Memuatkan ...

Mini Giveaway #11, saya tunda sampai esok..

Okay.. saya dah tuaaaaaaaaaaaaaaaa....!! tensennya saya... ingat ke hari ni hari Isnin... rupanya dah petang baru saya perasan hari ni hari ahad..!! adehhh... Saya tak nak dituduh mungkir janji... sebab hari tu saya dah buat entry pengumuman yang MINI GIVEAWAY #11 akan dilancarkan pada 28/01/2013..

Adoiii laa... nape lah dengan saya ni... tarikh pun dah tak hengat... ahhahahh.. So, saya akan edit tarikh MINI GIVEAWAY #11... Boleh join sampai pukul 12 tengah malam esok.. (28/01/2013)... Sorry yer...  Makcik dah tuaaaaaaaaaaa,,... Damnnnn!! Tahun ni dah masuk 3 series... gini le jadinya.....

25 orang suka berlian:

nanieybarnieylurviey berkata...

Hehe... Nani pun pnh mcm tu

QasehnyaRania berkata...

haha..nak gelak jap, boleh:D
sabaq je la... bukan tua lagi.. ;D

byk memikior agaknya '',

umi alya berkata...

hi3

NaZiRaH @ Ezyra berkata...

ahaks.... saya join ja bila baca post tentang MINI GA akak, tapi dalam hati terfikir juga, bukan kak ina tak buat entry ka sabtu ahad, then saya cakap plak oo, mungkin mini GA ni kak ina buat hari ahad kot, special,haha

Shida Radzuan berkata...

heheee..xpela kak best juga tunda lama skit :)

aja-aja fighting ^_^

intanfirdaus247 berkata...

ekekeke...3 series bermula segalanya..ekekeke.ina, jgn tensen2 k..heheh

Mama Adam berkata...

Hihihih... Saya perasan juga. Ingat utara beza sehari tadi =)

izan mama mia berkata...

heheh..tu la pasal..xper..saya pun ada gak lupa pasal hari nih..kita dok ingat pasal anak n urusan rumah jer..sampai hr pun lupa..kikiik..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kihkihkih xper la kak ina..lagi lama lagi ramai yg join meriah sikit kan hikss...penyakit lupa ni ada la kat sapa2 pun....nak nyanyi sikit la kat kak ina....aku maafkan kamu hahaha lagu jamal lg wani kasik hahaha

Cik Nur berkata...

perasan jugak tadi..
nur ingatkan akak percepatkan tarikh..hihihih

Ummi Iman berkata...

Tak tahu cerita ;) nanti akak tgk..

adyna berkata...

urat byk putus dah nie..hehehe

Nieyxzha Hassan berkata...

hehehehe..lupe sudah ^^

Mrs Velentine berkata...

akak boleh bukak tak blog saya..

Mrs Velentine berkata...

akak boleh bukak tak blog saya..

Haryati Faizal berkata...

hihihi.... biasala tu... kdg2 terlupa ari...

ros_reeza berkata...

hihi. tersilap hari ye. perasan jugak semalam . ingatkan kak Ina saja tukar tarikh, awalkan.

Mrs Velentine berkata...

masih sempat lagi..

Azi berkata...

mgkin sbb minggu ni banyak cuti kot ye

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

singgah petang isnin kak ina :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

jentik hishop

azizah :) berkata...

hehee 30 baru.. muda lagi kak.. sesuai la ank 2org..heee

Tihara berkata...

dah geng dgn akak la 3series :)
akk dah join GA tu tp line k.o ntah2
terpost byk kali..

ayut berkata...

tsilap tarikh dh smpi :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak ina..
ehehe..bukan tua ... tp berusia..
samelah kita.. LUPAAAA aje lately ni..huhuh.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...