Tempek gambar sendiri boleh? (^_^)

Dekat draft banyak je lagi entry belum publish tu haa... berkurun dah draft tu terperam... dekat kepala ni pun, idea berlambak2 je... TAPI ntah kenapa jari jemari ni pulak buat hal... rasa malas pulak nak menaip.. So, kasi u all layan dulu gambar MANAGER BLOG IntaNBerliaN ni yer... sesambil saya cari mood nak karang entry. .. Actually ni gambar semalam.. Gambar selepas 17 hari minum EPHYRA... Gambar selepas balik dinner celebrate birthday jantung hati limpa hempedu saya tu.. siapa lagi kalau bukan my dear... hihi


Walaupun keluar dinner celebrate my dear tapi saya tak mekap.. ikutkan nak gak mekap cun2.. TAPI tu la, alat mekap takda... kah kah kah...


Konon nak ajak Aqilah bergambar tapi biasalah... ibu dia jugak yang hover.. dia langsung taknak tengok kamera... Eh jap, saya tiba2 perasan macam gambar ni buat muka saya macam anak dara.. Tu diaaa.. perasan tak hengat... padahal kat dagu ada 3 parut jerawat & pipi ada seketoi parut jerawat...


Aqilah.. Aqilah.. susah betoi nak dapat kerjasama dari dia.. Abaikan katil yang semak dengan bantal tu yer.. Anak2 dah panjat katil tapi si ibu tak habis2 nak bergambar... kikiii


Biaq pi... nak jugak tempek gambar kelabu asap ni haa... gambar yang penuh dengan seni tangan Alisha... adehhh... hihii... Actually tempek gambar ni sebab nak tempek gambar saya pakai baju fishtail yang guna dinner semalam.. (",).. Dah banyak kali pakai tapi tak pernah tempek kat blog...

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 21 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine September 30, 2013
makin cunlah kak ina..klik2 nuffnang
Zee Suhaini Zee Suhaini September 30, 2013
comel..muda lagi kan..ntah2 sebaya jer kot ngan zee tapi zee plak panggil kakak...haha dah terbiasa..
izan mama mia izan mama mia September 30, 2013
hahaha...napa tak srh hubby ambik gambar....
fieda fieda September 30, 2013
alahai..comeynyer mak dara ni..
syawalsimpsons syawalsimpsons September 30, 2013
sue teringin nak pakai baju fishtail tu, tak kesampaian jua..kikiki..mmg nampak lain muka ina yee...terus copy entry ina N email kat akob kasi baca...mesti ada bukti kalo nak ajak atau beli something kan.likikikikikikikk
nita nita September 30, 2013
wah.. tak mekap tapi tetap cun.. ^_^
lizz lizz September 30, 2013
Jelita mak aqilah n alisha ni...ina kurus n tinggi sesuai sangat pakai baju fishtail ni...
Deqla Manjew Deqla Manjew September 30, 2013
amboii.. jrg2 kot puan blog ni tepek gmbr sendiri.. tp skali dia tepek..pergghhh.. cun melecun.. hihi..
Nor Azlina Teh Hassan Nor Azlina Teh Hassan September 30, 2013
yelah mcm anak dara..comei tuuu..baby face..hihi
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra September 30, 2013
Natural beauty...saya ni klu x tmpek bedak n pkai lip ice..x blh duduk..asa mcm org dok tgk ja..satu g celak.klu x pkai asa pucat ja mata...eh..sebut psl mata..saya perasan mata alisha ikut akak la..:-)..ptt mata alisha cantik....
Ema Johari Ema Johari September 30, 2013
cun melecun tak macam mak anak dua
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin September 30, 2013
Wah, akak xmekap pn dh cun. Jeles ni :) haha Akak cantikla :)
azizah :) azizah :) September 30, 2013
kak ina cun la... cantikk! macam anak dara :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 06, 2013
cun sungguh puan belog ni mcm anak dara
shahdiana shahdiana October 06, 2013
comel ina..berseri je muka...sebab minum epyhra & izin yang Maha Esa terus jadi macam bersih jek muka ina...tapi produk epyhra tu mahal jugak kan ina...
aNa LiEyA aNa LiEyA October 17, 2013
Sy authorized dealer EPHYRA from oceanlife.

Boleh sms whatsapp lia 0109828056 for info and best deal.

Perubahan seawal 7hr.perisa orange.waiting ur text 👌
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 14, 2013
Ina nmpk awet mude lg...hehehe...
cun aa fish tail tue...
QasehnyaRania QasehnyaRania November 17, 2013
sesuai pakai fishtail sbb ina tinggi :-)