Header bertema..

IntaNBerliaN

Hari ni dah 02/09/2013.. dah masuk bulan 9.. 05/09/2013 nanti genaplah umur Alisha 3 TAHUN...!! Kejap je dah 3 tahun.. bulan depan Aqilah pulak umur setahun.. sekarang dah pandai jalan.. cepat betoi masa berlalu.. akhir tahun depan kena tambah anak lagi ni. baru ada baby semula dekat rumah ni.. muahhahha

Btw, mulai tahun ni, saya akan letak header yang bertema.. Alaa macam raya baru ni.. header saya kan wish hari raya.. tapi belum habis bulan syawal dah kene tukar header baru sebab nak bagi laluan untuk header BIRTHDAY ALISHA.. Bulan depan akan ada header BIRTHDAY AQILAH pulak... 

Opstt header bertema tu hanya sempena HARI RAYA & BIRTHDAY ANAK2 SAYA je u all.. Saja nak memeriahkan blog saya.. lagipun blog ni kan memang dibuat khas untuk dorang... So, bila u all nampak header tu, u all akan tahu ini bulan kelahiran mereka.. (^_^) Selain tu, u all jugak akan baca doa yang disertakan dekat header tu.. dengan kata lain, hari2lah kita berdoa moga kita semua ni dipanjangkan umur untuk terus berusaha beramal menjadi insan2 yang lebih baik.. (",)

P/s : Header saya dibuat oleh SI TUKANG EDIT BLOG YANG MENJADI KEGEMARAN SAYA... Nak edit blog jadi secantik blog saya, roger2 la designer tu yer.. kikikiii 

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 26 comments.. read them below or add one }

Puan Kutu Puan Kutu September 02, 2013
wah siap bertema lagi..kelas laibu alisha.hehe..

happy birthday in advance alisha..:)
syawalsimpsons syawalsimpsons September 02, 2013
eca mmg kretip kan...sue pon suke hasil dier..kikiki....senang deal ngan dier...mmg cantik la...izz pon bulan ni setahun..kejap je masa berlalu...ina nak tambah lagi..bestnya..sue belom boleh lagi kot..kewangan mengatasi segalanya..mmmm....
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 02, 2013
wah makin ceria la blog kak ina akan ada header bertema ni....eca mmg pandai design kan
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 02, 2013
jentik escapepc n transitions photo contest
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 02, 2013
Salam K.Ina..

hihi..patut la nmpak berseri2 jer blog akak ni.. :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI September 02, 2013
aminn..

cntik header..

cam biasa ecalah kan..hihi
JunAina JunAina September 02, 2013
Wahhh header bertema pulak, aja je idea diakan...:)
tomato oren tomato oren September 02, 2013
cantik header akak..siap ada bling bling berlian lagi...bestkan kak ada anak ramai...sy ada anak mata dgn anak tekak jee..hahahahaaa
semoga anak anak akak berjaya di dunia dan akhirat, jadi anak soleh dan solehah..aminnn
Ema Johari Ema Johari September 02, 2013
cantik hasil kerja adik eca
Mas Zull Mas Zull September 02, 2013
assalamualaikum intan...selamat hari lahir buat Alisha sekejap jer masa berlalu dgn pantas usia kita pun semakin meningkatkan...:)
fieda fieda September 02, 2013
budak eca ni kalau buat utk k.ina dia sume super duper comey..
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat September 02, 2013
ooo patutlah hihihi cantik header tue...
Sweetmama Sweetmama September 02, 2013
rajinnye bertukar header,
betul tu idea yg bagus bila ramai yg baca secara x langsung ramai yg mendoakan..
Sally Yatiey Sally Yatiey September 02, 2013
Cantikkkk header baru ni ^_^
Deqla Manjew Deqla Manjew September 02, 2013
mmg cantik header tu.. rajinnye eca.. ;)
Maria Firdz Maria Firdz September 02, 2013
Comel.header... Rajin akk design kan..
QasehnyaRania QasehnyaRania September 02, 2013
cantik header baru ni..
teruskan ye :)
Haryati Faizal Haryati Faizal September 02, 2013
ok jugak... lain dr yg lain...
Khairul Bariah Salleh Khairul Bariah Salleh September 03, 2013
happy birthday alisha..semoga diberi kesihatan yg baik & menjadi anak yg solehah..amin..:-)
Nora Karim Nora Karim September 03, 2013
Barakallahufiq Alisha... Moga dipanjangkan usia dan sentiasa dimurahkan rezeki... Moga jadi anak yang berakhlak mulia dan menjadi anak yang solehah.... Amin...
Fiza Rahman Fiza Rahman September 03, 2013
Dekat dah bday alisha. Bday qahirah hujung bulan ni.
~emi~ ~emi~ September 04, 2013
Dah besar da alisha ni. Slalu baca blog akak, akak duk cerita pasal dia dari dia kecik lagi. Cepat je rasa masa berlalu :)
Mrs Velentine Mrs Velentine September 04, 2013
happy birthday alisha...comel header
Izan Ishak Izan Ishak September 04, 2013
wahhh.. kreatiflah ibu alisha ni! cantik sangat header bertema yg eca buat tu.