Dua beradik...


  

Si kakak yang rajin menolong ibu... Berpikiran matang berbanding usia... Sangat penyayang tapi tetap manja & sensitif.. (^_^)   
 

Si adik yang sentiasa menyenangkan ibunya sebab si adik hanya tahu tidur.... hihii.. Si adik yang menjadi kesayangan si kakak, walaupun kadang2 bila si kakak nak pergi jalan2, terlupakan si adik... muahhahha

P/s : Seminggu saya tak update, bukanlah saya nak berhenti berblog yer sayang2.... hihii... Tapi rasa malas nak update sebab seronok melayan anak.. hehhe... Btw, thanks sebab sentiasa tanya saya kenapa tak update blog... hihi.. Ohya, lagi satu, terima kasih jugak sebab sentiasa singgah walaupun saya tak update blog.. tanpa disangka, tak update pun UV masih boleh dapat 800++... (^_^)

P/s : Selamat menyambut tahun baru 2013.. Azam tahun lepas untuk tambah anak dah tercapai... Azam tahun ni pulak... Nak luangkan banyak masa bersama anak2 @ kurangkan aktiviti berblog tapi nak tambahkan income berblog.. Aik, camana tuh??... hihiii

{ 47 comments.. read them below or add one }

Kakcik Seroja Kakcik Seroja January 03, 2013
Anak2 jantung hati kita... :)
Mimie Mimie January 03, 2013
aqilah dah besar nampak mcm muke alisha...mcm kembar
ida =) ida =) January 03, 2013
Seronoknya main dengan anak :
Unknown Unknown January 03, 2013
Selamat tahun baru 2013.. :D hee..
Nyue Nyue January 03, 2013
comelnya si kak n adik....

wahh akk..azam nk tambah ank ag yea..amin, semoga tercapai :)
Mrs Velentine Mrs Velentine January 03, 2013
selamat tahun baru kak ina....bagusny tak update pun UV 800++...oh ya MV dah dpt tudung tue
lynndamya lynndamya January 03, 2013
hai kak, wah comel2 anak, hehe :D banyak nya smpai 800....wah kaye2 ~ haha, sy xreti nk iklan2kan kat blog ni :( hihi
Tie HT Tie HT January 03, 2013
wow uv tetap menten gitu...comel je dua beradik ni..boleh jadi kawan ibu :)
Masya Masya January 03, 2013
dah makin bulat adik yer... ni buat majlis cukur jambul ke?? kemain lg alisha duduk bersila gitu..
Unknown Unknown January 03, 2013
hihi..tahniah k.ina..azam taun lpas da tcapai..smuge thun ni akn beri lg makna pd k.ina skluarga :)
- AZIE - - AZIE - January 03, 2013
comelnya alisha dgn baju polka dot tue, nmpk mcm budak besar yg dh sekolah tadika...adik nie pulak tdo jer..comel hairband tue
PERMATABIRU PERMATABIRU January 03, 2013
baby2 kecil mmg comel.suka tgk gelagat mereka..
Unknown Unknown January 03, 2013
slmt thn baru ina...moga kedua2 puteri ina....baik2 saja dn ceria sll..
AnonymousAnonymous January 03, 2013
comel alisha pakai gaun tu.. hehehe
haryati haryati January 03, 2013
mesti ada cara dia kan??? hihi..
selamat tahun baru 2013 jugak untuk ina n famili...
Unknown Unknown January 03, 2013
biasa la tu dear.. budak2 kalo dah seronok mmg lupa jap hal2 lain..pas tu mula la cari blk.. hihihi
Unknown Unknown January 03, 2013
comelnye kakak alisha..teringin auntie nak ada baby girl nih..hehe
Unknown Unknown January 03, 2013
hihiii anak punya pasal kadang2 bila penat melayan mereka, mood mkn pun jadi kurang.. Suap anak2, tapi mak tak makan hehehehe...
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P January 03, 2013
seronok dah ada anak kan kak.. rajin2 lah update pasal diorang
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan January 03, 2013
alahai kakak & adik ni..

hepi new year kak! :)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra January 03, 2013
tgh tunggu GA akak ni..hihi
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa January 03, 2013
tdo da baby heheh..dua2 comey
Myra Jay Myra Jay January 03, 2013
Comel la 2 beradik ni, geram... :D
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty January 03, 2013
alahai rindulah kat ina kalau nak benti.hehe jgn benti taw=)
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) January 03, 2013
alahaiiii serupa adik ngan kakak :)
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ January 03, 2013
salam kak ina..
hai kakak alisha & adik aqilah yg comel.. alhamdulillah...untung ade anak2 yg memahami..

welcome 2013~~~
emarieys emarieys January 03, 2013
selamat tahun baru utk ina skeluarga
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN January 03, 2013
selamat tahun baru kak,,=) due2 pon shomel sgt
nanieydotcom nanieydotcom January 03, 2013
Blog smpingan je kak.. Mmg best lyn ank la :) bgus kakak alisha.. Mtg dr usia :)
Unknown Unknown January 03, 2013
si adik n si kakak yg semakin membesar kan kak.. seronoknya..
Si Matatajam Si Matatajam January 03, 2013
Moga Allah mempermudah Ina mencapai azam tu yek..
Miss N™ Miss N™ January 03, 2013
dua2 comel..!
selamat tahun baru juga buat akak.. :)
ct kektus ct kektus January 03, 2013
azam tahun depan, tambah adik untuk aqilah dan alisha pulak lah ye kak. heheee
Riena Haiqal Riena Haiqal January 04, 2013
heheheheh Alisha comel, Aqilah pun comel... adik beradik yang sangat2 comel
Nora Karim Nora Karim January 04, 2013
ooo azam tahun lepas tu akak nak jadikan azam akak tahun ni lah... nak tambah baby... hihih

selamat tahun baru ina...
ayut ayut January 04, 2013
krg berblog tp tmbh income..menarik tu..hihihi :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 04, 2013
dua bradik yg comel...comel sgt2...
sal ya sal ya January 05, 2013
pasti ada caranya. insyaAllah...
Dayang Deno Dayang Deno January 06, 2013
selamat tahun baru buat akak sekeluarga! :)
Cik Rose Cik Rose January 06, 2013
Happy new year kak ina :-)
fieda fieda January 07, 2013
comel dua2 anak dara ina ni..
mama lynn mama lynn January 07, 2013
comel... aqilah makin cute tgk. bila nak merasa ada anak dari rahim sendiri.. sabar menanti
Unknown Unknown January 07, 2013
anak adalah segala2nya bagi seorang ibu....

SELAMAT TAHUN BARU DARI AKAK SEKELUARGA
Shida Radzuan Shida Radzuan January 09, 2013
comelnya aqilah dan alisha hehee.. :)