Moga komen Bro jadi kenyataan satu hari nanti.. (^_^)


Nampak tak Bro komen apa dekat blog saya tu (entry ini)...? Harap akan menjadi kenyataan satu hari nanti.. hehhe... Nak jadi macam bro, tak tahulah bila kan.. yela, ranking blog Bro pun, antara 15 tertinggi berdasarkan  Alexa... hhehe

Sebenarnya u all, saya ni takdalah masyuk sangat pun... hahahhah... yela, dah Nuffnang tak berapa nak sedekah kan saya CPUV, so, ikut celah mana saya nak dapat duit banyak2.. hahah.. Nak dapat sponsored post banyak2 macam bro tu... emmmmm berangan je lah dulu yer... ahhahah...


Tapi takpala, sekarang permulaan... akan datang mana kita tau kan.. heheh Opsttt kesimpulannya saya nak bagitahu u all, UV macam saya ni pun, tak semestinya banyak masyuk tau... ahhahhahh... so, takda apa yang lebihnya dari u all.. kita sama je... hihii.. Ini kiranya samalah macam kes, follower ramai tak semestinya UV banyak & komen entry sikit tak semestinya UV rendah.. heheh 


{ 23 comments.. read them below or add one }

Fieda Rafli Fieda Rafli January 21, 2013
sama lah dgn kita ina..cpuv time tu tak muncul pun..jadi takder la masyukk pun...
Mrs Velentine Mrs Velentine January 21, 2013
amin..semoga menjadi kenyataan
Fieda Rafli Fieda Rafli January 21, 2013
ina..jgn publish..

setakat pukul 4.30 ni uv kak fieda dh cecah 800++..biasanya pukul 9 mlm baru cecah byk tu..ina mesti dh byk time ni kan...terkedu kak fieda tgk print screen tu...fuhhhh..
Cheq Kaq Cheq Kaq January 21, 2013
wow..byk nyer.........
Sally Yatiey Sally Yatiey January 21, 2013
Amin. Semoga menjadi kenyataan :D
Tingginyaaaaaaa UV blog akak ;)
Mimi Azirah Mimi Azirah January 21, 2013
Amin...Semoga jadi kenyataan
Mas Zull Mas Zull January 21, 2013
assalamualaikum intan....wah bro dtg komen yer bagus la boleh ikut jejak bro nanti kan...:)
ros_reeza ros_reeza January 21, 2013
Setuju dengan ayat last tu :) hihi
QasehnyaRania QasehnyaRania January 21, 2013
tahniah.

amin :D
rezeki anak2 :D
Bro Framestone Bro Framestone January 21, 2013
Ok, terkedu seketika...

toyoh-toyoh mata balik.. eh betul ke nie?

Ok.. betul kot.. wah trafik dia, insya'lah boleh punye...

If kecewa dengan nuffnang, banyak lagi alternative yang ada.. if trafik blog lebih 40k sebulan dan PV lebih 200k.. Apa kata try apply Innity.

Masyuk gak la. Tiap2 bulan masuk bank terus.

Duduk di mana ek? if sekitar KL. Roger la bro ek.. PM dekat fb pun boleh. Mana tahu boleh hulur seketul dua projek
Cik Nur Cik Nur January 21, 2013
Aminn..suatu hari nanti... :)
rezeki anak2 kak...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 21, 2013
Betul tu. kdg ramai silent reader. Komennye sikit je :)
Mama Adam Mama Adam January 21, 2013
Hahahha... tapi uv ina mantap la :)
Azi Azi January 21, 2013
tingginya UV intan,,, sy ni bilalah nak merasa spt ini berblog dh lama dh...
ayut ayut January 22, 2013
takpe....nnt lg lame lg up :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 22, 2013
tahniah kak ina tinggi uv..rezeki anak2
Deq's Qienz Deq's Qienz January 22, 2013
sy pon still blum dapat cpuv nih..xper pelan2 la.huhuu
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 22, 2013
salam kak ina..

hihi..alhamdulillah...amin2...byk visitor byk income :)
tahniah.