Sambut birthday Alisha dekat rumah opah & atuk

Hari tu dah tunjuk gambar kek birthday Alisha yang ketiga.. So, hari ni nak tunjuk keseluruhan menu kami malam tu.. Ohya, bukan sambut besau2 tau.. sekadar kami satu family je.. potong kek je pun.. (",)
 

Lagi sekali tayang gambar kek birthday @ kek aiskrim... Alahaiiii sedap sungguh nih!! Pandai atuk & opah Alisha beli..... Ohya, untuk pengetahuan Alisha... ni semua ala2 atuk & opah buat surprise dekat Alisha tau.. sampai2 rumah, semua dah terhidang...


Menu malam tu.. ada kek aiskrim, kek kurma, kek batik & KFC.. Kek batik tu acu Alisha yang buat tau...


Kek kurma ni pun acu Alisha jugak yang buat.. Sangat sedap..!! Nanti saya mintak resepi & share dengan u all.. (",)


Ayam KFC.. Alisha memang suka makan ayam bahagian peha... Macam upin ipin la kononnya.. (",)


Gaya orang tak sabar nak potong kek.. eksen je lebih tu u all...


Bila suruh potong, dia tak nak.. tak sporting la Alisha ni... Eh, rasanya maybe sebab time tu baru sampai umah atuk & opah @ baru bangun tidur.. tu yang mood kureng... Tiap2 tahun mesti beli walau sebijik kek.. ntah, saya dah terbiasa camtu dari kecik.. (",) Kalau tak beli kek, keluar dinner dekat luar..

Birthday Alisha yang pertama
Birthday Alisha yang kedua

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 20 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown September 12, 2013
Cantik kek birthday alisha. Jadi good girl k kat mom & dad :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 12, 2013
Salam K.Ina..

simple2 pun tak pe..janji penuh dgn kasih sayang..
tapi meriah jgk menu..dgn kek batik & kek kurma homemade uoll...aduhai..tertarik sungguh dgn cake eskem tu... nyum3... :)
Mazni Munawar Mazni Munawar September 12, 2013
uisshh sedapnya makanan nak sambut birthday alisha. siap beli kek aiskrim lagi tu. seronoklah alisha ye hehehe
maszull maszull September 12, 2013
assalamualaikum intan....selamat hari lahir Alisha...:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 12, 2013
bestnyer makanan besday alisha....sambut dgn family yg plg best kan
Unknown Unknown September 12, 2013
suka la nengok kek tu:) cantik n mesti sedap!heeee
Unknown Unknown September 12, 2013
walau simple tapi penuh dgn kasih syg kan
Unknown Unknown September 12, 2013
sedapnye...kek tu... hepi besday alisha...
Unknown Unknown September 12, 2013
Happy Birthday Si Comell!!
Miss N™ Miss N™ September 12, 2013
a'ahlah..ayam tu semua paha...
terliur nur tgk.. :)
Athirah Athirah September 12, 2013
happy birthday buat aisya ^^
DYatie ABakar DYatie ABakar September 13, 2013
Selamat hari lahir Alisha. Fam sy jenis tak celeb birthday waima dgn kek sekalipun. Sekadar wish birthday.
lizz lizz September 13, 2013
seronok alisha dapat kek comel tu...memang bagus beli kek tanda ingatan kat anak2 kan.. bukan aper sekurangnya anak2 rasa dihargai olehmak ayah dan seronok biler sambutan birthday ader makan2 baru meriahkan...
Cik Rose Cik Rose September 13, 2013
happy belated birthday buay alisha..
Dayang Deno Dayang Deno September 14, 2013
teringat zaman kecik2 dulu... mcm ni juga, mesti ada kfc... :')

hepi birthday alisya :)
Unknown Unknown September 17, 2013
bertuahnya alisha.. ramai sambut besday dia.. nak jadi bebudak blk la.. bila dah besar ni x terasa sgt sambutan besday tu..kan...hihi..