Dua beradik...


  

Si kakak yang rajin menolong ibu... Berpikiran matang berbanding usia... Sangat penyayang tapi tetap manja & sensitif.. (^_^)   
 

Si adik yang sentiasa menyenangkan ibunya sebab si adik hanya tahu tidur.... hihii.. Si adik yang menjadi kesayangan si kakak, walaupun kadang2 bila si kakak nak pergi jalan2, terlupakan si adik... muahhahha

P/s : Seminggu saya tak update, bukanlah saya nak berhenti berblog yer sayang2.... hihii... Tapi rasa malas nak update sebab seronok melayan anak.. hehhe... Btw, thanks sebab sentiasa tanya saya kenapa tak update blog... hihi.. Ohya, lagi satu, terima kasih jugak sebab sentiasa singgah walaupun saya tak update blog.. tanpa disangka, tak update pun UV masih boleh dapat 800++... (^_^)

P/s : Selamat menyambut tahun baru 2013.. Azam tahun lepas untuk tambah anak dah tercapai... Azam tahun ni pulak... Nak luangkan banyak masa bersama anak2 @ kurangkan aktiviti berblog tapi nak tambahkan income berblog.. Aik, camana tuh??... hihiii

{ 47 comments.. read them below or add one }

Kakcik Nur Kakcik Nur 03 January, 2013
Anak2 jantung hati kita... :)
Mimie Mimie 03 January, 2013
aqilah dah besar nampak mcm muke alisha...mcm kembar
Mama Adam Mama Adam 03 January, 2013
Seronoknya main dengan anak :
Sally Yatiey Sally Yatiey 03 January, 2013
Selamat tahun baru 2013.. :D hee..
Nyue Nyue 03 January, 2013
comelnya si kak n adik....

wahh akk..azam nk tambah ank ag yea..amin, semoga tercapai :)
Mrs Velentine Mrs Velentine 03 January, 2013
selamat tahun baru kak ina....bagusny tak update pun UV 800++...oh ya MV dah dpt tudung tue
lynndamya lynndamya 03 January, 2013
hai kak, wah comel2 anak, hehe :D banyak nya smpai 800....wah kaye2 ~ haha, sy xreti nk iklan2kan kat blog ni :( hihi
Tihara Tihara 03 January, 2013
wow uv tetap menten gitu...comel je dua beradik ni..boleh jadi kawan ibu :)
Masya Masya 03 January, 2013
dah makin bulat adik yer... ni buat majlis cukur jambul ke?? kemain lg alisha duduk bersila gitu..
Mira Adzlia Mira Adzlia 03 January, 2013
hihi..tahniah k.ina..azam taun lpas da tcapai..smuge thun ni akn beri lg makna pd k.ina skluarga :)
Mrs Lurve Mrs Lurve 03 January, 2013
comelnya alisha dgn baju polka dot tue, nmpk mcm budak besar yg dh sekolah tadika...adik nie pulak tdo jer..comel hairband tue
permatabiru permatabiru 03 January, 2013
baby2 kecil mmg comel.suka tgk gelagat mereka..
izan mama mia izan mama mia 03 January, 2013
slmt thn baru ina...moga kedua2 puteri ina....baik2 saja dn ceria sll..
Nurul Husna Nurul Husna 03 January, 2013
comel alisha pakai gaun tu.. hehehe
Haryati Faizal Haryati Faizal 03 January, 2013
mesti ada cara dia kan??? hihi..
selamat tahun baru 2013 jugak untuk ina n famili...
Deqla manjew Deqla manjew 03 January, 2013
biasa la tu dear.. budak2 kalo dah seronok mmg lupa jap hal2 lain..pas tu mula la cari blk.. hihihi
mama aryan mama aryan 03 January, 2013
comelnye kakak alisha..teringin auntie nak ada baby girl nih..hehe
ShimaSalleh ShimaSalleh 03 January, 2013
hihiii anak punya pasal kadang2 bila penat melayan mereka, mood mkn pun jadi kurang.. Suap anak2, tapi mak tak makan hehehehe...
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P 03 January, 2013
seronok dah ada anak kan kak.. rajin2 lah update pasal diorang
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan 03 January, 2013
alahai kakak & adik ni..

hepi new year kak! :)
NaZiRaH... NaZiRaH... 03 January, 2013
tgh tunggu GA akak ni..hihi
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 03 January, 2013
tdo da baby heheh..dua2 comey
Myra Jay Myra Jay 03 January, 2013
Comel la 2 beradik ni, geram... :D
wan nurul hezrina wan nurul hezrina 03 January, 2013
alahai rindulah kat ina kalau nak benti.hehe jgn benti taw=)
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) 03 January, 2013
alahaiiii serupa adik ngan kakak :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 03 January, 2013
salam kak ina..
hai kakak alisha & adik aqilah yg comel.. alhamdulillah...untung ade anak2 yg memahami..

welcome 2013~~~
Ema Blog Ema Blog 03 January, 2013
selamat tahun baru utk ina skeluarga
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN 03 January, 2013
selamat tahun baru kak,,=) due2 pon shomel sgt
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey 03 January, 2013
Blog smpingan je kak.. Mmg best lyn ank la :) bgus kakak alisha.. Mtg dr usia :)
azizah :) azizah :) 03 January, 2013
si adik n si kakak yg semakin membesar kan kak.. seronoknya..
Si Matatajam Si Matatajam 03 January, 2013
Moga Allah mempermudah Ina mencapai azam tu yek..
Cik Nur Cik Nur 03 January, 2013
dua2 comel..!
selamat tahun baru juga buat akak.. :)
ct kektus ct kektus 03 January, 2013
azam tahun depan, tambah adik untuk aqilah dan alisha pulak lah ye kak. heheee
Riena Haiqal Riena Haiqal 04 January, 2013
heheheheh Alisha comel, Aqilah pun comel... adik beradik yang sangat2 comel
Nora Karim Nora Karim 04 January, 2013
ooo azam tahun lepas tu akak nak jadikan azam akak tahun ni lah... nak tambah baby... hihih

selamat tahun baru ina...
ayut ayut 04 January, 2013
krg berblog tp tmbh income..menarik tu..hihihi :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief 04 January, 2013
dua bradik yg comel...comel sgt2...
sal ya sal ya 05 January, 2013
pasti ada caranya. insyaAllah...
deno deno 06 January, 2013
selamat tahun baru buat akak sekeluarga! :)
ros_reeza ros_reeza 06 January, 2013
Happy new year kak ina :-)
fieda fieda 07 January, 2013
comel dua2 anak dara ina ni..
lynn kamarul lynn kamarul 07 January, 2013
comel... aqilah makin cute tgk. bila nak merasa ada anak dari rahim sendiri.. sabar menanti
Joanna Yunus Joanna Yunus 07 January, 2013
anak adalah segala2nya bagi seorang ibu....

SELAMAT TAHUN BARU DARI AKAK SEKELUARGA
shidaR shidaR 09 January, 2013
comelnya aqilah dan alisha hehee.. :)