Mother Goose Club : Belajar sambil menari & menyanyi

Minggu lepas saya duk teman Alisha layan video pembelajaran dia.. Kali ni kami layan yang MOTHER GOOSE CLUB punya... Memang dari Alisha kecik lagi saya dah dedahkan dia dengan video pembelajaran.. semua ada yer.. termasuk video berkaitan agama... Tapi kali ni nak cerita dekat u all pasal MOTHER GOOSE CLUB... Video2 dia semuanya menghiburkan.. BELAJAR SAMBIL MENARI & MENYANYI... Gambar dia pun sangat2 cantik & terang... Budak2 memang sukalah gambar camni.. termasuk anak saya 2 orang ni...


Minggu lepas saya join Alisha layan video If You're happy and you know it.. Dengan saya2 sekali menari.. sampai berpeluh kami 2 beranak.. hahha.. Nampak tak peluh2 dekat dahi Alisha tu..

Inilah video yang saya & alisha layan malam tu...
Yang ni pulak video ABC... Ni pun favorite Alisha gak ni.. dia belajar ABC dari sini la... Sebab ibu dia ni "terlebih rajin".. tu yang pasang video je bagi Alisha tengok.. Tapi anak2 kan lagi cepat belajar kalau tengok video.. U all pun boleh g dekat YOU TUBE & search yang MOTHER GOOSE CLUB.. macam2 ada... yang penting, gambar dia sangat2 cantik..!!

P/s : Video MOTHER GOOSE CLUB, jumlah orang view dekat You Tube.. kebanyakannya juta2 tau u all.. siap puluh juta lagi tau...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 11 comments.. read them below or add one }

Ema Johari Ema Johari September 23, 2013
bolehlah cari nanti..nak kasi si adik..bila ajak belajar jer..tak nak ikut..agaknya nak kena ada video mcm ni kot...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 23, 2013
Salam K.INa..

hihi..samela..cma prefer bagi anak2 layan lagu or learning video dari mother goose ni.. menajamkan skill sambil buat senaman :)

Mimi Azirah Mimi Azirah September 23, 2013
hah...memg akan terjah youtube nih
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 23, 2013
nk buka dekat qalief nanti...tp qalief kan kalau dia start tgk video2 mcm tu yg dia minat dia akan ulang sungguh la..sampai kadang tak bagi tutup lansung dok ulang situ la
Ann Ishak Ann Ishak September 23, 2013
bagus tips ni, saya pun nak cari dan simpan sebagai koleksi :)
azizah :) azizah :) September 23, 2013
menarik la..leh ajar hakimi gak..hehe
D Yatie D Yatie September 23, 2013
ok. boleh tambah koleksi arissa lagi. thanks ina! ;D
Puan Kutu Puan Kutu September 24, 2013
aiman dah besar dh tak layan ni semua.nk tgok game tembak2 je kejanya.haha..

nti bagi afia tgok..:)
Mrs Velentine Mrs Velentine September 24, 2013
MV mmg ada video lagu2 mcm ni kat HP...untuk wani tengok..
tifa anvar tifa anvar September 24, 2013
blh try vid nie utk ank dare sya yg 5thn