Memuatkan ...

Pengumuman Mini Giveaway #10

Sorry ye u all, buat u all tertunggu2 mini giveaway dari saya.. hihii.. Thanks pada yang bertanya... (",)... Saya akan buat Mini Giveaway #10 hari Isnin minggu depan @ 07/01/2013 yer... Mini Giveaway #10 ni adalah yang bulan 12 tahun lepas punya... tapi saya tunda bulan ni.. so, dengan kata lain, untuk bulan ni akan ada 2 kali Mini Giveaway... Mini Giveaway #11, akhir bulan ni yer... InsyaAllah.. (",)


Mini Giveaway #10, hadiahnya adalah tudung segiempat GUCCI... eh, u all jangan ingat original gucci tau... ni yang murah je... hihii... Untuk pengetahuan u all, TUDUNG NI SAYA DAH GUNA TAU, TAPI SEKALI JE... lepas tu dah tak guna... *dah berlaku pembaziran di situ... adehhh... 

Masa beli tu, saya punya berkenan, sebab saya memang mencari tudung or shawl GUCCI.. tapi tu la, bila dah beli, saya pakai sekali, dia tak menjadi pulak.. tak terbentuk macam yang saya nak... tiup angin je terus "kelepek"... dah tak cun... opsttt sebenarnya saya yang tak reti guna.. muahahha.. Bukan senang nak jumpa tudung GUCCI ni... punya lama saya mencari last2 satu tu je jumpa.. hihii


43 orang suka berlian:

intanfirdaus247 berkata...

Jeng jeng..x sabar nunggu nih ina nak baut mini ga

Mrs Velentine berkata...

insyaallah akan tunggu saatnya..cantik shawl ni

orked violet berkata...

waa...macam best!! =)

syarat2??

Myra Jay berkata...

Dah lama tak bershawl...

Tp kalau dapat pree apa salahnya kan :D

Deqla manjew berkata...

sekali guna pun ok apa..cantik! :)

Mimie berkata...

bestnye hadiah

Mimie berkata...

bestnye hadiah

umialya berkata...

IB lg hebat, asik kuarkn GA jer..

Riedaffya ibrahim berkata...

milik siapa ye...

wan nurul hezrina berkata...

harap2 nurul ingatlah nak join.selalu terlepas..huhu pas nie kena set alarm=)

Cik Muda berkata...

ok baiklah saya tunggu....

kalau sudi meh la join blogwalking saya gak ye.....

permatabiru berkata...

take note.nak join juga la minggu depan..hehe

ISMA ILYA AHMAD PUAD berkata...

eee..
teringin nak join la.. hihi ^_^

Ibu Lala berkata...

Ye ye nak join..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak intan.. cam bese..cma pun nk joinjugak!

shiemacma.blogspot.com

:)

sHaRiNa eLyaNa berkata...

nak !! hehe

Haryati Faizal berkata...

nak join!

Ema Blog berkata...

menarik ni

Cikgu Ma berkata...

tak suspen la kak dah tau hadiah ga nih..hehe

Eca Dwinky Asha berkata...

wah tudung tu~

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

wah tak saba nk join ni=)

nanieybarnieylurviey berkata...

Hehe.. Stress lak ble xjd n kelepek :)

Nida Mohd berkata...

Cantik tu..mmg ssh nk jmp..sy duk tercari2 yg tulis LV..

::CIK LYNN:: berkata...

xsabar nak tggu isnin ni :)

kdg2 suka beli je...hehe

Jemarisuri berkata...

gud luck ina...moga ada yg join nti..

azizah :) berkata...

menariknya tudung tu! kalau sempat insyaallah jijah join..

Si Matatajam berkata...

Wah Gucci gitu..

ShimaSalleh berkata...

hihihi... jenuh mencari last2 tak pakai hihihi

Nieyxzha Hassan berkata...

ina..boleh tukar link blog nieza tak kat banner tu.. http://www.nieyxzha.my/p/ada-sape-sape-berminat-dengan-doodle.html

sebab nieza tukar domain dot my ^^

Cik Nur berkata...

isnin ni ye..
harap sempatlah nur join.. :)

NaZiRaH... berkata...

;-)...akhirnya...

Cik Mun berkata...

ok..menarik jgak ni..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Rajin buat GA...:)

Riena Haiqal berkata...

wah wah wah.. tudung gucci la.. (^_^)

Mama Adam berkata...

minta2 MA bukak lappy masa tu :)

ayut berkata...

wahhh..2x Mini GA..best yer..jgn ayut pon sibuk tak perasan sudah..hihihi :)

izan mama mia berkata...

rajin ina buat mini GA

Azi berkata...

akan join insyaallah...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ok2 take note hehehe...hope ada kelapangan utk join

QA's ~ mamapapa berkata...

eheheh!!comelllnya allisha..bijak :))

sal ya berkata...

hahaha... tak reti nak guna ye...

ros_reeza berkata...

Eh ros tak pernah jumpa lagi tudung gucci..

shidaR berkata...

wahhh gucci tu hehee :) shida mcm xsempat join je kak ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...