Pengumuman Pemenang Mini Giveaway #10

Kakak yang penyayang, si Alisha dah cabut undi semalam.. Si kakak yang bagus, sentiasa memberi kerjasama yang baik.. Asal nampak je kertas undi, dia dah tahu apa kerja dia.. hihiii.. So, pemenang untuk Mini Giveaway #10 adalah...


Tahniah untuk pemenang... Sila bagi detail sebelum pukul 12 tengah malam ni.. Bagi dekat kotak komen ni je pun boleh (",).. ohya sayang2... set reminder tau, akhir bulan ni ada lagi Mini Giveaway #11... hihiii.. Eh, bulan depan anniversary blog saya yang ke dua... apakah akan ada IntaNBerliaN Second Giveaway seperti tahun lepas??.. hihii (^_^)


Pengumuman Pemenang Mini Giveaway #10

{ 39 comments.. read them below or add one }

Mia Kassim Mia Kassim January 09, 2013
Tahniah kepada penerima hadiah tu...hehe
ajumohit ajumohit January 09, 2013
tahniah kpd pemenang !!!
Unknown Unknown January 09, 2013
siyes.. tergamam sat masok entri ni.. hahahaha... terkejut berok pun ada gak ni.naseb x jadi berok... hikhik..x sangka terpilih... tq dear.. tq alisha comel cabut nama aunty.. hihihi..yeayyy!! dpt tdg gucci.. haha :D
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ January 09, 2013
Salam kak ina..
wah..tahniah buat pemenang :)

hehe..buatla.. blh cma join..tahun lepas x kenal akak lg.. hihih
Norzie hany Norzie hany January 09, 2013
Tahniah kepada pemenang.
AnonymousAnonymous January 09, 2013
tahniah kpd pemenang... :)
ayut ayut January 09, 2013
tahniah kepada pemenang...
mama lynn mama lynn January 09, 2013
takde rezeki sy nak menang.. hehe ape pun tahniah utk pemenang
AnonymousAnonymous January 09, 2013
tahniah buat pemenang. Done clik2 juga
Ibu Lala Ibu Lala January 09, 2013
tahniah kepada pemenang..
QasehnyaRania QasehnyaRania January 09, 2013
tahniah pada pemenang ;D


# ina nak tanya, komen su tinggal ada masuk tak sebab riso takut tak da.huhu..
Mimie Mimie January 09, 2013
tahniah kpd pemenang
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 09, 2013
wah akak deqla menang tu.bestnya :)
Miss N™ Miss N™ January 09, 2013
waaahhh..tahniah deqla...!
Myra Jay Myra Jay January 09, 2013
Tahniah..

Sekali sebut ada iras2 nama cheq ;D
Unknown Unknown January 09, 2013
Tahniah kpd pemenang..
maszull maszull January 09, 2013
assalamualaikum intan...tahniah2 yer...:)
Dayang Deno Dayang Deno January 09, 2013
alamak tak menang lagi... takpe la... lain kali nak cuba lagi... btw, tahniah buat pemenang! :)
Unknown Unknown January 09, 2013
Tahniah kepada pemenang,,!!
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra January 09, 2013
TAHNIAH PADA PEMENANG..;-)
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty January 11, 2013
hehehe nurulkan selalu terlepas ngan mini GA ina nie..jam2 tuh nak umum GA nurul tak tgk,..hhuhuhu..ingat nak buat jugaklah mini GA nie..tgk nnt mcm mana
Si Matatajam Si Matatajam January 12, 2013
Tahniah Deqla...ber Gucci la lps ni
Puan Kutu Puan Kutu January 13, 2013
tahniah pd yg menang..sy ni rezeki nk join pun takde..:)