Memuatkan ...

Dua beradik...


  

Si kakak yang rajin menolong ibu... Berpikiran matang berbanding usia... Sangat penyayang tapi tetap manja & sensitif.. (^_^)   
 

Si adik yang sentiasa menyenangkan ibunya sebab si adik hanya tahu tidur.... hihii.. Si adik yang menjadi kesayangan si kakak, walaupun kadang2 bila si kakak nak pergi jalan2, terlupakan si adik... muahhahha

P/s : Seminggu saya tak update, bukanlah saya nak berhenti berblog yer sayang2.... hihii... Tapi rasa malas nak update sebab seronok melayan anak.. hehhe... Btw, thanks sebab sentiasa tanya saya kenapa tak update blog... hihi.. Ohya, lagi satu, terima kasih jugak sebab sentiasa singgah walaupun saya tak update blog.. tanpa disangka, tak update pun UV masih boleh dapat 800++... (^_^)

P/s : Selamat menyambut tahun baru 2013.. Azam tahun lepas untuk tambah anak dah tercapai... Azam tahun ni pulak... Nak luangkan banyak masa bersama anak2 @ kurangkan aktiviti berblog tapi nak tambahkan income berblog.. Aik, camana tuh??... hihiii

47 orang suka berlian:

Kakcik Nur berkata...

Anak2 jantung hati kita... :)

Mimie berkata...

aqilah dah besar nampak mcm muke alisha...mcm kembar

Mama Adam berkata...

Seronoknya main dengan anak :

Sally Yatiey berkata...

Selamat tahun baru 2013.. :D hee..

Nyue berkata...

comelnya si kak n adik....

wahh akk..azam nk tambah ank ag yea..amin, semoga tercapai :)

Mrs Velentine berkata...

selamat tahun baru kak ina....bagusny tak update pun UV 800++...oh ya MV dah dpt tudung tue

lynndamya berkata...

hai kak, wah comel2 anak, hehe :D banyak nya smpai 800....wah kaye2 ~ haha, sy xreti nk iklan2kan kat blog ni :( hihi

Tihara berkata...

wow uv tetap menten gitu...comel je dua beradik ni..boleh jadi kawan ibu :)

Masya berkata...

dah makin bulat adik yer... ni buat majlis cukur jambul ke?? kemain lg alisha duduk bersila gitu..

Mira Adzlia berkata...

hihi..tahniah k.ina..azam taun lpas da tcapai..smuge thun ni akn beri lg makna pd k.ina skluarga :)

Mrs Lurve berkata...

comelnya alisha dgn baju polka dot tue, nmpk mcm budak besar yg dh sekolah tadika...adik nie pulak tdo jer..comel hairband tue

permatabiru berkata...

baby2 kecil mmg comel.suka tgk gelagat mereka..

umialya berkata...

comelnya..

izan mama mia berkata...

slmt thn baru ina...moga kedua2 puteri ina....baik2 saja dn ceria sll..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

comel je dua2..

Nurul Husna berkata...

comel alisha pakai gaun tu.. hehehe

Haryati Faizal berkata...

mesti ada cara dia kan??? hihi..
selamat tahun baru 2013 jugak untuk ina n famili...

Deqla manjew berkata...

biasa la tu dear.. budak2 kalo dah seronok mmg lupa jap hal2 lain..pas tu mula la cari blk.. hihihi

mama aryan berkata...

comelnye kakak alisha..teringin auntie nak ada baby girl nih..hehe

ShimaSalleh berkata...

hihiii anak punya pasal kadang2 bila penat melayan mereka, mood mkn pun jadi kurang.. Suap anak2, tapi mak tak makan hehehehe...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

seronok dah ada anak kan kak.. rajin2 lah update pasal diorang

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

alahai kakak & adik ni..

hepi new year kak! :)

NaZiRaH... berkata...

tgh tunggu GA akak ni..hihi

sHaRiNa eLyaNa berkata...

tdo da baby heheh..dua2 comey

Kesuma Angsana berkata...

comeynyer dua2

Myra Jay berkata...

Comel la 2 beradik ni, geram... :D

wan nurul hezrina berkata...

alahai rindulah kat ina kalau nak benti.hehe jgn benti taw=)

Bazilah (^0^) berkata...

alahaiiii serupa adik ngan kakak :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak ina..
hai kakak alisha & adik aqilah yg comel.. alhamdulillah...untung ade anak2 yg memahami..

welcome 2013~~~

Ema Blog berkata...

selamat tahun baru utk ina skeluarga

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

selamat tahun baru kak,,=) due2 pon shomel sgt

nanieybarnieylurviey berkata...

Blog smpingan je kak.. Mmg best lyn ank la :) bgus kakak alisha.. Mtg dr usia :)

azizah :) berkata...

si adik n si kakak yg semakin membesar kan kak.. seronoknya..

Si Matatajam berkata...

Moga Allah mempermudah Ina mencapai azam tu yek..

Cik Nur berkata...

dua2 comel..!
selamat tahun baru juga buat akak.. :)

ct kektus berkata...

azam tahun depan, tambah adik untuk aqilah dan alisha pulak lah ye kak. heheee

Riena Haiqal berkata...

heheheheh Alisha comel, Aqilah pun comel... adik beradik yang sangat2 comel

Nora Karim berkata...

ooo azam tahun lepas tu akak nak jadikan azam akak tahun ni lah... nak tambah baby... hihih

selamat tahun baru ina...

ayut berkata...

krg berblog tp tmbh income..menarik tu..hihihi :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dua bradik yg comel...comel sgt2...

sal ya berkata...

pasti ada caranya. insyaAllah...

deno berkata...

selamat tahun baru buat akak sekeluarga! :)

ros_reeza berkata...

Happy new year kak ina :-)

fieda berkata...

comel dua2 anak dara ina ni..

lynn kamarul berkata...

comel... aqilah makin cute tgk. bila nak merasa ada anak dari rahim sendiri.. sabar menanti

Joanna Yunus berkata...

anak adalah segala2nya bagi seorang ibu....

SELAMAT TAHUN BARU DARI AKAK SEKELUARGA

shidaR berkata...

comelnya aqilah dan alisha hehee.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...