Pengumuman Pemenang Mini Giveaway #10

Kakak yang penyayang, si Alisha dah cabut undi semalam.. Si kakak yang bagus, sentiasa memberi kerjasama yang baik.. Asal nampak je kertas undi, dia dah tahu apa kerja dia.. hihiii.. So, pemenang untuk Mini Giveaway #10 adalah...


Tahniah untuk pemenang... Sila bagi detail sebelum pukul 12 tengah malam ni.. Bagi dekat kotak komen ni je pun boleh (",).. ohya sayang2... set reminder tau, akhir bulan ni ada lagi Mini Giveaway #11... hihiii.. Eh, bulan depan anniversary blog saya yang ke dua... apakah akan ada IntaNBerliaN Second Giveaway seperti tahun lepas??.. hihii (^_^)


Pengumuman Pemenang Mini Giveaway #10

{ 39 comments.. read them below or add one }

Mia Kassim Mia Kassim 09 January, 2013
Tahniah kepada penerima hadiah tu...hehe
Aju Mohit Aju Mohit 09 January, 2013
tahniah kpd pemenang !!!
Deqla manjew Deqla manjew 09 January, 2013
siyes.. tergamam sat masok entri ni.. hahahaha... terkejut berok pun ada gak ni.naseb x jadi berok... hikhik..x sangka terpilih... tq dear.. tq alisha comel cabut nama aunty.. hihihi..yeayyy!! dpt tdg gucci.. haha :D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 09 January, 2013
Salam kak ina..
wah..tahniah buat pemenang :)

hehe..buatla.. blh cma join..tahun lepas x kenal akak lg.. hihih
Norzie hany Norzie hany 09 January, 2013
Tahniah kepada pemenang.
Anis Nisa Anis Nisa 09 January, 2013
tahniah kpd pemenang... :)
ayut ayut 09 January, 2013
tahniah kepada pemenang...
lynn kamarul lynn kamarul 09 January, 2013
takde rezeki sy nak menang.. hehe ape pun tahniah utk pemenang
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 09 January, 2013
tahniah buat pemenang. Done clik2 juga
Ibu Lala Ibu Lala 09 January, 2013
tahniah kepada pemenang..
QasehnyaRania QasehnyaRania 09 January, 2013
tahniah pada pemenang ;D


# ina nak tanya, komen su tinggal ada masuk tak sebab riso takut tak da.huhu..
Mimie Mimie 09 January, 2013
tahniah kpd pemenang
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 09 January, 2013
wah akak deqla menang tu.bestnya :)
Cik Nur Cik Nur 09 January, 2013
waaahhh..tahniah deqla...!
Azi Azi 09 January, 2013
tahniah pd pemenang
Myra Jay Myra Jay 09 January, 2013
Tahniah..

Sekali sebut ada iras2 nama cheq ;D
Mas Zull Mas Zull 09 January, 2013
assalamualaikum intan...tahniah2 yer...:)
deno deno 09 January, 2013
alamak tak menang lagi... takpe la... lain kali nak cuba lagi... btw, tahniah buat pemenang! :)
Mardihah Mohamad Mardihah Mohamad 09 January, 2013
Tahniah kepada pemenang,,!!
NaZiRaH... NaZiRaH... 09 January, 2013
TAHNIAH PADA PEMENANG..;-)
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim 11 January, 2013
hehehe nurulkan selalu terlepas ngan mini GA ina nie..jam2 tuh nak umum GA nurul tak tgk,..hhuhuhu..ingat nak buat jugaklah mini GA nie..tgk nnt mcm mana
Si Matatajam Si Matatajam 12 January, 2013
Tahniah Deqla...ber Gucci la lps ni
Puan Kutu Puan Kutu 13 January, 2013
tahniah pd yg menang..sy ni rezeki nk join pun takde..:)