Kene tegur dengan Alisha lagi...

Malam baru ni, kami 4 beranak dah masuk bilik untuk tidur.. Tiba2 Alisha tanya saya "Kak ina dah sayang abah?".. *Angin mengada2 dah sampai, tu yang panggil kak ina... Lepas alisha cakap camtu, saya tanya my dear... "Paham ke apa Alisha cakap tu?".. *Ohya, Alisha ni dia ada pelat2 sikit tau walau hakikatnya kami semua tak pernah cakap pelat dengan dia... My dear cakap paham & terus bagitahu apa yang Alisha cakap... Dan2 saya kata... yang ni paham pulak.. selalunya tak paham... terus my dear tutup separuh muka dengan selimut.. muahahaa...

Btw, sayang yang Alisha maksudkan tu adalah kiss tau.. Kiranya macam kiss good nite la konon... Ingatkan malam tu nak ngelat, tak nak sayang.. tapi sekali kene perli dengan anak la pulak.. hahahaaa.. Ni lah citanya.... bila memang dah Alisha dididik dari kecik kiss satu sama lain sebelum tido, bila kita nak ngelat sikit, mula anak perasan... Yela, kita yang ajar dia tapi kita tak buat.. Bagus anak2 cam Alisha ni... pandai menegur.. untuk mengeratkan hubungan ibu & abah.. cewahhhh... muahahaaa

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 9 comments.. read them below or add one }

lizz lizz September 18, 2013
waa romantik gitu...
Puan Kutu Puan Kutu September 18, 2013
haha pandai alisha..abah ibu lain ali jgn ngelat..

aiman dulu2 kan klu tok mesra sikit dengan abah diadia kata., "emm bercintalah tu.." haha
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 18, 2013
hahahaha xmenahan panggil kak ina tuh lawak toi la alisha nih
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 18, 2013
salam k.ina..

ehehe..nk manje2 ngan ibu la tu..
cma dah jrang buat aktiviti kiss2 ni..
kena carik masa semula.. :(
Haryati Faizal Haryati Faizal September 18, 2013
bijak2 alisha memang bijak...
Cik Nur™ Cik Nur™ September 18, 2013
hehehehe...sekali alisha yg tegur...siap panggil kak ina..hehehe..

comel.:)
shahdiana shahdiana September 18, 2013
yana pun sama..anak no dua tu kalo tengok yana mesra2 sikit dengan ayahnya mula sound..korang ni asyik bercinta je..hihihi...