Tempat best yang kakak ajar

Dekat celah meja yang saya letak helmet jadi salah satu tempat yang Aqilah suka sangat masuk...


Ni semua pasal Alisha la yang ajar... Alisha pun suka main dekat situ jugak.. tu yang adik pun follow...


Belakang meja tu bukannya luas pun u all.. Tapi tu la, yang lagi susah lagi sempit tu la yang anak2 bertuah ni suka main...

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 19 comments.. read them below or add one }

oligooligo September 11, 2013
Hahahahaha comey nau dak ni..gerammmmmm....
Maria Firdz Maria Firdz September 11, 2013
kakak mmg pengajar yg baik.. hehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI September 11, 2013
aminn..

syiok dia kat situ naaa..
lizz lizz September 11, 2013
seronok sangat la dier bila main celah2 gitu yer...kemain lagi dia...
Ayu Zan Ayu Zan September 11, 2013
budak kecik cpt belajar kan.. alisha guru yg baik.hehehe
lynndamya lynndamya September 11, 2013
hahaha budak2 kecik ni mane2 celah pun diorg nk masuk kann, hihi comel je~
Ema Johari Ema Johari September 11, 2013
kat atas tu kakak alisha yer.
CtAyue CtAyue September 11, 2013
hihi... semua dia nak cuba kan...
Joanna Yunus Joanna Yunus September 11, 2013
adventure kot bagi mereka berdua
Haryati Faizal Haryati Faizal September 11, 2013
bley main nyorok-nyorok nih...
Cik Mun Cik Mun September 11, 2013
hahaha..besela..budak2..
KhaiZa KhaiZa September 11, 2013
yup.. betul3 tempat sempit tu la yg diorg suka pergi
Deqla Manjew Deqla Manjew September 11, 2013
suka tmpt sempit tu bkn apa.. sebab privacy sikit.. haha.. mmg seronok la kalo gitu..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 11, 2013
tempat sempit mcm tu la budak2 suka main n explore kan...
QasehnyaRania QasehnyaRania September 11, 2013
hihi..sabar je.tempat sempit juga yg dicarinya ye
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 11, 2013
nmpk kaki alisha kt atas tu.hehehe
syawalsimpsons syawalsimpsons September 12, 2013
mmg port best ni..kalo akak dier yg ajar..kikiki
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 12, 2013
Salam K.ina..

hihi..tu muka terkjut sbb tertangkap main belakang meja ke aqilah..?
hihi..
samela.. dlm2 byk2 ruang, belakang almari tv jgk anak2 nk men masak2.. ;)