Loading blog ok tak??

Saya nak tanya u all ni.. loading blog ni slow ke laju ke... or lagi slow dari dulu?... Kalau slow, part mana yang slow... sidebar ke, header ke, body ke?? Tenet saya ni hubby baru bayar kot... hehhe... bukan pe, laju je bukak blog saya.. semua keluar... tu yang nak tanya u all.. nak tau jugak kan... hihi... Blog ni harus ambik tau pendapat pembaca jugak.. sebab yang nak baca u all jugak.. hihii (^_^)


Loading blog ok tak??

{ 35 comments.. read them below or add one }

Mama Adam Mama Adam January 24, 2013
laju!
mula2 nampak taburan berlian, pastu terus semua up =)
Fieda Rafli Fieda Rafli January 24, 2013
dah ok dah ina...tadi mula2 bukak jer header tu lmbat keluar..bukak kali kedua ok dah ni...comey lote..
Fieda Rafli Fieda Rafli January 24, 2013
lupe nk tanya blog kak fieda mcmna..?berat tak..takut jugak sdiri bukak ok org lain berat pulok..
dak-eiza dak-eiza January 24, 2013
wajah baru ni sgt ok
x de le lama sgt nk loading
tp yg dulu tu pon x de le lama sgt
cume ni cepat lagi hihi
cantik!
Budak Kampung Budak Kampung January 24, 2013
bila iman bukak loading mcm lambat sikit la kak tapi xd la nk tggu lama

p/s:comey bila baju dh salin hehehe
||Sis aLeaSaRa|| ||Sis aLeaSaRa|| January 24, 2013
slm maulidur rasul.owh ok je blog ni x slow loading.suka warna pink dan coklat,mmg nice ^^
Cik Nur Cik Nur January 24, 2013
cantiknya blog baruuu.. :)

Nur hari ni on9 pakai brodband...
ok je nur buka..xde berat...semua cepat... :)

izan mama mia izan mama mia January 24, 2013
berdezup walau internet saya dh habis qouta..wah..
intanfirdaus247 intanfirdaus247 January 24, 2013
laju je ina...internet kak intan dah sampai limit tp kat blog ina masih laju je..hehe
ct kektus ct kektus January 24, 2013
setakat ni elok je kak. sebab internet rumah pon sedang elok kelajuannya. kalau guna broadband tak tau lah. :)
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa January 24, 2013
not bad la ina..ok je...xlama sgt :))
Azi Azi January 24, 2013
rasa mcm slow.. maybe berukbank sy ni dah tenat..huhuhu...
Deqla manjew Deqla manjew January 25, 2013
xde masalah pun nk terjah blog ina.. ok jek smua.. =)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 25, 2013
salam kak ina..
cma masuk ni laju je as usual :)
mantop :)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 26, 2013
Nani bukak guna fon n mmg lju
Puan Kutu Puan Kutu January 26, 2013
laju jer..klu bb dh abes limit semput sikit la..tp bkn salah loading.hehe
jaakechik jaakechik January 26, 2013
jaa bukak ok jer. biasa2 jer... dia ikut line tenet gak gak, kalau time line down, slow laa, nak lagi kalau org yg buka blog kita pakai broadband lagi laaa teruk.
emma emma February 04, 2013
so far sy bkk blog kak ina xpnah lmbt loading.. plus bukak kt ofis mmg laju la kan, hehee..