EPHYRA terbukti menambahkan susu badan...!!!

Bila sebut bab KELEBIHAN EPHYRA UNTUK SAYA YANG DAH MINUM ni... Satu entry memang tak cukuplah nak cite... Tu yang buat lagi entry ni... hahha.. *Nampak tak, betapa terujanya saya di situ... Tapi kali ni saya nak FOKUS KEPADA SUSU BADAN..!! Padahal dah cite dekat ENTRY SEBELUM NI PASAL SUSU BADAN... Tapi saya tak kisah.. nak cite gak lagi sekali... Bab2 susu badan ni saya memang excited.. hihii... Mana taknya, saya kan antara penyokong penyusuan susu ibu ni... SUSU IBU ADALAH SUSU YANG TERBAIK DI DUNIA...!!  


Masa duk usha testimoni pengguna EPHYRA dekat FANPAGE OCEANLIFE.. Terpandanglah e-flyers ni haaa... Nampak tak gambar botol susu tu haaa.. Katanya susu makin bertambah selepas guna EPHYRA... kemeriahan susu dia memang tak dapat disangkal lagi... tengok yang tarikh 20/09 tu... susu badan sampai PENUH 2 BOTOL...!!! Untuk saya yang cintakan BREASTFEEDING ni memang rasa sangat2 teruja + bangga tengok susu sebanyak tu...

Memang betoi susu badan akan banyak jika u all minum EPHYRA... Saya sendiri alaminya... Harapkan saya ni menyusu secara direct je dekat Aqilah... Kalau secara botol.. mau saya tunjuk gambar susu saya macam dekat e-flyers tu jugak... hihii.. Asal saya bangun je pagi.. pegang je terus rasa macam berketul.. betapa penuhnya susu yang ada sebagai rezeki si anak solehah saya tu... (",)

Untuk pengetahuan u all, EPHYRA PUN SESUAI UNTUK U ALL YANG TENGAH BERPANTANG... Kadang2 orang yang baru bersalin ni duk risau takut susu takda... Nah, sekarang EPHYRA ada untuk membantu u all... Takyah nak risau2 susu takda lagi tau.. EPHYRA ni bukan je boleh tambahkan susu badan u all tu.. tapi dapat mempercepatkan proses badan u all tu kembali slim... Yela, orang baru lepas bersalin.. duk risau sangat kot badan takleh cun melecun macam sebelum ni... (",).. Lagi satu yang penting, ia membantu melambatkan proses penuaan kita tu... dah nama pun kolagen kan... (^_^).. Kolagen ni penting untuk nampak kita awet muda walaupun anak dah segerabak keretapi... kikikiii



Alamakkk terlupa pulak lagi satu keberkesanannya.. Kesan penggunaan EPHYRA ni, bukan je kita yang minum ni dapat.. tapi anak yang minum SUSU BADAN kita tu pun dapat... U all tengok lagi sekali e-flyers dekat atas tu... kan ada testimoni yang katanya, anak dia sebelum ni gelap tapi sekarang dah putih... Haaa kan dah tak pasal2 anak dia makin comelllll..!!! Alhamdulillah...

So, kat sini, saya nak la jugak cite pasal Aqilah ni haaa.. Apa pulak kesan dia selepas "minum EPHYRA" ni kan... walaupun hanya melalui susu ibu dia ni... Secara peribadinya, saya tengok kulit Aqilah ni makin cerah... Opsstttt jangan cepat menidakkan kata2 saya ni... U all tengok dalam gambar di blog saya ni... Memanglah ada gambar Aqilah yang gelap la... yang cerahlah... semua tu disebabkan kamera ni haaaa... Yela, bila kita ambik gambar, pencahayaan dia tu menjadikan kulit kita ni tak sama dari yang di alam real ni haaa.... Kadang orang gelap, tapi ambik gambar jadi cerah pulak... orang cerah ambik gambar boleh gelap pulak... So, jika nak tengok Aqilah yang sebenar, jom jumpa.. muahahaaa... *Mereka2 yang pernah jumpa Aqilah sebelum penggunaan EPHYRA ni maybe boleh nampak perubahan Aqilah kalau jumpa ni... InsyaAllah...

