Video Aqilah bergelek

Bergeleklah sangat.. takdanya.. hihii.. Video Aqilah berjoget cara dia je.. Rasa geram je tengok Aqilah ni joget.. so, nak bagi u all tengok jugak.. (",) Actually Aqilah time ni joget or menari sebab dengar lagu ABC.. Aqilah ni pantang dengar  lagu... tengah berjalan pun boleh berhenti menari dulu... hahhaha

Durasi : 14 saat

Ohya, kalau u all nak tengok Alisha menari, KLIK SINI yer... menari sebab dengar lagu SAYANG nyanyian SHAE.. (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 17 comments.. read them below or add one }

~aSHa~ ~aSHa~ September 04, 2013
ala tak dpt tgk kat opis...sbb kena sekat...kena bukak kat umah
nanakimie nanakimie September 04, 2013
even nak jatuh2 da,gigih jugak menari,hehe...caya la aqilah:)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 04, 2013
Salam K.Ina,..

eheh..gegeh aqilah..
gelek tuuuu...? mcm tarian twist org dulu2 jerr.. :)
nita nita September 04, 2013
Alololo.... pandainye dia..
D Yatie D Yatie September 04, 2013
Hihihihihi. Budak2 mg gitu kan? Dgr lagu kemain bergelek. Ehehe.
tomato oren tomato oren September 04, 2013
hihih..kiutnye kak dia jogett..
Cik Nur™ Cik Nur™ September 05, 2013
tomeinya dia...geram lah..!
fieda fieda September 05, 2013
olo..comeynyer dia joget
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 05, 2013
alahai comel jer aqilah gelek hihihi
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah September 05, 2013
ala.. kat ofis ni tak boleh tengok..
Deqla Manjew Deqla Manjew September 05, 2013
nanti deqla tgk.. sbb kat opis x leh bukak..huhu
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey September 05, 2013
Hehe.. Ramai anak2 gelek lagu sayang ni..
Shima Salleh Shima Salleh September 06, 2013
hihihi.. cumil
awat anak2 shima masa kecik mmg tak pandai menari hahahahahaaaa...