Si bulu mata lentik tak kisah ketiadaan tab


Sebelum ni saya pernah bagitahu u all yang tablet alisha yang baik budi pekerti tu tak boleh on kan.. Pagi saya gtau u all tab alisha tak boleh on, petang tu terus tab tu ok.. tab tu prob dekat tempat nak cucuk usb tu.. nak kene adjust2 baru bateri boleh masuk..

Walaupun tab tu dah ok, saya tak bagi pun alisha guna... saja nak tengok reaksi alisha.. rupa2nya dia tak kisah pun u all.. dia paham yang tab dia tu "rosak"... Balik kampung baru ni pun dia tak kisah.. takda nak mintak2 tab pun... Cuma time dalam kereta on the way nak balik sungai petani tu saya bagi dia guna... saja bagi sebab dalam kereta takda aktiviti yang dia boleh buat.. so, bagi dia layan tab... (",) 

Tapi kalau time semua berkumpul dekat kampung, harus bagi alisha guna tab ni.. bukan apa, nanti semua orang duk tayang tab dekat dia. kang mula nak berebut pulak.. (",) Ohya, si bulu mata lentik ni jugak, sekarang ni asyiklah duk sebut, good job.. ohsem.. excellent.. you are keleber... hahhahha.. actually you are clever... (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 21 comments.. read them below or add one }

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 02, 2013
Salam K.Ina..

alhamdulillah..Tab dah ok..
bagus ye alisha ni.. kalo anak2 cma,haru cari tab.. huhu..
pandainye die... semoga cepat belajar byk2 menda lagi.. :)
kacang buncis kacang buncis September 02, 2013
nk jugak bulu mata lentik..hehhe
syawalsimpsons syawalsimpsons September 02, 2013
dier mmg keleber tau....suke aunty soya dengan dier
nita nita September 02, 2013
ha..pandai Alisha, u r keleber :P
Mas Zull Mas Zull September 02, 2013
assalamualaikum intan...kesian nyer die...:)
fieda fieda September 02, 2013
pandai pun dia..tab maira pn prblm gak kt tmpt usb tu..bateri tak masuk
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat September 02, 2013
Yalah...kat kampung semua guna tab...pasti alisha pun nak jugak main hihihi
Sweetmama Sweetmama September 02, 2013
bagus lah dia,
itula kami pun belikan zaquan ipad slh satu sbbnya nak elak dia dr berebutkan yg org lain punye..
Sally Yatiey Sally Yatiey September 02, 2013
lentik betul bulu mata Alisha.. Cantikkkk! :)
Deqla Manjew Deqla Manjew September 02, 2013
mgkn dah terbiasa.. seblm ni pun dia tak guna tab kan.. alisha budak bijak! yeayy.. ;)
Mimi Azirah Mimi Azirah September 02, 2013
Aina n auni pun xksh kak xde tab..tab aina rosak so tpakse sorok tab auni..tkut dorg berebut..sy duk pk dorg akn tny mane tab dorg...skali dorg wat derk je kak.
QasehnyaRania QasehnyaRania September 02, 2013
alhamdulillah.ada juga pencapaian alisha kan
Haryati Faizal Haryati Faizal September 02, 2013
bagusnya alisha... good girl!
Cik Nur™ Cik Nur™ September 02, 2013
hehehe,,pandai dia.. :)

cleverlah alisha.. :)
Nora Karim Nora Karim September 03, 2013
dah banyak benda dia belajar... good job alisha!! :D
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 03, 2013
alisha kan anak bijak mesti faham yg tab rosak
IbuNoey IbuNoey September 03, 2013
hebat perkataan-perkataan si bulu mata lentik..;)
~emi~ ~emi~ September 04, 2013
Tab yg akak kasi kat ALisha tu brand ape? Mahal tak? Rasa nak beli jugak la untuk anak sedara. Sebab serabut jugak tiap kali balik dia mcm asyik nak berebut kita punya fon, nak main game. Pantang nampak kita pegang fon, laju je dia dtg mintak nak main game. Huhu
Mrs Velentine Mrs Velentine September 04, 2013
baguslah dia tak gian dengan tab..
Izan Ishak Izan Ishak September 04, 2013
bagusya alisha... faham tab dia rosak ye.

wahhh.. dah terer speking london ye alisha!