Gambar 2 beradik bila suruh posing....



Alisha & Aqilah : Nantilah ibu.. kami belum ready lagi..


Aqilah : Ibu, kakak je dah ready.. Aqilah belum lagi...


Aqilah : Ok, Aqilah dah ready.. hihii
Ibu : Eh, napa mata kakak alisha jadi camtu.. hehee


Alisha : Tak naklah ambik gambar.. Ibu tak pandai ambik... tu yang mata Alisha jadi camtu
Aqilah : Kakak taknak bergambar sudah... Adik nak bergambar... smile.. hihiii

P/s : BE ke 3 CIMB Octo pay, BE ke 4 Nokia Lumia 920 & Lumia 8.., BE ke 5 Nilai Uni-A Day In Live & BE ke 6 Mystarjobs (phase 2) telah singgah di blog GA..

{ 43 comments.. read them below or add one }

Masya Masya January 09, 2013
aqilah pun dah pandai dah nak mesra kamera.. kemain lagi mata tak berkelip bila diambil gambar yer...
Azi Azi January 09, 2013
banyaknya BE... comel sungguh aqilah...
QueeN TerataI QueeN TerataI January 09, 2013
pandai eh posing depan kamera.. si kecik pun sama juga...
Myra Jay Myra Jay January 09, 2013
Wahhh!! Kecik2 dah mesra kamera ni baby Aqilah :)
Myra Jay Myra Jay January 09, 2013
Banyaknya BE kat blog contest..

Nampak nya Ina kena update 'samting' kat blog GA tu :D
N i e Z a N i e Z a January 09, 2013
hehehhe..comei dua2...
Sally Yatiey Sally Yatiey January 09, 2013
Pandainya dua beradik ni posinggggg... Hehe
Tihara Tihara January 09, 2013
beso dah adik alisha..cute meke ni :)
Deqla manjew Deqla manjew January 09, 2013
dua2 comel.. alisha tu.. haihh cantik betol anak dara tu.. :)
lizz lizz January 09, 2013
comelnyer Alisha & Aqilah...
ina nanti bagi alamat kat saya ek ader nak bagi something kat Alisha & Aqilah..

razucute@yahoo.com

Mas Zull Mas Zull January 09, 2013
assalamualaikum intan...suka amik gambar yer...dua beradik rupanya berbeza la comei2...
mama ila mama ila January 09, 2013
sakan ek dua beradik nie posing..hihihi...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 09, 2013
Alhamdulillah.. rezeki lagi :)

kakak alisha xnk bergambar adik aqilah la plak... :)
umialya umialya January 09, 2013
comelnya..

akak teka, alisha ikut ina, aqilah ikut bapanya, betul tak?
nea lopah nea lopah January 09, 2013
salam pekenalan....
comel alisya dan Aqilah.
sudi2 datang blog saya ;)
nabihahsejutarasa.blogspot.com
fieda fieda January 09, 2013
alahai..comelnyer...
fieda fieda January 09, 2013
ina..byknyer be singgah kat rumah sana..pelik ye dorang ni selalu gitu..tahniah ye ina sbb dpt maintain uv 1000+ sehari..mmg ramai dah peminat alisha dan aqilah
UniMeOw UniMeOw January 09, 2013
2 2 comey..mata bulat!! :D
deno deno January 09, 2013
ei geram betul tengok dua beradik comel ni!!! rasa nak cium2 je... akak kalau balik terengganu gtau deno eh.. ada rezeki nak jumpa lah! :)
Munnafendy Munnafendy January 09, 2013
lama tak datang sini...dh 2 org anak akak ek..ketinggalan ketapi
Cik Nur Cik Nur January 09, 2013
comell..!
Geram tgk....

Tahniah..dapat BE lagi... :)
Mimie Mimie January 09, 2013
Kak inaaaaaaaaaaaaaa.....mata alisha cantik sgtttttttttttttttt...terpegun sy tgk...
Mrs Velentine Mrs Velentine January 09, 2013
cantiknya anak2 kak ina...heheehe///alhamdulillah rezeki..
nenot nenot January 09, 2013
aah..mata alisha cantik..t besar mesti lagi cntik hehehe :)
eita eita January 09, 2013
besar nyer mata dia..

sal ya sal ya January 10, 2013
aqilah dah macam boboy rupa parasnya.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 10, 2013
salam kak ina..
hai alisha & aqilah..

hehe..tersenyum2 cma sorang bc caption akak tu.. hihih.. :p


alhamdulillah..rezeki be masuk :)
Fiza Rahman Fiza Rahman January 10, 2013
Pandai posing. Sama2 pakai baju pink yer.

Tahniah ina. Berderet BE. Saya gak yg tak dpt...huhuhu...
azizah :) azizah :) January 10, 2013
alahai comeynya kak :) pandai bergaya dua2 anak ni... so sweet :)
QasehnyaRania QasehnyaRania January 10, 2013
lepas ni gadis jadi fotegenik le aqilah dan alisya ',
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim January 11, 2013
memula aqilah berkerut dahi sbb pk apa yang ibu dia buat lama2 baru sedar ooowh amik gambar rupanya=)
Azi Azi January 12, 2013
PANDAI IBU REKA DIALOG.. LEH JADI PENULIS SKRIP.. HIHIH
Si Matatajam Si Matatajam January 12, 2013
Pandainya berposing..hi hi..comel... Tahniah dapat BE..Alhamdulillah..
Puan Kutu Puan Kutu January 13, 2013
hehe pandai..tahu je pic depa nak masuk blog ibu.hehe
shidaR shidaR January 15, 2013
comel dua2 pon hehee :)
emma emma January 21, 2013
comey je 2 bradik ni. Geram tgk..