Pengalaman saya guna Set Penyusuan Shaklee

Saya nak kongsi pengalaman saya guna set penyusuan Shaklee.. Tapi sebelum tu, saya nak ucapkan TERIMA KASIH SANGAT2 dekat Ayu @ Mamavouge sebab hadiahkan saya set penyusuan shaklee ni.. (",)

Bagi saya, set penyusuan shaklee ni, memang bagus...!! Susu memang banyaklah!!... Pagi2 bila saya bangun dari tidur, mesti dapat rasa keras2 dekat breast.. kiranya tu menandakan yang susu banyaklah kan... Kadang sampai terpikir, kalau pam ni, mesti banyak dapat.. hehheh.. Tapi itu just terpikir je la... taknak pam pun.. sebab saya tak keje.. lebih sesuai bagi direct je dekat Aqilah.. heheh

Lagi satu kan, kadang2, kalau time mandi tu, tiba2 susu boleh keluar jugak.. time ni, mulalah duk tingat kat aqilah.. mandi cepat2.. heheh... bukan pe, orang kata, kalau susu kita terkeluar, tu menandakan, anak kita nak minum... (",)

Yang lagi hebat... susu boleh terpancut macam paip bocor tu... hahah.. Mana taknya, si Aqilah ni dia suka hisap lepas hisap lepas... tu yang susu asyik duk terpancut... mulalah kene muka dia.... adoii laa... heheh... Tapi susu dia memang best... bukan apa u all.. susu dia nampak lebih pekat tau... kiranya kalau aqilah minum tu puaslah... (",)

Ohya, lupa nak bagitahu, set ni ada Vitamin c, Vitamin B, Zat Besi & Alfafa tau.. Set ni jugak boleh membantu kita dalam bab keputihan & sembelit... Alfafa ni lah yang banyakkan susu badan kita tau.. 

Pada u all yang nak menyusukan anak, tapi kekurangan susu, bolehla try set penyusuan shaklee ni tau... Tak rugi punya, susu memang banyak.. pekat pulak tu.. hihii.. U all boleh je beli dengan Ayu @ Mamavouge  ni.. tanya je dia apa2 yang u all nak tahu berkaitan produk shaklee ni.. cepat je ayu akan jawab pertanyaan u all tu... (",)


Pengalaman saya guna Set Penyusuan Shaklee

{ 22 comments.. read them below or add one }

Fiza Rahman Fiza Rahman January 22, 2013
Memang best. Susu pon pekat.
GreenJade GreenJade January 22, 2013
oo ye ke..

hehe teringat susu sy pun suka terpancut2 kat muka baby..kalu mkn set ni mau jd air terjun pulak sis hihihi

sy amalkan mkn kurma & kismis sis..Alhamdulillah susu pekat & byk..nasib baik lah hubby kat Dubai dpt lah order selalu stok kurma ajwa hihihihi

Mimi Azirah Mimi Azirah January 22, 2013
banyak jugak air susu ye....
Haryati Faizal Haryati Faizal January 22, 2013
tq ina... rase mcm besh je ingat nanti nak try jugak la
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 22, 2013
salam kak ina..
ramai yg review set ni bagus..alhamdulillah...
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM January 22, 2013
Sebab tu saya Yakin dengan Shaklee, (^__^)
Mrs Velentine Mrs Velentine January 22, 2013
boleh try ni nnati mana tau ada rezeki..
teratak hati teratak hati January 22, 2013
bagus ye..dulu masa dlm pantang lagi dh terpikir nk beli..tp duk pikir je tk beli2 pun..rasa rugi plk tk beli dulu..skrg hakim dh setahun sebulan, baru buat keputusan beli set b tu dan mealshake..
Cik Nur Cik Nur January 23, 2013
produk shaklee ni mmg terbaikkk... :)
Aju Mohit Aju Mohit January 23, 2013
mmg berkesan kan ina, akak pun pakai set ni masa nyusukan adam
Fieda Rafli Fieda Rafli January 23, 2013
wah..hebat ye produk ni..
QueeN TerataI QueeN TerataI January 23, 2013
sya yg ngah preggy ni pun dah amalkan set penyusuan shaklee ni.. tp baru amik trial set.. sbb mmg baru try pun.. tgkla mcm mana hasilnya nnt... ;)
Deqla manjew Deqla manjew January 23, 2013
kena tgu ada nak baru bole try..hihi..eh dear, tudung dah dpt semlm.. hihi..cantik sgt.. terima ksh tau.. =)
Azi Azi January 23, 2013
sy penuh mkn vitamin shaklee tp xleh msuk tekak...
ayut ayut January 23, 2013
tu dia..byk tak byk smpi kuar jer... :)
intan morsalin intan morsalin January 23, 2013
as slm mama alisha,
dah lama x blog walkig kat sini,sya pon bru nak wat come back ni..hihih.
alisha dpt adik gegel yer..
tahniah yer..sori la lmbat tau sbb ari ni baru bukak blog slepas berbulan - bulan tinggalkan blog.

p/s:kalau nak harga produk shaklee yg termurah di pasaran..leh pm sya yer..019-2897175(intan jugek tp bukan intan berlian..hihi)
Puan Kutu Puan Kutu January 24, 2013
produk ni mmg top skang.klu bagus utk memberi yg terbaik utk anak, mmg patut ambil set ni..:)
azizah :) azizah :) January 25, 2013
kawan jijah pakai shaklee pon susu banyak kak.. tak meyempat2 baby nak isap memancut2.. Insyaallah pas bersalin kelak jijah guna shaklee ni.. Insyaallah doakan jijah kak :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 26, 2013
2nd baby nk try juga la shaklee ni...dgr ramai yg kata bagus..opismate wani pun guna shaklee
emma emma February 04, 2013
wahaha best nye Aqilah dpt minum susu ibu yg byk n pekattt.. hehe..