Aqilah datang "menyerang"

Kalau time Alisha sibuk guna mainan yang "lego" tiruan dia ni.. memang Aqilah tak dapat main la.. Kakak nak bina bangunan tinggi2.. hihii


Kebetulan baru ni Alisha duk busy dengan aktiviti memanjat dia tu.. so, Aqilah ambik la peluang..


Lepas main dekat atas tikar.. dia usung pulak bag mainan tu depan kakak dia..


Dah usung ke tempat kakak, dia nak usung balik ke atas tikar.. sekali semua mainan dia tu berterabur..

Last2 dia nampak saya duk snap gambar dia tak habis2.. dengan laju dia berjalan ke arah saya untuk rampas kamera... hahahh
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 10 comments.. read them below or add one }

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 12, 2013
salam k.ina..

hihi..aje..nk menarik perhatian kakak ajak men skali ler tewww..
omeyyyyy :)
Joanna Yunus Joanna Yunus September 12, 2013
macam artis le pulak... kejap paparazzi hehehehe
anitadiana anitadiana September 12, 2013
comelnya 2 beradik ne...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 12, 2013
nampak comel jer aqilah ni...geram la mcm nk geget jer dia hihihi
Haryati Faizal Haryati Faizal September 12, 2013
dia pun nk main jugak la tu, selalu nmpk kakak je main....hihi
Cik Nur™ Cik Nur™ September 12, 2013
hehehe...pandai dia...comel.. :)
D Yatie D Yatie September 13, 2013
Hahaha. Aqilah nak join main dengan kakak.
Deqla Manjew Deqla Manjew September 17, 2013
haha.. sampai tertonggeng2 ye.. dah nmpk kamera.. nak kamera pulak.. ish.. x reti dok diam..cergas kemain aqilah ni..