Hadiah untuk Aqilah (",)

Aqilah ada dapat hadiah lagi.. Murah rezeki dia.. (",) Dah lama dapat tapi baru nak update... duk dalam draft sampai terlupa...


Baju ni Aqilah dapat dari Deq's Qienz.. Cantik warna biru ni... saya suka tengok.. hihii.. Bukan pe, baju 2 beradik ni, banyak pink.. gegirl la katakan.. hahahha.. Thanks tau DQ (",)


Selain dari baju.. Saya ada dapat Set Penyusuan Shaklee tau.. Kiranya macam untuk Aqilah la jugak kan... tapi ibu dia jadi orang tengah... hahahhah.. Serius, susu memang banyak hokay!! Nanti baru saya cerita dekat u all yer.. Saya buat entry review set penyusuan shaklee ni (",) Ohya, yang ni, MamaVouge @ Ayu yang bagi dekat saya.. (",) Thanks tau Ayu (",)


{ 42 comments.. read them below or add one }

QasehnyaRania QasehnyaRania January 18, 2013
alhamdulillah ..
rezeki :D
Mrs Velentine Mrs Velentine January 18, 2013
murah rezeki kak anak beranak...
Unknown Unknown January 18, 2013
Ouchh..!!
Patut ler tersedak.. Ina sebut rupa nyer..hihi.
Nida Mohd Nida Mohd January 18, 2013
bestnya dapat hadiah..murah rezeki anak beranak..
intanfirdaus247 intanfirdaus247 January 18, 2013
Salam Jumaat ina..wah rejeki Aqilah tu...bestnya..cantik! huhuhu... DQ memang best!
Cik Rose Cik Rose January 18, 2013
bestnya dapat baju ye :)

tentang Shaklee ni, ramai yang dah bercerita keberkesanannya :)
tak sabar nak dengar dari Kak Ina pulak..
Ibu Lala Ibu Lala January 18, 2013
akk ada beli produk shaklee ni jugak tp x habis habis lg sampai skrg. powder susah sikit la nak minum..nak kena bancuh la bagai..
SumeSakan SumeSakan January 18, 2013
Wahhh murahnya rezeki si aqilah neh...makin comel dan sihat lah adikk ye...
Umialya Umialya January 18, 2013
tahniah, murah rezeki
Unknown Unknown January 18, 2013
permpn mmg tak bolh dipishkan dgn warna pink tu..hehehe
maszull maszull January 18, 2013
assalamualaikum intan...wah bestnya dpt hadiah lagi yer...:)
Si Matatajam Si Matatajam January 18, 2013
Bertuahnya Ina anak beranak..murah rezeki..Alhamdulillah...
Unknown Unknown January 18, 2013
Murah rezeki Aqilah :)
Cantik pulak baju tu.. Hee
Mimie Mimie January 18, 2013
Alhamdulillah murah rezeki Aqilah
ida =) ida =) January 18, 2013
Murah rezeki. Alhamdulillah
suhaina laui. suhaina laui. January 18, 2013
sue mkn dlm pantang sgt membantu :)
Unknown Unknown January 18, 2013
alhamdulillah ... rejeki aqilah ! ;)
Puan Kutu Puan Kutu January 18, 2013
ibu dengan anak dua2 murah rezeki..cntik baju tu even warna tu selalunya serasi utk boboi.hehe
nanieydotcom nanieydotcom January 19, 2013
Alhamdulillah murah rezeki :)
Byk tip n info pasal motherhood kt blog ni.. Byk benda nani blaja. :)
Unknown Unknown January 19, 2013
wahh..cantik baju aqilah =)
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) January 19, 2013
bazi pon consume shaklee. alhamdulillah susu byk utk wat stok :)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam January 19, 2013
murahnye rezeki Ina & family =)
Ann Ishak Ann Ishak January 19, 2013
Semoga aqilah puas menyusu dengan ibu ye...
AnonymousAnonymous January 20, 2013
mmg rezeki aqilah ni...alhamdulillah..
aziazib aziazib January 20, 2013
cantik baju tu...

sy xleh mkn product shaklee xlalu
TiranaAduka TiranaAduka January 20, 2013
tahniah ta tumpang gembira.
ayut ayut January 21, 2013
wah ada dpt sample brg shaklee...best2x.. :)
AnonymousAnonymous January 21, 2013
Murahnya rezeki akak dan anak2... hehe
Unknown Unknown January 21, 2013
murah rezeki akak n aqilah..syukur :)
emma emma January 21, 2013
best nyee Aqilah dpt adiah..
shaklee mmg bagus utk tmbh susu bdn..
Unknown Unknown January 21, 2013
wahh DQ bg hadiah utk adik alisha.. baiknya DQ.. :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 22, 2013
Alhamdulillah murah rezeki kak ina anak beranak..produk shaklee mmg dgr bagus
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ January 22, 2013
salam kak ina...
wahh cantiknya..suka warna biru!
sipa dpt shaklee lg..hihih
hehe... tahniah..