Rezeki berblog... Nuffnang & Exabytes.. (",)


Alhamdulillah... semalam saya dah cashout Nuffnang untuk kali ke 7.. Alaaa macam biasa, cukup je RM50, hujung bulan terus saya cashout... hihiii.. Bulan lepas saya dah cashout, cek pun belum dapat lagi, bulan ni cashout lagi... dapat cashout RM50 tiap2 bulan pun kira oklah dari takda langsung.... hahaaa... Setakat saya berblog, selama setahun 10 bulan, earning Nuffnang yang saya dah dapat RM521.35... Rezeki anak2... (",) Sekarang ni, ada 2 BE tengah running... Ohya, baru ni, saya dapat pulak BE SUNWAY EDUCATION APPLICATION... Ini BE yang ke 34 untuk tahun ni...

Selain dari Nuffnang, alhamdulillah jugak saya dapat sambung contract dengan Exabytes... Kalau masa permohonan pertama, saya dapat RM45 untuk tempoh 3 bulan, lepas tu dapat sambung lagi, RM50 untuk tempoh 3 bulan... yang ketiga ni pulak saya dapat RM55 untuk tempoh 3 bulan... Alhamdulillah, bayaran makin meningkat setiap kali apply... (",) Banner exabytes ada dekat bawah header saya tu... (",)


JIKA U ALL NAK APPLY JUGAK EXABYTES + NAK TENGOK SYARAT2NYA, KLIK SINI TAU (",)

{ 81 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine December 28, 2012
Alhamdulillh rezeki akak.mv pn kira nk cashout isnin ni
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ December 28, 2012
Salam kak ina..
alhamdulillah.. rezeki berblog..
byk jgk tu.. :)
Unknown Unknown December 28, 2012
rezeki berkat dari hasil usaha ina juga..tahniahh..teringin nak jadi macam ina jugak!
ajumohit ajumohit December 28, 2012
tahniah ina, tiap2 bulan cashout ye, moga lebih semangat berblogging
ida =) ida =) December 28, 2012
Murah rezeki.... sya x leh sambung kot exabytes. Saya letak kt selera4u. Mmg la dh lama x update. Tp trafik dia cun. Tapi bulan ni dh jatuh... 300 je uv sehari. Entah mana silapnya. Jan ni nk habis dh contract. X berani nk apply utk sambung. Hihi.. kena up kan balik trafik. Takut kecewa
Unknown Unknown December 28, 2012
tahniah ina, murah betul rezeki ina kan?, walaupun suri rumah tp tetap ada income...
eija_sweetmama eija_sweetmama December 28, 2012
Alhamdullillah,
Tahniah ina,
berbaloi2 gak jadi blogger ni kan dpt jgk kumpul pendapatan sampingan, k.eija masih dalam proses nak kumpul earning..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI December 28, 2012
tahniah sis..yui nk kmpul lg..kih3..
UniMeOw UniMeOw December 28, 2012
uni nak wat nuffnang gak tp xreti..sob3~~~
izzah izzah December 28, 2012
untung nyer la k intan..memang rezki yek...sy xpernah2 dpt...asyik rm2 xnaik2 dr dlu...hahaha....
Unknown Unknown December 28, 2012
alhamdulillah rezeki.. shima masih rm7 utk masa bertahun2 hahaahaha
Tie HT Tie HT December 28, 2012
alhamdulillah, tahniah ina, rezki anak2..tumpang hepi.. :)
che mija che mija December 28, 2012
tahniah kak, rezeki ank-anak :)
ieyda ieyda December 28, 2012
alhamdulillah rezeki utk tahun 2012...
moga rezeki tahun depan berlipat ganda...amin
AnonymousAnonymous December 28, 2012
alhamdulillah rezeki berblog..hepi berblogging ina..
Cikgu Ma Cikgu Ma December 28, 2012
bestnya kak...tahniah kak...teringin gak, tapi x pandai nak buat/..
Unknown Unknown December 28, 2012
Takpe ke letak nuffnang lepas tu letak exabytes?
Unknown Unknown December 28, 2012
alhamdulillah rezeki...

erm, nuff ngan exab tu x gaduh ker yerk.....
Unknown Unknown December 28, 2012
Alhamdulillah..rezeki..camne leh dpt byk cmtu ek..share2 le..he3..blog saya masih baru lg,x mgkn leh dpt bln2 cash camtu kan..
CeqGu CeqGu December 28, 2012
haduihh meleleh ayaq liuq akak dik.lambat lagi ler nak merasa cenggini. nak tanya la, camno nak ada BE yer, kena upkan views ke uniques?

satu lagi, akak nak mintak izin tempek gambar puding laici ina yg comel tu kat blog akak bleh tak? nak buat contoh. semalam akak dah buat, tapi guna buah koktel. saja la nak tunjuk kecantikan puding tu if guna buah laici hihi...bleh na. nanti akak buh link blog ina .akak tempek dulu tau gambarnya. if ina tak izin, akak delete semula. kawan akak teringin nak tengok
Unknown Unknown December 28, 2012
rezeki anak la ni kan..alhamdulillah.. :)
Riena Haiqal Riena Haiqal December 28, 2012
Alhamdulillah.. rezeki lagi.. bestnya...
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah December 28, 2012
alhamdulillah.. rezeki anak.. syoknye dapat tolong suamikan..
dEdEQ dE wIshEs dEdEQ dE wIshEs December 28, 2012
WOWWWWWW .. BYAK GILERRR .. BESHNYE
mama_umar_maryam mama_umar_maryam December 29, 2012
masyukkk..rezeki anak2 kan..zt pon klu dh cukup syarat tu cash out je,hahaha
Unknown Unknown December 29, 2012
wah rezeki kak ina bertambah lah hihi :D
 Aisy Nasiha Aisy Nasiha December 29, 2012
tahniah ina..semakin meningkat maknanya semakin murah rezeki ni..
adyna AB adyna AB December 29, 2012
rezeki anak2 kan..

