Saya memang suka makan kek (^_^)

Saya memang sangat2 suka makan kek.. TAPI, saya tak suka kek fondant or kek yang biasa tu.. alaa yang krim dia tu manis & melekat2 kat tangan sampai susah nak cuci.. (",).. Yang fresh cream saya suka.. tak manis sangat.. (",) Normally, kalau sepotong kek, memang tak cukuplah untuk saya.. hahahah Sebab tu, kalau nak beli kek, saya suka beli sebijik terus.. tapi yang saiz kecik la... (",)


Sekarang ni, saya nak keluar rumah, memanglah susah.. my dear taknak bawak... hahhahah.. bukan pe u all, aqilah kecik lagi.. nak menyusu pun susah.. so, my dear keluar bertemankan alisha je la selalu.. (",).. Nak dijadikan cerita, saya tingin nak makan kek, so, saya suruhlah my dear beli... macam biasalah, kek pilihan kami dekat King's.. SEDAP SUNGGUH!!.. Tak tahulah apa nama kek ni.. tapi memang sedap...


U all bayanglah, my dear jenis yang tak suka kek pun boleh makan banyak.. hihii.. Si Alisha tu pulak, dia duk kutip coklat keras yang duk terpacak atas kek tu.. hihiii.. Haihhh, cite kat u all pasal kek, terus rasa nak makan lagi.. terliur pulak nampak kek ni.. heheh


{ 34 comments.. read them below or add one }

Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 16, 2013
ha jgn kata kak ina teringin ni dh sekali dgn wani terjebak tringin nk mkn kek tu..hadoi hahahaha
Cik Nur Cik Nur January 16, 2013
gulp..mmg nampak sedaplah kek tu.. :)
teringin jugak ni..hihih
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 16, 2013
wah da kek la sini. meh pos sini sikit :)
Mrs Lurve Mrs Lurve January 16, 2013
wow..menarik sgt, nmpk sedap! nak tnya, ina baru 2 bulan lebihkan bersalin kan aqilah..masih pantang makan lg ke x? ke pantang makan cuma 2 bulan je?
QasehnyaRania QasehnyaRania January 16, 2013
sedapnya..letak dalam peti ais sekjap pastu makn sejuk2...nikmatnya :D

alisha ada lgi tak bagi ciksu sikit, boleh?
Zira Aziz Zira Aziz January 16, 2013
serius terliur tgk kek ni..terus teringat indulgence kek.. :P
ros_reeza ros_reeza January 16, 2013
tak pernah makan lagi kek dari Kedai KIng's tu..
aTieYusof Family aTieYusof Family January 16, 2013
sy pun suka kek.. lebih yang berasas kan coklat atau pun Cheese..:)
nini nini January 16, 2013
uih...sedapnya kek....terliur.....
Anis Nisa Anis Nisa January 16, 2013
wahhh..kek...dapnyeee...
Mama Adam Mama Adam January 16, 2013
saya juga!!!
kalo dapat cheese cake lagi suka!

tapi, saya suka kek yg kurang manis :)
kalo coklat, manis pun ok. hihih
sisR sisR January 16, 2013
Sedapnya kek....teringin la pulak....
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 16, 2013
salam kak ina,
hihi..cma pun antu kek!
ni mesti blueberrry.. x pun black forest..
dap nyeeee.....
Mas Zull Mas Zull January 16, 2013
assalamualaikum intan ...wah sedapnya kek tu...:)
Ibu Lala Ibu Lala January 16, 2013
Akak pun suke kek. Sll beli osaka ke ngan fortune kat bakeri pistachio. Sedappp.
QasehnyaRania QasehnyaRania January 16, 2013
sedapnya..kalau makan sijuk2 sedap ni ;D
Mimie Mimie January 16, 2013
dekat king's memg kek die sedap2...terbaek
Izan Ishak Izan Ishak January 16, 2013
napalah ada kek sedap kat blog ina.. dah buat k.izan terliur aje ni.

Deqla manjew Deqla manjew January 17, 2013
deqla suka jugak kek..tp kureng gemor strawberi..hihi
lynn kamarul lynn kamarul January 17, 2013
sedap.. suka kek coklat
Mira Adzlia Mira Adzlia January 17, 2013
sy nih pun da tliur tgk..hahaha
Fieda Rafli Fieda Rafli January 17, 2013
bakpe la tayang gambor ni..sedap betul nmpk..ni yg buat rasa nak pi beli kek ari sabtu ni...hihi..kak fieda pun suka kek yg ada fresh cream jer..yg krim biasa tu lagipun berminyak..pastu manis leting..
Fieda Rafli Fieda Rafli January 17, 2013
bakpe la tayang gambor ni..sedap betul nmpk..ni yg buat rasa nak pi beli kek ari sabtu ni...hihi..kak fieda pun suka kek yg ada fresh cream jer..yg krim biasa tu lagipun berminyak..pastu manis leting..
ayut ayut January 17, 2013
mmg nmpk sedap ye tu kak...ayut pon tetibe nk mkn kek jd yer..hhuhu
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 17, 2013
Kek die mmg sdp. Siap isi borang jd ahli. Sng dpt dskaun hehe
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim January 18, 2013
nurul tak suka sangat kecuali kek secret recipi..hehe memilih..tapi kalau yangcertain kek sedap2 belasah jgak
Myra Jay Myra Jay January 18, 2013
Myra kek, cukup setakat sepotong je makan..

tu klau beli sebijik rugi, lepas tu simpan dalam peti ais langsung tak sentuh then buang je.. huhuu
Puan Kutu Puan Kutu January 18, 2013
klu kek sedap mmg boleh mkn byk..kek yg biasa tu sepotong jer la..:)
emma emma January 21, 2013
laa sy br je mkn kek yg sbijik cam kak ina tepek gmbr ni mase celebrate bfday bos dulu.. mmg sdp! kek die pn lembuuuuuttttt sgtt!!