisha..Khalish plak suka sebut handsome..ha ha ha..
Puan Kutu Puan Kutu January 18, 2013
pandai cakap dh si alisha nie..speakin london lg!
caliph shuriken caliph shuriken January 18, 2013
aritu dia x nk ckp smile kt sy, hikk...
emma emma January 21, 2013
smileeee.... meh cni Alisha snap pic aunti plk :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 22, 2013
salam kak ina..
hai alisha!
smile! eh untie dah smile ni..cpt2 snap :)