Seri Dewi Malam Feminine Wash


Actually dah lama saya dapat sample FEMININE WASH SERI DEWI MALAM ni.. Tapi baru hari ni berkesempatan nak update... Sample FEMININE WASH SERI DEWI MALAM ni saya dapat dari NIEYXZHA.. 

Ada 2 jenis.. ARABIC SPICES & ROSE.. Yang saya dapat ni ARABIC SPICES.. Best sangat guna pembersih peribadi wanita Seri Dewi Malam ni.. Bukan apa, lepas guna tu kan.. "aset" kita tu rasa nyaman je.. rasa berangin.. macam lepas kita gosok gigi tu.. hihii.. Bau dia macam bau ubat2 sikit... 

Fungsi FEMININE WASH SERI DEWI MALAM ni banyak tau.. antaranya
  • Merawat keputihan
  • Membunuh Kuman & Fungus
  • Mencegah bau vagina
  • Menyamankan Vagina
  • Berfungsi sebagai anti bakteria
  • Menghilangkan kegatalan

Kalau ada antara u all yang nak try jugak, bolehlah order dengan Nieyxza dekat fanpage SERI DEWI MALAM - DHIYA SOLEHAH... Harga dia RM48 untuk 100ml 

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 12 comments.. read them below or add one }

Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah September 16, 2013
oh banyak ye benefits pencuci ne ^^
Cik Nur™ Cik Nur™ September 16, 2013
unik bila feminin wash dalam tiub mcm tu.. :)
Mimi Azirah Mimi Azirah September 16, 2013
Macam macam produk pencuci vagina sekarang yg ada...first time sy dnga produk nih kak ina
Lin Azlina Lin Azlina September 16, 2013
aset yang perlu dijaga... kalo berangin mmg best kan.. mcm fresh jer
Aju Mohit Aju Mohit September 16, 2013
belum pernah gunakan feminine wash di pasaran tp gunakan yang dibuat sendiri misalnya air rebusan daun sireh

ok tak ina?
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 17, 2013
salam K.Ina..

hmm..menarik produk ni..
blh la try! :)
Deqla Manjew Deqla Manjew September 17, 2013
deqla slama ni guna seri ayu.. tp dah lama gak la x guna..huhu.. bagus jugak ye produk ni..yg bestnye wangiiii..
Puan Kutu Puan Kutu September 17, 2013
benda macam ni sekali sekala pakai ok kot..tak bagus juga klu pakai hari2..sebenarnya aset kita tu ada agen pembersih secara semulajadi..

dulu sy ada pakai.yg avon tu je.skang tak dah,cuci pakai air suam je lg berkesan.

cuma klu pakai produk kita rasa lebih berkeyakinan...so jom beli...:)
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan September 18, 2013
Fwash yg bau rose lagi wangi..nieza dh habis sample rose nk kasi kat ina masa th...f.wash ni sesuai dpakai oleh wanita..tak kisah hamil or anak dara atau dah kahwin..membantu merawar keputihan jgk...banyak lagi produk seri dewi malam..boleh tengok kat page nieza SERI DEWI MALAM - DHIYA SOLEHAH atau sms / whatsapp 012-676 5886 :)