Kasih sayang seorang ibu...

Cewahhhh tajuk tak menahan... hahhaha.. Sebenarnya just nak story dekat u all, betapa baiknya si ibu Alisha & Aqilah ni... sanggup buat kuih ketayap walaupun hanya beberapa ketoi untuk anak kesayangannya ni... hehheh... Sanggup buat sendiri... tak nak g beli dekat makcik nasi lemak depan rumah... ahhahha


Walaupun rupa kuih ketayap saya tak cun... tak kisah, janji sedap.. dah berkilo2 kasih sayang saya campur sekali dalam adunan ketayap tu... hahahha


Si Alisha makan ketayap yang ni, kalau tak silap ketayap yang kedua ke yang ketiga camtu lah lebih kurang... Makan sambil layan cite kat TV.. hehhe


{ 34 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous January 22, 2013
sedapnya kak...dah lama x mkn ketayap..
mama lynn mama lynn January 22, 2013
kuih ni senang nak buat. dari membazir beli baik buat sndiri. air tangan ibu tu lg berkat kan
Unknown Unknown January 22, 2013
mmg rajin ibu alisha dgn aqilah ni.. itulah untungnya jd surirumah tanggakan... ;)
Unknown Unknown January 22, 2013
air tangan ibu yg buat anak bertambah sayang pada kita nnt..kalau beli kat makcik jual nasi lemak tuu..selalu...nnt dia sayang kat makcik tu lebih2 pulak...hahahaah..
Unknown Unknown January 22, 2013
rajin ina mengketayap..hehehe..
GREENJADE GREENJADE January 22, 2013
wahhh dgn penuh kasih syg gitu.. :)

sy perasan ramai bebudak suka kuih ketayap..agaknye manis2 lemak buat dorang asyik kuts..hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons January 22, 2013
mmg sayang betoi ibu alisha kat alisha ni
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 22, 2013
alisha suka kuih ketayap eh kak ina....air tangan ibu mmg penuh kasih sayang :-)
PERMATABIRU PERMATABIRU January 22, 2013
rajinnya..suka juga mkan ketayap xrajin nak lenggang aje dlm kuali..asyikk lekat..hehe..
hajar hajar January 22, 2013
RAJINNYEEEE... IBU ALISHA...
Deq's Qienz Deq's Qienz January 22, 2013
alisha mkn ketayap tak ajak anty pon..hehee
nazayiena nazayiena January 22, 2013
sedapnya kuih ketayap yg ibu alisha buat tu,nak sikit boleh?
Mimie Mimie January 22, 2013
apa2 makanan dr air tangan ibu memg sedap
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa January 22, 2013
lalaal...xpala anak2 dpt juga merasa mskn ibu hehe
Unknown Unknown January 22, 2013
comel muncong alisha.. terliur lak tgk.. x ksh la rupa camne janji sdp kan.. hihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 22, 2013
salam kak ina..
hehe..mmg seorg ibu yg penyanyang... oo..kakak alisya suka mam kuih ketayap ye... nk cikit :)
lizz lizz January 22, 2013
ketayap tu faveret saya gak...tiap pagi mesti nak makan...inti kelapa sedap sangat kan...
- AZIE - - AZIE - January 22, 2013
ketayap..sy suka nie, tp hasil air tgn mak je yg sy mkn..kalo beli di kedai sy xmkn
fieda fieda January 22, 2013
rajin ina buat..baru jer kak fieda kata kuih ni paling kak fieda suka kat entry kak fieda pgi tadi..sekali ina plk yg buat..meh nak sikit alisha..
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit January 22, 2013
Puas kalau dapat buat utk anak ditambah dia suka mestilah suka.
Unknown Unknown January 22, 2013
Sukanya Alisha makan kuih ni.. ;D
Unknown Unknown January 22, 2013
da lama xmkn,nana pgl kuih gulung:)
Unknown Unknown January 22, 2013
err..baru nampak..mana subang alisya tuu
emarieys emarieys January 22, 2013
air tangan ibu tak sama dengan air tangan orang lain kan Alisha
Nora Karim Nora Karim January 22, 2013
akak suka gak ketayap ni... tapi malas nak buat sendiri... rela mencari merata2.. hahah satu hari nanti baru buat sendiri la...
Mrs Velentine Mrs Velentine January 22, 2013
Hubby suka kuih ni..kami panggil kuih lenggang
nanieydotcom nanieydotcom January 22, 2013
Lebih baik buat sndiri dri beli even buat skit :)
Miss N™ Miss N™ January 23, 2013
apa saja air tgn ibu,
pasti sedappppp.. :)
Unknown Unknown January 23, 2013
puas ati kan bila dapat buat kuih tuk anak sendiri kan...
aziazib aziazib January 23, 2013
sy xpndi buat kuih ketayap
Shida Radzuan Shida Radzuan January 24, 2013
wahh ketayap shida pun suka :)
Unknown Unknown January 25, 2013
jijah suka ni... lama tak makan.. sedapp kalau mak buat.. rindu pulak masakan mak..

nak buat sendiri tak berapa pandai nak tebar.. melekat kat kuali..hee
emma emma February 04, 2013
sedapnye Alisha makan kuih ketayap :-)

#mmg rajin la kak ina ni...