akak pun alhamdulillah tahun nie dapat 4kali cashout..syukur sgt2 sebab sebelum nie memang tak amik tahu pun pasal nuff
Unknown Unknown December 29, 2012
maaf anda adalah mangsa Tag aku . hihi :D

http://kamihardsman.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html
Unknown Unknown December 29, 2012
maaf anda adalah mangsa Tag aku . hihi :D

http://kamihardsman.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html
QasehnyaRania QasehnyaRania December 29, 2012
as-salam..

tahniah.rezeki anak2

lama tak singgah sini..maaf ciksu bercuti yer.tak sempat nk jenguk alisha aqilah ket sini.harap2 sihat yer ;D
Unknown Unknown December 29, 2012
Wahhh..bestnyaaaaaa
Tahniah! :D
intanfirdaus247 intanfirdaus247 December 30, 2012
salam ina..bestnya..tahniah..
Puan Kutu Puan Kutu December 30, 2012
Alhamdulillah..rezeki tu..sy dah hampir dua tahun berblog sekupang pun tak rasa lg.haha
Eiela Eiela December 30, 2012
Tahniah rezeki akak n anak2 tu.
NoEn NoEn December 30, 2012
alhamdulillah...rezeki
Suana Zhar Suana Zhar December 30, 2012
promosi harga awal tahun susu kambing ha-goat.
http://suanazhar.blogspot.com/2012/12/promosi-harga-susu-kambing-hi-goat.html
Cik Rose Cik Rose December 30, 2012
Tahniah kak Ina... rezeki..
deq's qienz deq's qienz December 30, 2012
tahniahh akak..mmg rezeki anak² la.
aziazib aziazib December 30, 2012
bestnya tgk.. alhamdulillah rezeki, sy xlayak ngan exybytes..huhuhu
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- December 31, 2012
tahniah kak .. mee skg pun nga tggu cek pertama nuff ..

mee baru je join exabytes .. dy naik rm5 setiap 3bln ye?
Nora Karim Nora Karim December 31, 2012
wah... alhamdulillah... syukur ina... rezeki... banyak tu 500 lebih... ^_^
emma emma December 31, 2012
alhamdulillah rezeki kak ina ngan anak2...
emarieys emarieys December 31, 2012
hebatnya..tahniah ina...rezeki sgt murah
Unknown Unknown December 31, 2012
alhamdulillah
banyak dah tuu kan ina
syukur ... rejeki anak2 ;)
Unknown Unknown December 31, 2012
murah rezeki anak-anak ye..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief December 31, 2012
wah beshnyerrr kak ina dh byk kali cashout...wani xpenah g nanti br nk cashout...rezeki anak2..Alhamdulillah
Unknown Unknown January 01, 2013
siggah malam malam tahun baru dekat sini kak :)
QasehnyaRania QasehnyaRania January 01, 2013
as-salam selamat tahun baru
ina semoga bahagia selalu bersama keluarga..

blk kg ke?
Si Matatajam Si Matatajam January 02, 2013
Alhamdulillah..skit2 lama2 banyak gak kan..rezeki anak tu
LYAfrina LYAfrina January 02, 2013
alhamdulillah..rezeki..sama la cam lya..tgu ckup syarat je..trus cash out...
SumeSakan SumeSakan January 02, 2013
Wah murahnya rezeki puan ina neh....moga makin d murahkn rzeki insyaallah
are_lin@yu are_lin@yu January 02, 2013
ayu msih blur2 lg bab nuff ni..hihi...earning pn br skit..huhuu
ayut ayut January 02, 2013
alhamdulillah....byk dh :) moga dimurahkan rezekinya lagi ye kak ina :)
eita eita January 02, 2013
alhamdulillah rezeki anak2..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 02, 2013
bestnyer kak ina dh banyak cashout...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 02, 2013
kak ina alisha n aqilah sihat...kemana hr ni xhapdate belog pn ker bz dgn anak2 hihihi
Miss N™ Miss N™ January 03, 2013
alhamdulillah..rezeki.. :)
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan January 03, 2013
alhamdulillah.. rezeki akak tak pernah putus.. :)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa January 03, 2013
wah byknya..alhamdulilah rezeki baby hehe
Myra Jay Myra Jay January 03, 2013
Alhamdulillah rezeki Ina dan anak2 :D
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty January 03, 2013
banyaknyer ina..alhamdulillah rezeki anak2...nak apply excybt2 kena uv tinggi..blog nurul tak bape nak tinggi=)

kena kerap buat mini giveaway mcm ina=)hehe
Unknown Unknown January 03, 2013
tahniah kak! rezeki anak2 Alhamdulilah :0
Riena Haiqal Riena Haiqal January 04, 2013
Alhamdulillah rezeki... berkat usaha..
mama lynn mama lynn January 07, 2013
rezeki 2 beradik tu.. seronoknya dapat cash out
Shida Radzuan Shida Radzuan January 09, 2013
tahniah kak ina..rezeki akak dan ank2 :)
Dayang Deno Dayang Deno March 06, 2013
akak... deno nak tanya... mcm mana nak daftar/mohon exabytes ya?