Ada lagi rezeki untuk Aqilah & Alisha.. (",)

Nampaknya masih ada lagi rezeki untuk Aqilah & Alisha... (",) Baru2 ni, saya dapat lagi bungkusan.. tapi kali ni dari Mimie @ PinkUmmi pulak.. (",) TERIMA KASIH tau mimie (^_^)


 Mimie bagi saya keychain dari Pulau Pangkor & buku untuk Alisha belajar menulis & mewarna.. (",) Baru terpikir lepas habis pantang nak ajak my dear beli buku baru dekat alisha... sekali mimie dah bagi pulak (",)


 Bukan hanya Alisha yang dapat hadiah tapi Aqilah pun dapat.. Dapat 5 pasang stokin hokay!!.. hihii.. Geram je saya tengok stokin yang cute macam ni.. geram yang kat bahagian depan stokin tu haa.. heheheh


Alisha bila dapat je buku dari mimie ni, terus belek2.. teruja la tu konon.. siap duk ulang cakap "cantik.. cantik..".. hihii


Lepas tu dia mintak pensel dengan saya untuk menulis... buku barulah katakan.. hehheh.. Bayanglah, sampai saya nak ajar pun tak bagi.... nak buat sendiri.. adehhh... alisha.. alisha... hihii.. Ohya, nampak tak stokin aqilah dekat sebelah dia tu, yang tu pun dia ambik pegang tau.. tak bagi saya simpan.. hahahhahha... padahal dia dah cakap tu stokin Aqilah... hihi.. Agaknya dia nak pegang bagi pihak aqilah.. hehehheh


{ 59 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha November 22, 2012
Amboi, cutenya stokin2 tu. Seronok alisha dpt buku ye? Alhamdulillah mcm2 hdiah ina dpt dr rakan blogger.. Murah rezki.
Jemari_Suri Jemari_Suri November 22, 2012
wah bestnye...mmg sakan la aqilah pakai stokin nti...hihi
UniMeOw UniMeOw November 22, 2012
comeynye stokin!!! :D

anitadiana anitadiana November 22, 2012
bestnya ..ina dan anak-anak murah rezeki....rajin alisha ne baca buka ya...
Mummy Akmar Mummy Akmar November 22, 2012
Waaa cutenyer!

Jom sertai 1st Giveaway Blog Qashmere
Banyak hadiah yang menarik untuk semua.

Take Care Sis
UmmiAbi UmmiAbi November 22, 2012
Untungnya.... Alisha belajar rajin2 ye. Aqilah plak melaram cantik2 dgn stokin tu k..hehe
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey November 22, 2012
hehe.. die nk pegangkan utk Aqilah la tu.. :)
Aju Mohit Aju Mohit November 22, 2012
alahai comel sesangat ina, tak sabar nk tgk si kecil tu sarung stokin comel tu, rajinnya alisha
N i e Z a N i e Z a November 22, 2012
Alhamdulillah..murah rezki...
Deqla manjew Deqla manjew November 22, 2012
comelnye stokin..5 pasang lagi tu...tahniah..mmg bertuah sgt2! =)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI November 22, 2012
murah rezeki adik beradik ni..
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 22, 2012
wah syoknya diaorang! hehehe
Mrs Velentine Mrs Velentine November 22, 2012
tahniah...rezeki kak ina ni...alisha dh pandai pegang pensil tue
dya bunga dya bunga November 22, 2012
semua alisha nk amik..haha..aqilah punya stokin pun nk pegang?
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 22, 2012
alhamdulilah, rezeki kan kak=)

hahha comel sgt kot stokinnye tu yg die xbg simpan, tp memg betol lah,,comel =D
ayut ayut November 22, 2012
byk ye stokin..comel2x jer..hihihi..rezeki 2 beradik tu.alhamdulillah :)
PinkUmmi PinkUmmi November 22, 2012
Sama2 kak Ina...Seronok tengok keterujaan Alisha dpt buku baru...hehehe...

Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna November 22, 2012
comelnya socks tu..wahh..suka la diorang..mamanya pun mesti suka..hehe..
syiela syiela November 22, 2012
cantiknya stokin tu.. comel je bila di kaki baby
rieda_ffya rieda_ffya November 22, 2012
comei nye stoking....cute sgt...geram tengok...
fiza fiza November 22, 2012
Murah rezeki ☺☺
maszull maszull November 22, 2012
assalamualaikum intan....bestnya dpt buku n stokin yg comel2 tu...:)
azizah :) azizah :) November 22, 2012
murah rezeki anak2 akak... alhamdulilah.. tahniah!
sal ya sal ya November 22, 2012
cantik stoking tu. suka jugak cari kat anak2 stoking mcam tu masa baby. tp kalau baby boy tak sesuai la ada munge2...
sal ya sal ya November 22, 2012
done digi dgn colgate.
Mrs Lurve Mrs Lurve November 22, 2012
wah murah btl rezeki alisha dan aqilah...cumel stokin tue..
Myra Jay Myra Jay November 22, 2012
Comelnyer stokin Aqilah.... :)

Tahniah ye Ina
lynn kamarul lynn kamarul November 22, 2012
alhamdulillah =) syukur atas rezeki dari Nya . comel2 tu stoking aqilah
lizz lizz November 22, 2012
pandai alisha ni dapat buku terus semangat nak belajar yer....
Ibu Lala Ibu Lala November 22, 2012
untungnye jadi aqilah ngan alisha ni. tak putus putus rezeki. alhamdulillah kan..
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 22, 2012
alahai cutenya stokin tu.. :)

tulis alisha jangan tak tulis :)
pinky pinky November 22, 2012
rezeki alisha dgn aqilah kan....=)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana November 22, 2012
wah meriah dgn hadiah2 yek
Azi Azi November 22, 2012
cutela stokin tu...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 22, 2012
Alhamdulillah murah rezeki...wah alisha kemain teruja dn buku baru tu hehe...stokin tu comel sgt2
Dylla Abas Dylla Abas November 22, 2012
geram tgk strawberry tu la >_<
Shasha Yacob Shasha Yacob November 22, 2012
comel,, untuk lah dia orang kan. hihi
ShimaSalleh ShimaSalleh November 22, 2012
wahhh cantiknya stokin Aqilah hihihi... pinjammmm kikikik
Cik Nur Cik Nur November 22, 2012
Murah rezeki anak2.. :)
semanagt kakak alisha nak menulis,,bagus.. :)
jaakechik jaakechik November 22, 2012
tahniah kaka...yg stokin koko ada [ic muka kucing/rimau tu sama jer mcm yg fikri. tp kaler jer lain..hihi..cantik..
sweetmama@eija zaquanziqry sweetmama@eija zaquanziqry November 22, 2012
ALhamdullillah rezeki anak2 ..
mmg cute sgt stokin2 tu..
shahdiana shahdiana November 22, 2012
rajinnya kakak alisha buat homework....
shidaR shidaR November 22, 2012
kak yg biru gmbar bee tu cantik sukee tgk hehee..wahh alisha de latihan baru lah lpas nih kan...
eita eita November 22, 2012
comel nyer stokin stoberi..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 22, 2012
sha suka tgk stokin baby comey2 semua heheh
ct kektus ct kektus November 22, 2012
comelnye stokin. memang rezeki anak2 akak ni. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 23, 2012
alahai..comelnye booties tu.. :p
bolehlah alisha study rajin2 lg lepas ni :)
Dayana Bahar Dayana Bahar November 23, 2012
murah rezeki anak- anak yer... bertuah badan
9n0L4 9n0L4 November 23, 2012
kiutnyeeeeee. rase mcm nk mkn je. haha.
Nora Karim Nora Karim November 23, 2012
comelnya stokin2 tu... cute sangat...
ieda ieda November 23, 2012
comel2 stokin tuu
akak pun geram
murahh rejek alisya dan aqilah ;)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 23, 2012
Murahje rezeki ina sekeluarga..suka ngan stokin2
Si Matatajam Si Matatajam November 24, 2012
Mudahnya rezeki anak2 Ina..mmg cute sangat M tgk booties utk Aqilah tu.,
emma emma November 26, 2012
mmg comey sgt tgk booties tu.. ssuai ngn Aqilah :)

Suke tengok Kakak ALisha yg rajin :)
mama aryan mama aryan November 27, 2012
mmg best dpt hadiah..syukur rezeki anak2 ina murah