Entry yang dah lama diperam.. hihi

Yap.. entry ni saya peram memang dah lama pun... dah terlebih masak... hahahha... Actually dah malas nak buat entry ni, tapi disebabkan duk terpikir supaya Alisha tahu, yang setiap kali birthday dia, kami akan sambut walaupun sebijik kek, tu yang buat jugak... muahhahha... Hari lahir Alisha bulan 9, sekarang dah bulan 11, so, paham2 sendirilah berapa lama saya peram yer.. kekekke



Kami sambut birthday alisha dekat rumah my parent... alaaa bukan sambut buat majlis pun, beli makanan balik makan dekat rumah je... hahahhahha



Kami beli KFC.. Si Alisha ni kan suka makan ayam @ drumstick, tu yang beli ayam goreng... (",)


Selain tu, saya jugak beli pizza... Oh pizza ni, dah semestinyalah sebab saya yang nak makan... hehehh.. Time tu kan, saya belum bersalin, mengidamlah konon... muahahhahha



Yang dah sah2 ada, semestinyalah sebijik kek... (^_^)... Ohya, tarikh lahir Alisha & opah Alisha selang sehari je... tu yang ada nama opah alisha jugak dekat kek.. hihii.. Actually nak beli kek yang kartun2 sikitlahkan, tapi time tu dah habislah pulak...



So, akhirnya, kek yang dibeli mengikut selera tekak kami yang dewasa ni.. hihii... Tapi kek ni sedap tau... Lupa pulak nama dia apa.. tapi kalau tak silap, ada aiskrim dekat dalam dia kot... Adehhhh dan2 rasa nak makan kek ni... huhhh


Tempek sekeping gambar alisha time tu.. hihii.. Sorry ye sayang.. ibu lambat buat entry ni... tapi apa2 pun, harap bila alisha dah besar nanti, baca entry ni tau, supaya alisha tahu yang ibu & abah, tetap belikan kek untuk alisha di ulangtahun kelahiran alisha (^_^)

Ohya, masa birthday alisha yang 1st, kami sambut di Terengganu... time tu meriah sikit lah kot sebab kami ada buat BBQ.. alaa anak beranak je pun.. (",) Nak baca entry di Terengganu, KLIK SINI

{ 52 comments.. read them below or add one }

wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 21, 2012
kek tuh alau indulgance secreat recipies..nampak sedap sbb ada icekrim=)
abah khalisha abah khalisha November 21, 2012
nak wish happy belated birthday lah ye..hehehe
Mrs Velentine Mrs Velentine November 21, 2012
happy belated birthday alisha
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey November 21, 2012
tgh lapar tgh makanan kat entry ni makin x sbr nk lunch :)
nani suke drumstick jgk tp kecik.. but still pilih drumstick..

happy belated berday Alisha.. :)
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail November 21, 2012
dah berzaman muja tak smbut birthday,, :'(
Deqla manjew Deqla manjew November 21, 2012
cantiknye gmbr ayam kepci tu..hihi..terliur tau!! huhuhu
mama aryan mama aryan November 21, 2012
wah..sedapnya makan kepsi..
moga alisha terus membesar dgn sihat ye
N i e Z a N i e Z a November 21, 2012
eppy belated bestday alisha..mg jd anak yg solehah..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 21, 2012
dah la tgh lapor ni tgk pulak kfc la kek la lg2 bertambah lapar hahahaha.....amboi alisha mkn kek xajak auntie sama huhu
hajar hajar November 21, 2012
HAPPY B/DAY ALISHA..... TAPI SAYA BERKENAN NGN PIZA TU... HEHE
Mama Vogue Mama Vogue November 21, 2012
A'ah ice cream cake tu Ina.. memang sedap pun.
azizah :) azizah :) November 21, 2012
pehh semuanya sedap! lapar nak makan KFC,PIZZA n kek! nyumnyumm
Tina Othman Tina Othman November 21, 2012
hepi belated besday alisha

sedapnya kek, tetiba teringin jugak nak makan kek
PinkUmmi PinkUmmi November 21, 2012
Happy Belated Birthday
fieda fieda November 21, 2012
olo..terliur je ni..
ummiarissa ummiarissa November 21, 2012
janganlah makan sejuk2 baru lagi tu...he he he..memang time ni tengok makanan sedap2 semuanya nak kan...
umialya umialya November 21, 2012
akakpn kdg2 kemain lg ambik gmpar, last sekali basi..
Si Matatajam Si Matatajam November 21, 2012
Sedapnya besday kek Alisha... Majlis yg simple asalkan happy..tu lg best kan..
Haryati Faizal Haryati Faizal November 21, 2012
seronok dapat tengok anak2 hepi kan?
hepi belated alisya...
ayut ayut November 21, 2012
:) lame dh tu peram yer..hihihi..xpela..nnt Alisha bace mesti suke kan?
CikNana CikNana November 21, 2012
hehe..besar dah dia,,anak gadis yg cantik..:)hihi
Aisy Nasiha Aisy Nasiha November 21, 2012
bestnya sambut birthday kat kg, ada ramai ahli keluarga yg sama2 bergembira...
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 21, 2012
comeynye alisha,hehehe

