Memuatkan ...

Gambar 2 beradik bila suruh posing....



Alisha & Aqilah : Nantilah ibu.. kami belum ready lagi..


Aqilah : Ibu, kakak je dah ready.. Aqilah belum lagi...


Aqilah : Ok, Aqilah dah ready.. hihii
Ibu : Eh, napa mata kakak alisha jadi camtu.. hehee


Alisha : Tak naklah ambik gambar.. Ibu tak pandai ambik... tu yang mata Alisha jadi camtu
Aqilah : Kakak taknak bergambar sudah... Adik nak bergambar... smile.. hihiii

P/s : BE ke 3 CIMB Octo pay, BE ke 4 Nokia Lumia 920 & Lumia 8.., BE ke 5 Nilai Uni-A Day In Live & BE ke 6 Mystarjobs (phase 2) telah singgah di blog GA..

43 orang suka berlian:

Masya berkata...

aqilah pun dah pandai dah nak mesra kamera.. kemain lagi mata tak berkelip bila diambil gambar yer...

Azi berkata...

banyaknya BE... comel sungguh aqilah...

QueeN TerataI berkata...

pandai eh posing depan kamera.. si kecik pun sama juga...

Myra Jay berkata...

Wahhh!! Kecik2 dah mesra kamera ni baby Aqilah :)

Myra Jay berkata...

Banyaknya BE kat blog contest..

Nampak nya Ina kena update 'samting' kat blog GA tu :D

N i e Z a berkata...

hehehhe..comei dua2...

Sally Yatiey berkata...

Pandainya dua beradik ni posinggggg... Hehe

Mrs Lurve berkata...

bulat mata aqilah

Tihara berkata...

beso dah adik alisha..cute meke ni :)

Deqla manjew berkata...

dua2 comel.. alisha tu.. haihh cantik betol anak dara tu.. :)

lizz berkata...

comelnyer Alisha & Aqilah...
ina nanti bagi alamat kat saya ek ader nak bagi something kat Alisha & Aqilah..

razucute@yahoo.com

the malay male berkata...

banyaknya BE

Mas Zull berkata...

assalamualaikum intan...suka amik gambar yer...dua beradik rupanya berbeza la comei2...

mama ila berkata...

sakan ek dua beradik nie posing..hihihi...

nanieybarnieylurviey berkata...

Alhamdulillah.. rezeki lagi :)

kakak alisha xnk bergambar adik aqilah la plak... :)

umialya berkata...

comelnya..

akak teka, alisha ikut ina, aqilah ikut bapanya, betul tak?

Mira Adzlia berkata...

alolor..cumilnyer

nea lopah berkata...

salam pekenalan....
comel alisya dan Aqilah.
sudi2 datang blog saya ;)
nabihahsejutarasa.blogspot.com

Kesuma Angsana berkata...

he he suka2

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

comel je tgok.. suka mata dorg:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dua bradik yg super comel :-)

fieda berkata...

alahai..comelnyer...

fieda berkata...

ina..byknyer be singgah kat rumah sana..pelik ye dorang ni selalu gitu..tahniah ye ina sbb dpt maintain uv 1000+ sehari..mmg ramai dah peminat alisha dan aqilah

UniMeOw berkata...

2 2 comey..mata bulat!! :D

deno berkata...

ei geram betul tengok dua beradik comel ni!!! rasa nak cium2 je... akak kalau balik terengganu gtau deno eh.. ada rezeki nak jumpa lah! :)

Munnafendy berkata...

lama tak datang sini...dh 2 org anak akak ek..ketinggalan ketapi

Cik Nur berkata...

comell..!
Geram tgk....

Tahniah..dapat BE lagi... :)

Mimie berkata...

Kak inaaaaaaaaaaaaaa.....mata alisha cantik sgtttttttttttttttt...terpegun sy tgk...

Mrs Velentine berkata...

cantiknya anak2 kak ina...heheehe///alhamdulillah rezeki..

nenot berkata...

aah..mata alisha cantik..t besar mesti lagi cntik hehehe :)

eita berkata...

besar nyer mata dia..

sal ya berkata...

aqilah dah macam boboy rupa parasnya.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak ina..
hai alisha & aqilah..

hehe..tersenyum2 cma sorang bc caption akak tu.. hihih.. :p


alhamdulillah..rezeki be masuk :)

Fiza Rahman berkata...

Pandai posing. Sama2 pakai baju pink yer.

Tahniah ina. Berderet BE. Saya gak yg tak dpt...huhuhu...

azizah :) berkata...

alahai comeynya kak :) pandai bergaya dua2 anak ni... so sweet :)

QasehnyaRania berkata...

lepas ni gadis jadi fotegenik le aqilah dan alisya ',

wan nurul hezrina abd halim berkata...

memula aqilah berkerut dahi sbb pk apa yang ibu dia buat lama2 baru sedar ooowh amik gambar rupanya=)

Azi berkata...

PANDAI IBU REKA DIALOG.. LEH JADI PENULIS SKRIP.. HIHIH

Che Rosliza Che Mat berkata...

Pandai aqilah tgk kamera..

Si Matatajam berkata...

Pandainya berposing..hi hi..comel... Tahniah dapat BE..Alhamdulillah..

Puan Kutu berkata...

hehe pandai..tahu je pic depa nak masuk blog ibu.hehe

shidaR berkata...

comel dua2 pon hehee :)

emma berkata...

comey je 2 bradik ni. Geram tgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...