Ranking di Alexa


Hari ni tergerak hati nak tengok ranking blog saya ni di alexa.. hihii, So, ranking untuk global pada hari ni, 493 133.. Ohya, ranking ni akan sentiasa berubah2 tau... saya punya ni, kadang2 500k++ kadang2 400k++.. mana2 yang dia suka lah.. heheh

Untuk ranking di malaysia, blog saya yang ke 3550.. dah ada peningkatan.. hihii... akhir tahun lepas 4k++ kalau tak silap saya.. (",).. Kalau u all pun ada daftar dengan alexa, bolehlah pergi check jugak tau.. saja suka2 sambil menaikan semangat mood berblog.... hihii.. KLIK SINI

{ 29 comments.. read them below or add one }

azizah :) azizah :) January 30, 2013
tak reti nak tgk ranking ni tahap mane.. hee berblog suka suki :)
Mrs Velentine Mrs Velentine January 30, 2013
ok lah tue kak..MV tengah naikkan uv sebab jatuh menrundum
Tihara Tihara January 30, 2013
Akak punye yg ke10 000 kot kat msia nih..kiki :)
Aju Mohit Aju Mohit January 30, 2013
tahniah ina!! wah makin maju blog ina
Mama Adam Mama Adam January 30, 2013
Owh... blog saya ranking lom mantap lg. Hihi
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 30, 2013
terbaekkk la kak ina...tahniah2...
myfreeminded myfreeminded January 30, 2013
Emmm, tahniah buat Ina ye... saya seperti itu jugak.. blog saja2..
Haryati Faizal Haryati Faizal January 30, 2013
penah gak terbaca info ni kat blog en.hanif...
Cik Nur Cik Nur January 30, 2013
nak try lah nanti..skrang tenet slow... huhuhu
Sally Yatiey Sally Yatiey January 30, 2013
Hebatnyaaaa..
Tahniah ^_^
ayut ayut January 30, 2013
okla tu...nnt makin lame makin ok :)
tenku butang tenku butang January 30, 2013
hai dear.. singgah sini.. do follow my blog? i dh follow u dear.. jom.. =)

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/
Fieda Rafli Fieda Rafli January 30, 2013
wah..hebat ina..kak fieda punya jauh kt belakang ina..
Mas Zull Mas Zull January 30, 2013
assalamualaikum intan...bestnya mama pun nak cuba juga la...;)
Fiza Rahman Fiza Rahman January 30, 2013
Smoga bertambah naik ranking tu.
izan mama mia izan mama mia January 30, 2013
malas nak cek ina sebab..banyak sgt no..hahahah..
jaa jaa jaa jaa January 30, 2013
wah, bagus2.. nk kena daftar dl ka? walaupun blog ku di tempat yg tercorot tp nk tau la jgk..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 30, 2013
wah bestnya alexa akak dah naik.tahniah akak.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 30, 2013
salam kak ina..
huhuh...cma masih x menahu pasal alexa ni..
so... xmau amek pusing..nnti2 le... hihi..
Cik Kamoo Cik Kamoo January 30, 2013
Dera, mcm mana nk daftar dgn alexa nie ... tak reti la nk buat. Tutorial please...heheheh tq
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha January 31, 2013
eca punya 600 000++,lama xcek.ahaha
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 02, 2013
Tahniah kak ina. Nani pnye kejap on kejap xok. Skang lagi la sbb msa utk blogging n bw pun da kurang..
Nur-nba Nur-nba February 03, 2013
Tahniah... Blog ni dah semakin dikenali..