Ohya, Aqilah ni dia jenis macam saya jugak tau.. kulit sensitif...! Asal kene gigit nyamuk je berparut.. parut warna hitam pulak tu..haihhh... Tapi sekarang ni, saya tengok parut tu makin pudar warna dia.. Yap, yang ni saya betul2 yakin.. sebabnya yang ni saya memang duk perhati dari sebelum guna EPHYRA... tapi tu la, time tu malas sungguh nak ambik gambar.. so, takleh nak buktikan dekat u all.. Tapi jangan risau.. jika tak sungguh, saya takkan cakap.. tak guna menipu.. nanti dapat dosa.. (^_^)


Saya jugak nak ajak u all yang berdekatan, boleh pergi ke BOOTH 0078 @ BOOTH EPHYRA di Halfest Expo Exhibition (Ekspo Makanan Halal Terbesar Di Malaysia) yang akan berlangsung di Mines Convention Centre Seri Kembangan Selangor pada 02/10/2013 hingga 06/10/2013... Eh, nampak tak????? EPHYRA DI HALFEST EXPO EXHIBITION...!! Ini membuktikan yang EPHYRA ADALAH PRODUK YANG HALAL..!!!.. Kalau tak halal, mana mungkin EPHYRA boleh bukak booth dekat HALFEST... So, u all tak perlu rasa ragu2 pasal status halal EPHYRA ni yer...

Status halal sesuatu produk.. sangat2 penting... kita tak boleh main tibai je nak telan or guna apa2 produk kecantikan or kesihatan ni... Status halal ni penting untuk memberi kesihatan yang bagus kepada seluruh tubuh badan kita.. Islam sendiri sangat2 mementingkan aspek kesihatan & kebersihan.. barulah ia memberi manfaat untuk tubuh badan kita.. bukannya kemudaratan.. Samalah jugak dengan OCEANLIFE MARKETING SDN BHD @ PENGELUAR EPHYRA ni haaa.. Oceanlife pun sangat2 menitik beratkan kualiti & status halal bagi produk EPHYRA... 
  

So, beli & gunalah EPHYRA tanpa rasa was2.. (^_^).. Eh jap, ada jugak tau, produk2 yang berlambak2 dekat pasaran tu takda status halal yang sah dari JAKIM tau... Halal dari JAKIM ni la yang kita harus cari.. bukan setakat dekat kotak tu tertulis H.A.L.A.L.... Biasa saya kalau cakap bab halal, saya akan cakap HALAL MALAYSIA.. sebab ada perkataan MALAYSIA dekat logo halal tu.. So, carilah yang logo Halal ada perkatan Malaysia macam dekat kotak EPHYRA tu... hihii.. Kenapa saya suruh u all cari produk yang ada sijil HALAL dari JAKIM..??? U all harus tahu, untuk kita dapat sijil halal dari JAKIM ni, kita kena ada sijil kelulusan KKM @ Kementerian Kesihatan Malaysia jugak tau.. Kalau takda, tak boleh mintak sijil halal dari JAKIM.. Nampak tak ketat tak ketatnya nak apply sijil halal ni??? Nampak tak dekat sini, yang produk EPHYRA ni bagus sebab mampu dapat sijil halal dari JAKIM?? (^_^)

Oppppsttttt tapi kita kena semak jugak adakah ianya betul2 halal or sekadar print logo sahaja... U ALL BOLEH SEMAK STATUS HALAL SESUATU PRODUK DI  website HALAL MALAYSIA..  Nak tengok status EPHYRA pun boleh... search je EPHYRA.. Disebabkan EPHYRA ni HALAL & terbukti keberkesanannya.. OCEANLIFE MARKETING SDN BHD, terus ambik peluang menyertai HALFEST dengan harapan membawa EPHYRA ke tahap yang lebih tinggi & dapat kredibiliti & kepercayaan pengguna sebagai produk yang berkesan SELAMAT & HALAL... 

So, pada u all yang berdekatan dengan Mines Convention Centre Seri Kembangan Selangor, sudi2kan diri singgah ke BOOTH 0078 @ BOOTH EPHYRA... Ada promosi untuk pengunjung yang ke booth EPHYRA ni.. Cabutan bertuah pun ada... Mana tau ada rezeki u all.. Jangan ketinggalan ke Halfest Expo Exhibition (Ekspo Makanan Halal Terbesar Di Malaysia) yang akan berlangsung di Mines Convention Centre Seri Kembangan Selangor pada 02/10/2013 hingga 06/10/2013... Pakat2 serbu BOOTH 0078.. Warga EPHYRA menanti u all dengan senyuman..!! (",)

Eh jap.. jap... ada lagi sikit ni sayang2... jangan berhenti lagi membaca... Ada tawaran jugak u all yang tak dapat pergi ke HALFEST ni... Untuk u all pembaca blog saya.. ada promosi jugak... Offer untuk u all... 