kak, kek tu memg dedap,,penah beli yg slice,hihih cm indulgence sikit
Kakzakie Kakzakie November 21, 2012
Bila besar kelak bila Alisha baca N3 ini mesti dia senyum. Tahu betapa sayangnya ibu/ayah padanya.
Kesuma Angsana Kesuma Angsana November 21, 2012
tanda kenang2an buat alisya ye
Cik Nur Cik Nur November 21, 2012
Kek tu memang nampak sedaplah kak..!
Nur pun jadi kepingin mkn kek ni..hihihi
QasehnyaRania QasehnyaRania November 21, 2012
haa.. tu dia ibu peram punya la lama kakak..hihi

best kan befday dekat..leh sambut sesame:D

mcm su
nak sedara -4feb
adik ipar -5feb
su -7 feb

blom penah sambut sama2 sbb dok jauh2.. ;D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 21, 2012
kasih syg seorg ibu utk anaknye..
hihi..comel sekali alisha.. sedapnye kek tu... :)
ieda ieda November 21, 2012
eppy belated bday dear alisya
kek tuu buat aunty rasa laparr huhu
Nora Karim Nora Karim November 21, 2012
temptingnya nampak cake tu... adeh...
sweetmama@eija zaquanziqry sweetmama@eija zaquanziqry November 21, 2012
betul tu kan w/pun x de sambutan kita sbg mak ayah mesti x lupa belikan kek besday sempena ulangthn mereka kan...

Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC November 21, 2012
yum yum sedapnyer... selamat hri lahir alisha... :-)
eita eita November 21, 2012
sungguh menyelera kan
miz ruha miz ruha November 21, 2012
sedapnya makanan tu semua... tertarik pada kek yang comel tu...
Puan Kutu Puan Kutu November 21, 2012
nmpk sedap kek tu..sy pun setiap kali besday aiman cuma beli kek, celebrate sesama ahli keluarga je..
lizz lizz November 21, 2012
waa kek siap ader nama opah sekali yer....gambar last tu alisha sangat comey
Noraziha Noraziha November 21, 2012
anak2 pun hepi ye..stiap kali besday die ttp ada kek
shidaR shidaR November 22, 2012
wahh kek dia awesome kak..eh kak pe cite benang kat aset tu dah reput ke? ke sya xtahu hehee :D
anitadiana anitadiana November 22, 2012
happy belated birthday alisha..semoga membesar menjadi anak yg soleh....amin...sedapnya..nak sikit kek tu...
sal ya sal ya November 22, 2012
macam choc indulgence je. sedap tu...
9n0L4 9n0L4 November 22, 2012
selere bfday girl same lah. suke jugak drumstik. hehe. nnt nk berebut dgn alisha. ;)
Myra Jay Myra Jay November 22, 2012
Takpe Alisha mesti faham, walaupun lambat Ibunya uo entry, tp majis tetap berjalan pada masa sepatutnya :D
lynn kamarul lynn kamarul November 22, 2012
peram tak peram ley je kuarkan... hehe cuma klu kfc tu tak dimakan lagi comfirm basi.. hehehee .. happy birthday alisha dan opah. moga sihat selalu
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 22, 2012
terliurnya tengok kek tu :)

dah besar dah alisha ni, kakak yang baik :)
Azi Azi November 22, 2012
terliur tengok piza tu..
tetiba rasa nak makan kek pulak..hihihi
ShimaSalleh ShimaSalleh November 22, 2012
happy belated birthday Alisha :)
Lawo pulak kek bentuk mcm tuh..
Best bleh sambut ngan opah... aqil ngan embah dia jarak 4hari hihihi
shahdiana shahdiana November 22, 2012
walaupun sebijik kek tapi mesti nak beli untuk anak supaya diorang tau yang kita sentiasa ingat dekat diorang & sayangkan diorang kan....
Masya Masya November 24, 2012
TAKPELAH ENTRY LAMBAT PUBLISH.. YG PENTING KENANGAN MASA SAMBUT BETDAY ALISHA TAK DILUPAKAN..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat November 27, 2012
sedapnya kek...terliur tengok..