Cashout Nuffnang & new BE @ CPUV


Alhamdulillah, bulan ni saya dapat cashout lagi.. (",) Alhamdulillah jugak sebab earning bulan ni, lebih tinggi dari bulan2 sebelum ni.. hehheh.. Actually bulan ni dapat cashout RM108.72 sebab ada BE yang dah credited.. hihii.. Murah rezeki Alisha & Aqilah.. tiap2 bulan dapat cashput Nuffnang untuk 2 beradik tu (^_^)


Ohya, saya ada dapat BE baru tau.. BE SANOFI LACTACYD... bukan setakat dekat Blog utama tapi blog GA pun dapat.. hihii.. Opsttt blog GA tu memang takkan banyak earning, sebab malas nak update,.. hihii.. Bayanglah, setakat 2 hari BE tu running, Blog utama dah dapat RM3.13 tapi blog GA RM0.04... hahhah... Nampak tak, betapa jauhnya beza.. hihii... (BE ke 8 & ke 9 untuk tahun 2013)

{ 32 comments.. read them below or add one }

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah January 29, 2013
alhamdulillah.. syoknye.. saye pulak memang tak pandai semue ni.. hihi..
Ena's Palace Ena's Palace January 29, 2013
Alhamdulillah..rejeki tahu baru yer...bertambah2 la berlian yg di simpan lepas nih nampaknyer..hehehee
Pn. Sheila Pn. Sheila January 29, 2013
erm... allhamdulillah... rezeki anak2 tgh membesar tu... hehe
Aisy Nasiha Aisy Nasiha January 29, 2013
alhamdulillah....bagusnya
Fieda Rafli Fieda Rafli January 29, 2013
tahniah ina..murah rezeki 2 beradik tu..sama la be kita..hihi..ina punya mesti masyukk nanti...
jaa jaa jaa jaa January 29, 2013
tahniah..rezeki anak2..
mama ila mama ila January 29, 2013
wahh..bestnye..tahniah =)
myfreeminded myfreeminded January 29, 2013
testing lagi, ari tu dah tinggal komen tapi x pernah appear pun kat blog Intan ni... ni test lagi guna komputer ofis. :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 29, 2013
tahniah kak ina nanti iklan keluar wani jentik k
Haryati Faizal Haryati Faizal January 29, 2013
tahniah ina... beshnye dpt cashout!
izan mama mia izan mama mia January 29, 2013
mmg murah rezeki 2 beradik tuu
ayut ayut January 29, 2013
tahniah kak...murah rezeki :)
ros_reeza ros_reeza January 29, 2013
tahniah Kak Ina :) Alhamdulillah, murah rezeki :)
Cik Nur Cik Nur January 29, 2013
alhamdulillah..rezeki..nur pun ingat nak cash out hari ni.. :)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad January 29, 2013
murh rezeki ank dare cntik ;)
Deqla manjew Deqla manjew January 29, 2013
alhamdulillah.. rezeki anak2.. :)
Fiza Rahman Fiza Rahman January 29, 2013
Tahniah. Murah nya rezeki.
Mrs Velentine Mrs Velentine January 29, 2013
alhamdulillah rezeki....saya buat cashout kena reject..tadi try cashout lagi
Sally Yatiey Sally Yatiey January 29, 2013
Bestnya selalu cash out ;)
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 29, 2013
tahniah akak. mestila blog utama yg akan banyak earning
Mieya Atiera Mieya Atiera January 29, 2013
alhamdulillah, makin bertambah rezeki berblog dari hari ke hari. Tahniah !
Nora Karim Nora Karim January 30, 2013
alhamdulillah rezeki anak2...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 30, 2013
salam kak ina..
wah..murah rezeki..alhamdullillah.. :)
waiman waiman February 14, 2013
Alhamdulillah.. Berkat dan rezeki anak-anak.. Teruskan berusaha :)