Memuatkan ...

Gaya Alisha bila bermain dengan baby Irsyad... (",)

Alisha memang kakak yang penyayang... pandai je dia main dengan baby Irsyad... hihii.. Jom tengok gaya alisha main dengan Irsyad @ anak Jaa @ sepupu Alisha..... (^_^)


Tak tahu lah gaya apa Alisha buat, sampai macam tu sekali... hahahaaa


Sampai tertonggeng2 Alisha, semata2 nak kiss Irsyad... hehee


Duk main pipi irsyad.. nampak tak mulut alisha tu... itu gaya kakak yang tengah geram tengok baby... hihii.. Tapi jangan risau, segeram mana pun Alisha, setakat ni dia tak pernah pukul baby, termasuk adik dia... (^_^)


Geram je tengok Alisha ni... penyayang sangat!!


Ololoooo kamu ni kakak alisha... napelah sweet sangat kamu nih!! Pandai sungguh layan baby... Irsyad tu pun, nampak suka time alisha main dengan dia... hihii


50 orang suka berlian:

Kesuma Angsana berkata...

mmg kakak yg baik ni hehehe

sHaRiNa eLyaNa berkata...

sha ngn alisha sama..kami suka budak2 hehe

Mrs Velentine berkata...

sweet..penyayang lah kakak alisha ni

Mama Adam berkata...

pandainya alisha.. seronok ada kakak macam kamu :)

are_lin@yu berkata...

alhai comelnya dia..pndai main eh..pnyayang btl ;)

-meeSUPERGIRL- berkata...

amboiii nga main dgn adik dy .. hehe comel ..

Sally Yatiey berkata...

Wahh..Alisha mmg kakak yang penyayang. Hehe

nanieybarnieylurviey berkata...

hehe.. comel betul.. pandai layan baby kakak alisha nih.. :)

Deqla manjew berkata...

baiknye kakak layan adik... comel jek tgk dua2.. :)

NaZiRaH... berkata...

alisya memang sukakan baby kan....;)

Jemarisuri berkata...

so sweet alisha ni...hikhik..

ayut berkata...

hihihi...smpi nk tertonggeng tgk baby tu ha...mcm2x gaya la alisha ni..adehhh..

ayut berkata...

hihihi...smpi nk tertonggeng tgk baby tu ha...mcm2x gaya la alisha ni..adehhh..

Nurul Husna berkata...

alololo...pandai alisha main dgn baby..comel je..nanti dah besar alisha ni boleh diharap tengok2an adik dia nanti kak :)

UniMeOw berkata...

haha smp merah2 muka irsyad...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

alahai comel je dua2..

Nida Mohd berkata...

Alisha ni kakak yang penyayang..dah besar boleh harap kalo suruh jaga adik

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

Alisha kan anak yg baik :)

izan mama mia berkata...

alesya ikut cam ibu dialah tuu...

Nora Karim berkata...

alalalal... pandainya... comei je tgk... hihih

Nora Karim berkata...

alalalal... pandainya... comei je tgk... hihih

Fifi Nadhrah berkata...

baby tu cute.. alisha pon cute..

Riena Haiqal berkata...

ALhamdulillah, sungguh penyayang la si kaka ni.. (^_^)

Cik Nur berkata...

mmg kakak penyayanglah alisha ni...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak ina.. hihih.. sooooo swuwett... bagus alisha ni.mesra bby.. :)

Azi berkata...

ala comelnya alisha n irsyad

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alolololo alisha nampak teserlah sifat penyayang dia....kakak yg baik :-)

Qasey Honey berkata...

alahai comeiiinya...geram tgk kedua2nya..nk pjm bleh..hehe

Mimie berkata...

smp tertonggeng2 alisha nak main dgn irsyad...

QA's ~ mamapapa berkata...

olololo..allisha..mmg pnyayang sggh...pandai jaga adik nanti nikn :)

Tihara berkata...

alisha ni memang baik lah, ske akak tengok :)

sal ya berkata...

bagus la. irsyad ada jugak kawan nak main kan.

Aisy Nasiha berkata...

hehe....comel betullah gaya alisha ni....

jaakechik berkata...

sayang sungguh dia kak bebudak kan..?

azizah :) berkata...

Alhamdulilah alisha memang kakak yg penyayang :)

MaMa Rey berkata...

hehehe..comel betul adik beradik ni..sayang betul kakak dgn adiknya

deno berkata...

seronoknya alisya main ngan adik ya..... :)

ros_reeza berkata...

Kakak yang penyayang Alisha ni :-)

ieda berkata...

alah comel ..
alisya memang gud gurl !

eita berkata...

comel je dua orang ni

Si Matatajam berkata...

Wah2 penyayang sangat...bertuah Aqilah..

fieda berkata...

sweetnyer alisha ni..

lynn kamarul berkata...

akisha nak adik boy la tu... hehe care betul alisha ni kan ina

Zie berkata...

Sayangnya kat baby, alo tak nampak muka irsyad penuh.. nampak putih gebunya anak Ja ni..

Myra Jay berkata...

Hhehee, comel je tengok, macam2 gaya ada ;D

Puan Kutu berkata...

dua2 comel n sweet

shidaR berkata...

alahai penyanyang nye dia hehee :)

emma berkata...

heheh comel je tgk Alisha dok layan bby Irsyad :-)

QasehnyaRania berkata...

pandai alisya melayan irsyad ye..
nak tanya, boleh? hihi

maknanya jaa mesti biras yg sulung kan..pastu ina no 2.. karimah no 3..
betul tak ..

tak lama lagi dapat lagi biras pempuan kan :)

sronok la uolss rmai biras pempuan..

ShimaSalleh berkata...

Comel keduanya.. Mmg gaya seorng kakak :)
Alhamdulillah sekian lama menyepi, habis dah baca kesemua entry Ina :) Cuma shima tak tinggalkan komen ajer, takpe kan. Lepas geram baca semua enry dulu. Byk lagi nak habiskan baca blog lain.

Minta maaf lama tak jenggah ada masalah sedikit :)) Ini pun syukran sgt dpt baca blog kwn2 semula :)

Cantik dan teruja dgn 'rumah' baru Ina :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...