Pengumuman Mini Giveaway #10

Sorry ye u all, buat u all tertunggu2 mini giveaway dari saya.. hihii.. Thanks pada yang bertanya... (",)... Saya akan buat Mini Giveaway #10 hari Isnin minggu depan @ 07/01/2013 yer... Mini Giveaway #10 ni adalah yang bulan 12 tahun lepas punya... tapi saya tunda bulan ni.. so, dengan kata lain, untuk bulan ni akan ada 2 kali Mini Giveaway... Mini Giveaway #11, akhir bulan ni yer... InsyaAllah.. (",)


Mini Giveaway #10, hadiahnya adalah tudung segiempat GUCCI... eh, u all jangan ingat original gucci tau... ni yang murah je... hihii... Untuk pengetahuan u all, TUDUNG NI SAYA DAH GUNA TAU, TAPI SEKALI JE... lepas tu dah tak guna... *dah berlaku pembaziran di situ... adehhh... 

Masa beli tu, saya punya berkenan, sebab saya memang mencari tudung or shawl GUCCI.. tapi tu la, bila dah beli, saya pakai sekali, dia tak menjadi pulak.. tak terbentuk macam yang saya nak... tiup angin je terus "kelepek"... dah tak cun... opsttt sebenarnya saya yang tak reti guna.. muahahha.. Bukan senang nak jumpa tudung GUCCI ni... punya lama saya mencari last2 satu tu je jumpa.. hihii


{ 43 comments.. read them below or add one }

intanfirdaus247 intanfirdaus247 January 03, 2013
Jeng jeng..x sabar nunggu nih ina nak baut mini ga
Mrs Velentine Mrs Velentine January 03, 2013
insyaallah akan tunggu saatnya..cantik shawl ni
orked violet orked violet January 03, 2013
waa...macam best!! =)

syarat2??
Myra Jay Myra Jay January 03, 2013
Dah lama tak bershawl...

Tp kalau dapat pree apa salahnya kan :D
Deqla manjew Deqla manjew January 03, 2013
sekali guna pun ok apa..cantik! :)
umialya umialya January 03, 2013
IB lg hebat, asik kuarkn GA jer..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 03, 2013
harap2 nurul ingatlah nak join.selalu terlepas..huhu pas nie kena set alarm=)
Cik Muda Cik Muda January 03, 2013
ok baiklah saya tunggu....

kalau sudi meh la join blogwalking saya gak ye.....
permatabiru permatabiru January 03, 2013
take note.nak join juga la minggu depan..hehe
ISMA ILYA AHMAD PUAD ISMA ILYA AHMAD PUAD January 03, 2013
eee..
teringin nak join la.. hihi ^_^
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 03, 2013
salam kak intan.. cam bese..cma pun nk joinjugak!

shiemacma.blogspot.com

:)
Cikgu Ma Cikgu Ma January 03, 2013
tak suspen la kak dah tau hadiah ga nih..hehe
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 03, 2013
Hehe.. Stress lak ble xjd n kelepek :)
Nida Mohd Nida Mohd January 03, 2013
Cantik tu..mmg ssh nk jmp..sy duk tercari2 yg tulis LV..
::CIK LYNN:: ::CIK LYNN:: January 03, 2013
xsabar nak tggu isnin ni :)

kdg2 suka beli je...hehe
Jemarisuri Jemarisuri January 03, 2013
gud luck ina...moga ada yg join nti..
azizah :) azizah :) January 03, 2013
menariknya tudung tu! kalau sempat insyaallah jijah join..
ShimaSalleh ShimaSalleh January 03, 2013
hihihi... jenuh mencari last2 tak pakai hihihi
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan January 03, 2013
ina..boleh tukar link blog nieza tak kat banner tu.. http://www.nieyxzha.my/p/ada-sape-sape-berminat-dengan-doodle.html

sebab nieza tukar domain dot my ^^

Cik Nur Cik Nur January 03, 2013
isnin ni ye..
harap sempatlah nur join.. :)
Cik Mun Cik Mun January 03, 2013
ok..menarik jgak ni..
Riena Haiqal Riena Haiqal January 04, 2013
wah wah wah.. tudung gucci la.. (^_^)
Mama Adam Mama Adam January 04, 2013
minta2 MA bukak lappy masa tu :)
ayut ayut January 04, 2013
wahhh..2x Mini GA..best yer..jgn ayut pon sibuk tak perasan sudah..hihihi :)
Azi Azi January 04, 2013
akan join insyaallah...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 04, 2013
ok2 take note hehehe...hope ada kelapangan utk join
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa January 04, 2013
eheheh!!comelllnya allisha..bijak :))
sal ya sal ya January 05, 2013
hahaha... tak reti nak guna ye...
ros_reeza ros_reeza January 06, 2013
Eh ros tak pernah jumpa lagi tudung gucci..
shidaR shidaR January 09, 2013
wahhh gucci tu hehee :) shida mcm xsempat join je kak ^_^