Anak ajar ibu...

Normally, kalau hubby pergi kerja, memang saya akan salam dulu la kan.. buat apa yang patut.. Alisha pun sama jugak buat benda yang sama.. saya dah ajar dia dari kecik (",).. Tapi time pergi kerja @ waktu pagi & tengahari je saya salam beria bagai dengan my dear... kalau keluar pergi jejalan or masjid takda pun.. hihii (^_^)

Sehinggalah hari Jumaat baru ni, time abah dia nak pergi solat jumaat, alisha pergi salam dengan abah dia.. Lepas tu, dia datang dekat saya & tarik tangan sambil suruh saya pergi salam dengan abah dia... haha.. adehhh.. Tak ke malu sendiri dah u all.. Saya ajar tapi saya tak buat.. hehhe.. Alhamdulillah saya dapat anak yang sebijak Alisha ni... So, lepas ni, sebelum alisha salam dengan abah dia, harus saya cepat2 salam dulu.. kalau tak, kene tegur dengan anak lagi.. hihii (",)

P/s : BE Digi Triple D dah jadi ME, dapatlah kumpul RM32.38.. akhir bulan boleh cashout lagi.. hehhe.. tak kisahlah setiap bulan cashout walau hanya earning RM50.. (^_^)


Anak ajar ibu...

{ 34 comments.. read them below or add one }

Kesuma Angsana Kesuma Angsana 14 January, 2013
alhamdulillah & tahnaih ye
Kakzakie Kakzakie 14 January, 2013
Itulah Ina rebung memang senang dilentur kalau buluh dah patah. Alisha akan terbiasa sampai besar dan yg baiknya pasti adik-adik pun akan ikut sama. Suka:)
syawalsimpsons syawalsimpsons 14 January, 2013
sweetnyer alisha ajari ibu dier pulok ye
ieda ieda 14 January, 2013
bagus alisya ..
yelah anak2 nie dia suke memerhati kan ..
even zahrien pun macam tuu juga .. skrg siap ingatkan akak layie kalau x nampak akak salam ayah dia ..

huhuh sok2 x tahulah , dia ingat atau tidak lagi :(
Sally Yatiey Sally Yatiey 14 January, 2013
Bestnya dapat anak macam alisha ni.. hee
Fieda Rafli Fieda Rafli 14 January, 2013
malu pulok bile anak ajor kita semula kan ina...hihihi
Fieda Rafli Fieda Rafli 14 January, 2013
ina punya earning semua dh normal balik ye...aritu kak fieda pun dok perasan earning kak fieda ada masalh ke tak..tp rasanya semua dh ok kot..
Cik Nur Cik Nur 14 January, 2013
heeee..bijak betul anak akak ni.. :)
xpe..tiap2 bulan 50..apapun tetap rezekikan..
eiela eiela 14 January, 2013
bila dah rutin macam tuh, kalau tak dibuat tuh dia tarik tangan akak kot.
Haryati Faizal Haryati Faizal 14 January, 2013
bagus ajar alisha camtu...
anak2 besar alisha ni senang tuk diajar, cepat je dia faham...

beshnye! dapat rezki lagi.
Fiza Rahman Fiza Rahman 14 January, 2013
Budak bijak.

Saya nyer pon dah jadi ME. Tapi tak sebanyak ina lah.
Deqla manjew Deqla manjew 14 January, 2013
haha.. ha kan dah kena tegor...tp bgs la alisha ni.. beri contoh yg baik pada ibunya. :p
ayut ayut 14 January, 2013
:) salam kak ina jgn tak salam...nnt alisha tegur..hahaha

ros_reeza ros_reeza 14 January, 2013
dah terbalik ye.. hihi.. anak ajar ibu.. sweet sangat :)
Mas Zull Mas Zull 14 January, 2013
assalamualaikum intan...bagus nyer pandai alisha...:)
sal ya sal ya 14 January, 2013
kalau husben pergi masjid utk solat akak tak salam sebab dia selalunya dah siap2 ambik wudhuk kat rumah. anak2 pun dah tau. tapi kalau pergi kerja tu memang la kan.
UniMeOw UniMeOw 14 January, 2013
uni taw npe kak intan slalu xsalam kalo ur dear nk g masjid...

sb ur dear ada wuduk n nak jaga wuduk dia...(^_^)
Mimie Mimie 14 January, 2013
adeh....sy pun malu kalo mcm tuh...kite ajar anak2 tp kite tak buat...
Cinta Misteri Cinta Misteri 15 January, 2013
Hehehe...bijak sungguh aleesya. Baik2 intan, skang ni dgn ank2 kita kena jaga tingkahlaku.

Chaiyokkk2 utk nuffnang BE
LYAfrina LYAfrina 15 January, 2013
haha..bagusnyer alisha.. pandai dia
Dylla Abas Dylla Abas 15 January, 2013
budak kecik mmg cepat belajar kan..bagus la Alisha dapat tangkap apa yg diajar n ingat perkara2 baik tu :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 15 January, 2013
salam kak ina..
hihi..sweet je la alisha ni.. hihi..

tahniah utk be tu..rezeki..alhamdulillah :)
Deq's Qienz Deq's Qienz 15 January, 2013
wahh bagus la alisha..panday dia
shidaR shidaR 16 January, 2013
sweet je alisha hehee :D

tahniah kak earns lebat hehee :D
Si Matatajam Si Matatajam 18 January, 2013
Alhamdulillah..cerdik nya Alisha..
caliph shuriken caliph shuriken 18 January, 2013
dak baik ^^

congratz utk rezki BE tu ^^
Azi Azi 20 January, 2013
hi3... bagusnya alisha...
emma emma 21 January, 2013
alahai bagus nye Alisha nih...