Memuatkan ...

Pengumuman Pemenang Mini Giveaway #10

Kakak yang penyayang, si Alisha dah cabut undi semalam.. Si kakak yang bagus, sentiasa memberi kerjasama yang baik.. Asal nampak je kertas undi, dia dah tahu apa kerja dia.. hihiii.. So, pemenang untuk Mini Giveaway #10 adalah...


Tahniah untuk pemenang... Sila bagi detail sebelum pukul 12 tengah malam ni.. Bagi dekat kotak komen ni je pun boleh (",).. ohya sayang2... set reminder tau, akhir bulan ni ada lagi Mini Giveaway #11... hihiii.. Eh, bulan depan anniversary blog saya yang ke dua... apakah akan ada IntaNBerliaN Second Giveaway seperti tahun lepas??.. hihii (^_^)


39 orang suka berlian:

umialya berkata...

tahniah...

Mrs Velentine berkata...

tahniah deqla...

Mia Kassim berkata...

Tahniah kepada penerima hadiah tu...hehe

Aju Mohit berkata...

tahniah kpd pemenang !!!

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

tahniah pdnya =)

Deqla manjew berkata...

siyes.. tergamam sat masok entri ni.. hahahaha... terkejut berok pun ada gak ni.naseb x jadi berok... hikhik..x sangka terpilih... tq dear.. tq alisha comel cabut nama aunty.. hihihi..yeayyy!! dpt tdg gucci.. haha :D

Saya Disini berkata...

tahniah

syawalsimpsons berkata...

tahniah buat pemenang

sal ya berkata...

tahniah...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam kak ina..
wah..tahniah buat pemenang :)

hehe..buatla.. blh cma join..tahun lepas x kenal akak lg.. hihih

Norzie hany berkata...

Tahniah kepada pemenang.

Anis Nisa berkata...

tahniah kpd pemenang... :)

ayut berkata...

tahniah kepada pemenang...

lynn kamarul berkata...

takde rezeki sy nak menang.. hehe ape pun tahniah utk pemenang

Kesuma Angsana berkata...

tahniah buat pemenang. Done clik2 juga

Ibu Lala berkata...

tahniah kepada pemenang..

shidaR berkata...

tahniah pemenang :)

QasehnyaRania berkata...

tahniah pada pemenang ;D


# ina nak tanya, komen su tinggal ada masuk tak sebab riso takut tak da.huhu..

Mimie berkata...

tahniah kpd pemenang

Haryati Faizal berkata...

tahniah pd pemenang!

Solehah Shamsuddin berkata...

wah akak deqla menang tu.bestnya :)

Nieyxzha Hassan berkata...

Tahniah..^^

Cik Nur berkata...

waaahhh..tahniah deqla...!

Deq's Qienz berkata...

wahh deqla..tahniahh

Azi berkata...

tahniah pd pemenang

Myra Jay berkata...

Tahniah..

Sekali sebut ada iras2 nama cheq ;D

Sally Yatiey berkata...

Tahniah kpd pemenang..

Mas Zull berkata...

assalamualaikum intan...tahniah2 yer...:)

nanieybarnieylurviey berkata...

Tahniah Deqla :)

fieda berkata...

tahniah deqla..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah deqla :-)

deno berkata...

alamak tak menang lagi... takpe la... lain kali nak cuba lagi... btw, tahniah buat pemenang! :)

Mardihah Mohamad berkata...

Tahniah kepada pemenang,,!!

eita berkata...

tahniah

NaZiRaH... berkata...

TAHNIAH PADA PEMENANG..;-)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hehehe nurulkan selalu terlepas ngan mini GA ina nie..jam2 tuh nak umum GA nurul tak tgk,..hhuhuhu..ingat nak buat jugaklah mini GA nie..tgk nnt mcm mana

Che Rosliza Che Mat berkata...

tahniah...

Si Matatajam berkata...

Tahniah Deqla...ber Gucci la lps ni

Puan Kutu berkata...

tahniah pd yg menang..sy ni rezeki nk join pun takde..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...