Gaya Alisha bila bermain dengan baby Irsyad... (",)

Alisha memang kakak yang penyayang... pandai je dia main dengan baby Irsyad... hihii.. Jom tengok gaya alisha main dengan Irsyad @ anak Jaa @ sepupu Alisha..... (^_^)


Tak tahu lah gaya apa Alisha buat, sampai macam tu sekali... hahahaaa


Sampai tertonggeng2 Alisha, semata2 nak kiss Irsyad... hehee


Duk main pipi irsyad.. nampak tak mulut alisha tu... itu gaya kakak yang tengah geram tengok baby... hihii.. Tapi jangan risau, segeram mana pun Alisha, setakat ni dia tak pernah pukul baby, termasuk adik dia... (^_^)


Geram je tengok Alisha ni... penyayang sangat!!


Ololoooo kamu ni kakak alisha... napelah sweet sangat kamu nih!! Pandai sungguh layan baby... Irsyad tu pun, nampak suka time alisha main dengan dia... hihii


{ 50 comments.. read them below or add one }

Kesuma Angsana Kesuma Angsana January 04, 2013
mmg kakak yg baik ni hehehe
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa January 04, 2013
sha ngn alisha sama..kami suka budak2 hehe
Mrs Velentine Mrs Velentine January 04, 2013
sweet..penyayang lah kakak alisha ni
Mama Adam Mama Adam January 04, 2013
pandainya alisha.. seronok ada kakak macam kamu :)
are_lin@yu are_lin@yu January 04, 2013
alhai comelnya dia..pndai main eh..pnyayang btl ;)
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- January 04, 2013
amboiii nga main dgn adik dy .. hehe comel ..
Sally Yatiey Sally Yatiey January 04, 2013
Wahh..Alisha mmg kakak yang penyayang. Hehe
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 04, 2013
hehe.. comel betul.. pandai layan baby kakak alisha nih.. :)
Deqla manjew Deqla manjew January 04, 2013
baiknye kakak layan adik... comel jek tgk dua2.. :)
NaZiRaH... NaZiRaH... January 04, 2013
alisya memang sukakan baby kan....;)
Jemarisuri Jemarisuri January 04, 2013
so sweet alisha ni...hikhik..
ayut ayut January 04, 2013
hihihi...smpi nk tertonggeng tgk baby tu ha...mcm2x gaya la alisha ni..adehhh..
ayut ayut January 04, 2013
hihihi...smpi nk tertonggeng tgk baby tu ha...mcm2x gaya la alisha ni..adehhh..
Nurul Husna Nurul Husna January 04, 2013
alololo...pandai alisha main dgn baby..comel je..nanti dah besar alisha ni boleh diharap tengok2an adik dia nanti kak :)
UniMeOw UniMeOw January 04, 2013
haha smp merah2 muka irsyad...
Nida Mohd Nida Mohd January 04, 2013
Alisha ni kakak yang penyayang..dah besar boleh harap kalo suruh jaga adik
izan mama mia izan mama mia January 04, 2013
alesya ikut cam ibu dialah tuu...
Nora Karim Nora Karim January 04, 2013
alalalal... pandainya... comei je tgk... hihih
Nora Karim Nora Karim January 04, 2013
alalalal... pandainya... comei je tgk... hihih
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah January 04, 2013
baby tu cute.. alisha pon cute..
Riena Haiqal Riena Haiqal January 04, 2013
ALhamdulillah, sungguh penyayang la si kaka ni.. (^_^)
Cik Nur Cik Nur January 04, 2013
mmg kakak penyayanglah alisha ni...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 04, 2013
salam kak ina.. hihih.. sooooo swuwett... bagus alisha ni.mesra bby.. :)
Azi Azi January 04, 2013
ala comelnya alisha n irsyad
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 04, 2013
alolololo alisha nampak teserlah sifat penyayang dia....kakak yg baik :-)
Qasey Honey Qasey Honey January 04, 2013
alahai comeiiinya...geram tgk kedua2nya..nk pjm bleh..hehe
Mimie Mimie January 04, 2013
smp tertonggeng2 alisha nak main dgn irsyad...
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa January 04, 2013
olololo..allisha..mmg pnyayang sggh...pandai jaga adik nanti nikn :)
Tihara Tihara January 04, 2013
alisha ni memang baik lah, ske akak tengok :)
sal ya sal ya January 05, 2013
bagus la. irsyad ada jugak kawan nak main kan.
Aisy Nasiha Aisy Nasiha January 05, 2013
hehe....comel betullah gaya alisha ni....
jaakechik jaakechik January 05, 2013
sayang sungguh dia kak bebudak kan..?
azizah :) azizah :) January 05, 2013
Alhamdulilah alisha memang kakak yg penyayang :)
MaMa Rey MaMa Rey January 05, 2013
hehehe..comel betul adik beradik ni..sayang betul kakak dgn adiknya
deno deno January 06, 2013
seronoknya alisya main ngan adik ya..... :)
ros_reeza ros_reeza January 06, 2013
Kakak yang penyayang Alisha ni :-)
ieda ieda January 06, 2013
alah comel ..
alisya memang gud gurl !
eita eita January 06, 2013
comel je dua orang ni
Si Matatajam Si Matatajam January 07, 2013
Wah2 penyayang sangat...bertuah Aqilah..
fieda fieda January 07, 2013
sweetnyer alisha ni..
lynn kamarul lynn kamarul January 07, 2013
akisha nak adik boy la tu... hehe care betul alisha ni kan ina
Zie Zie January 07, 2013
Sayangnya kat baby, alo tak nampak muka irsyad penuh.. nampak putih gebunya anak Ja ni..
Myra Jay Myra Jay January 08, 2013
Hhehee, comel je tengok, macam2 gaya ada ;D
shidaR shidaR January 09, 2013
alahai penyanyang nye dia hehee :)
emma emma January 21, 2013
heheh comel je tgk Alisha dok layan bby Irsyad :-)
QasehnyaRania QasehnyaRania January 30, 2013
pandai alisya melayan irsyad ye..
nak tanya, boleh? hihi

maknanya jaa mesti biras yg sulung kan..pastu ina no 2.. karimah no 3..
betul tak ..

tak lama lagi dapat lagi biras pempuan kan :)

sronok la uolss rmai biras pempuan..
ShimaSalleh ShimaSalleh February 27, 2013
Comel keduanya.. Mmg gaya seorng kakak :)
Alhamdulillah sekian lama menyepi, habis dah baca kesemua entry Ina :) Cuma shima tak tinggalkan komen ajer, takpe kan. Lepas geram baca semua enry dulu. Byk lagi nak habiskan baca blog lain.

Minta maaf lama tak jenggah ada masalah sedikit :)) Ini pun syukran sgt dpt baca blog kwn2 semula :)

Cantik dan teruja dgn 'rumah' baru Ina :)