Sebelum ni saya ada bagitahu harga sekotak RM197 kan...
TAPI KALAU U ALL AMBIK 2 KOTAK = RM 380..
Time u all beli tu, bagitahu dekat OCEANLIFE YANG U ALL TAHU DARI BLOG IntaNBerliaN @ ihaveasweetsmile.blogspot.com... Kalau u all was2 nak beli sebab takut rasa tak sedap, try beli yang trial dulu... RM68 / 10 SACHET (SEMENANJUNG), RM78 (SABAH / SARAWAK)
U ALL NAK BELI, HANTAR EMEL KE : oceanlife2u@gmail.com

EPHYRA SERLAHKAN KEJELITAAN SEBENAR ANDA
KESAN PENGGUNAAN EPHYRA MENAKJUBKAN DALAM TEMPOH 11 HARI...!!!

EMAIL : oceanlife2u@gmail.com
WEBSITE : OCEANLIFE2U
FANPAGE : OCEANLIFE2U
CONTACT NO : 03-4141 7889, 03-4142 1786
HOTLINE : 019-399 9238

SEKOTAK EPHYRA BERHARGA RM197.00 / 30 SACHET
SET PERCUBAAN BERHARGA RM68 / 10 SACHET, RM78 (SABAH / SARAWAK)  

{ 21 comments.. read them below or add one }

Mama Adam Mama Adam September 30, 2013
Wahhhh...... ina mmg pandai olah ayat. Mmg menarik. Ada org, dia rasa keberkesana produk. Tapi, tak pandai bercerita.
Masya Masya September 30, 2013
saya yg x menyusukan anak pun terasa kembar saya bawah baru tu mcm menganjal jer.. kikikiki (tutup muka malu) makin mengancam ... (^___^)v
inazamri inazamri September 30, 2013
lamanya akak tak jenguk sini.Dah besar si adik tu ye.Ephyra ni akak mkn 2 kotak thn lepas.thn ni mkn sekotak je ,mmg sgt2 berkesan.mmg nampak la perubahan dlm masa singkat.Rasa dia pun sedap.
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI September 30, 2013
ramai blogger update epyhra pg ni..hihi..

bgus lau sesuai dgn kt kan..
syawalsimpsons syawalsimpsons September 30, 2013
ooo kat mines ni...boleh la sue G..dah dekat sangat ngan umah ni..
fieda fieda September 30, 2013
wah..ephyra2..mmg bagus bersesuaian dgn harganya ye
lizz lizz September 30, 2013
waa tetibe teruja lak ngan Ephyra ni...
Maria Firdz Maria Firdz September 30, 2013
adik jadi model mama dia ea.. hehe...
Izan Ishak Izan Ishak September 30, 2013
waaahhh... ramai yg dah cuba ephyra ni ye. baguslah ina dah keluarkan testimonial sbb dah cuba produk ni kan. mesti ramai2 yg teruja nak cuba pasni.
Ainim Suju Ainim Suju September 30, 2013
selalu juga org bercerita tentang ephyra ni ya.
Mas Zull Mas Zull September 30, 2013
assalamualaikum intan...mama rasa nak try la set percubaan tu tapi sebelum tu mama nak tanya apa lagi kebaikannya selain membanyakkan susu ibu,mencerahkan kulit kita...kalau nak order terus call no yg ada tu yer...:)
DIARI FARISHA DIARI FARISHA September 30, 2013
alahai..xsabarnya nk guna ephyra ni..dh order..tunggu brg sampai je :)
Deqla Manjew Deqla Manjew September 30, 2013
wahh bgs ye.. nanti deqla nk promote kat akak deqla la..dia baru pas beranak.. ;)
IzZa HaDi IzZa HaDi September 30, 2013
Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com
IzZa HaDi IzZa HaDi September 30, 2013
This comment has been removed by the author.
azizah :) azizah :) September 30, 2013
wahhh sesuai untuk jijah lepas bersalin n utk tambah susu badan ni.. nak jenguk2 la..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 06, 2013
skang ni org dok citer sal ephyra plak kan :-)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 14, 2013
wah...bgus utk bf mum ye...
leh aa war-warkn kat kwn2 yg bf now... ^_^
D'Mummy Amani D'Mummy Amani November 22, 2013
Sy juga pengguna setia ephyra pigmen smsa pregy dah nk hilang. N kulit anak sy jd gebu kulit cantik flawless x pyh nk makeup nk pakai blusher lg...Jom dapatkan dri Ephyra dri sy promotion price whatsapp or cal 0125068024.
D'Mummy Amani D'Mummy Amani November 22, 2013
Kulit sy pun sama lebih cerah berseri n flawless tak payah nk makeup lg x pyh nk pakai blusher lg.. jom dapatkan dri sy special promotion cal or sms ot whatsapp 0125068024. Leen melaka ephyra