Memuatkan ...

Anak ajar ibu...

Normally, kalau hubby pergi kerja, memang saya akan salam dulu la kan.. buat apa yang patut.. Alisha pun sama jugak buat benda yang sama.. saya dah ajar dia dari kecik (",).. Tapi time pergi kerja @ waktu pagi & tengahari je saya salam beria bagai dengan my dear... kalau keluar pergi jejalan or masjid takda pun.. hihii (^_^)

Sehinggalah hari Jumaat baru ni, time abah dia nak pergi solat jumaat, alisha pergi salam dengan abah dia.. Lepas tu, dia datang dekat saya & tarik tangan sambil suruh saya pergi salam dengan abah dia... haha.. adehhh.. Tak ke malu sendiri dah u all.. Saya ajar tapi saya tak buat.. hehhe.. Alhamdulillah saya dapat anak yang sebijak Alisha ni... So, lepas ni, sebelum alisha salam dengan abah dia, harus saya cepat2 salam dulu.. kalau tak, kene tegur dengan anak lagi.. hihii (",)

P/s : BE Digi Triple D dah jadi ME, dapatlah kumpul RM32.38.. akhir bulan boleh cashout lagi.. hehhe.. tak kisahlah setiap bulan cashout walau hanya earning RM50.. (^_^)


34 orang suka berlian:

Mrs Velentine berkata...

PINTARNYA ALISHA

Kesuma Angsana berkata...

alhamdulillah & tahnaih ye

Kakzakie berkata...

Itulah Ina rebung memang senang dilentur kalau buluh dah patah. Alisha akan terbiasa sampai besar dan yg baiknya pasti adik-adik pun akan ikut sama. Suka:)

syawalsimpsons berkata...

sweetnyer alisha ajari ibu dier pulok ye

ieda berkata...

bagus alisya ..
yelah anak2 nie dia suke memerhati kan ..
even zahrien pun macam tuu juga .. skrg siap ingatkan akak layie kalau x nampak akak salam ayah dia ..

huhuh sok2 x tahulah , dia ingat atau tidak lagi :(

Sally Yatiey berkata...

Bestnya dapat anak macam alisha ni.. hee

izfanora berkata...

bijak ! :)

Fieda Rafli berkata...

malu pulok bile anak ajor kita semula kan ina...hihihi

Fieda Rafli berkata...

ina punya earning semua dh normal balik ye...aritu kak fieda pun dok perasan earning kak fieda ada masalh ke tak..tp rasanya semua dh ok kot..

Fieda Rafli berkata...

done u mobile

Cik Nur berkata...

heeee..bijak betul anak akak ni.. :)
xpe..tiap2 bulan 50..apapun tetap rezekikan..

eiela berkata...

bila dah rutin macam tuh, kalau tak dibuat tuh dia tarik tangan akak kot.

Haryati Faizal berkata...

bagus ajar alisha camtu...
anak2 besar alisha ni senang tuk diajar, cepat je dia faham...

beshnye! dapat rezki lagi.

Fiza Rahman berkata...

Budak bijak.

Saya nyer pon dah jadi ME. Tapi tak sebanyak ina lah.

Deqla manjew berkata...

haha.. ha kan dah kena tegor...tp bgs la alisha ni.. beri contoh yg baik pada ibunya. :p

ayut berkata...

:) salam kak ina jgn tak salam...nnt alisha tegur..hahaha

ros_reeza berkata...

dah terbalik ye.. hihi.. anak ajar ibu.. sweet sangat :)

Mas Zull berkata...

assalamualaikum intan...bagus nyer pandai alisha...:)

sal ya berkata...

kalau husben pergi masjid utk solat akak tak salam sebab dia selalunya dah siap2 ambik wudhuk kat rumah. anak2 pun dah tau. tapi kalau pergi kerja tu memang la kan.

UniMeOw berkata...

uni taw npe kak intan slalu xsalam kalo ur dear nk g masjid...

sb ur dear ada wuduk n nak jaga wuduk dia...(^_^)

Mimie berkata...

adeh....sy pun malu kalo mcm tuh...kite ajar anak2 tp kite tak buat...

Cinta Misteri berkata...

Hehehe...bijak sungguh aleesya. Baik2 intan, skang ni dgn ank2 kita kena jaga tingkahlaku.

Chaiyokkk2 utk nuffnang BE

LYAfrina berkata...

haha..bagusnyer alisha.. pandai dia

Dylla Abas berkata...

budak kecik mmg cepat belajar kan..bagus la Alisha dapat tangkap apa yg diajar n ingat perkara2 baik tu :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak ina..
hihi..sweet je la alisha ni.. hihi..

tahniah utk be tu..rezeki..alhamdulillah :)

Deq's Qienz berkata...

wahh bagus la alisha..panday dia

nanieybarnieylurviey berkata...

Hee.. Bgus Alisha :)

shidaR berkata...

sweet je alisha hehee :D

tahniah kak earns lebat hehee :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alisha ni bagus pandai la

wan nurul hezrina abd halim berkata...

pintar pintar=)

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah..cerdik nya Alisha..

caliph shuriken berkata...

dak baik ^^

congratz utk rezki BE tu ^^

Azi berkata...

hi3... bagusnya alisha...

emma berkata...

alahai bagus nye Alisha nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...