Dunkin' Donuts untuk Alisha

Minggu lepas my dear balik kerja bawak balik Dunkin' Donuts ni untuk Alisha... Anak saya tu teruja je gaya tengok abah dia bawak balik sesuatu untuk dia... Yela, biasanya my dear balik kerja dengan tangan kosong je.. opsttt dengan bawak balik botol air je.. kikiii.. Dah rumah dengan opis my dear bukan jauh pun.. takda kedai pun nak menyinggah...


My dear cakap, pegawai dari KL yang bagi.. Ni baru kali ke 2 or ke 3 saya makan Dunkin' Donuts.. Kat sini mana ada.. yang ada pun Big Apple.. tu pun dekat Ipoh.. kalau balik Chemor bolehlah beli tapi saya kurang suka.. bukan apa, donut big apple ni bagi saya, terlalu manis.. melekat kemanisan tu dekat tekak...


Ohya, selain dari Donut, Alisha & Aqilah pun dapat duit raya tau... Thanks untuk puan kartini.. *tu diaa siap ingat nama.. (^_^)


Dunkin Donuts ni sangat sedap..!! Lagi sedap dari Big Apple & kurang manis dari Big Apple.. tu pendapat sayalah yer...


Alisha makan bukan main banyak lagi tau.. habis comot2.. Duk cakap sedap.. (",)


Mulut comot, tangan comot.. 

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 23 comments.. read them below or add one }

Kesuma Angsana Kesuma Angsana September 18, 2013
KA pun suka tapi kena control dah skang ni !
Joanna Yunus Joanna Yunus September 18, 2013
walaupun comot maintain comei
syawalsimpsons syawalsimpsons September 18, 2013
nampak muka teruja alisha makan tau
MamaFarah MamaFarah September 18, 2013
sy pun suka Dunkin Donuts... amboi alisha sedap sesangat ye x kisah pun walau comot..hehehe
Pn. Sheila Pn. Sheila September 18, 2013
yum yum... sedapnyer alisha mkn dunin donat tu...
imie fatiema imie fatiema September 18, 2013
hehe comot makan donut... i luv big apple ~
Azi Azi September 18, 2013
saya suka sangat makan donut. terutama yang ada coklat atas dia. tak kisah big apple, dunkin donut, king semua balun... sedap...
Mimi Azirah Mimi Azirah September 18, 2013
dunkin donut sedap sgt tuh yg alisha teruja mkn tuh
Masha Meisters Masha Meisters September 18, 2013
amboi....semangat alisya makan hek! comot momot dah tu dik
eB eB September 18, 2013
comotnyer dier... nmpk sgt sdp donut tuh yer? nk skit boley? ;p
ps: u sht dear? (",)
Ainim Suju Ainim Suju September 18, 2013
berselera dia makan ya kak
lizz lizz September 18, 2013
auntie terliur la nengok alisya makan sedapnyer..tang coklat2 tu memang anak2 suka...berlemoih mulut alisha comel...
Puan Kutu Puan Kutu September 18, 2013
adoi sedap betul ni..lapaq la pulak..:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 18, 2013
wah alisha selera betol mkn dunkin donut yer..meh kat auntie skit
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 18, 2013
salam k.ina..

cma suka dunkin donut ni selain dr yg lain2 tu..
sedapnye alisha mkn... nk ckitttt... :)
ehehe

giler cma tgk salutan coklat tu :p
Haryati Faizal Haryati Faizal September 18, 2013
sedapnye ina..terliur pulak...terasa kelembutan n kemanisan dia...
Cik Nur™ Cik Nur™ September 18, 2013
terliurnya nur tgk....hehehe
shahdiana shahdiana September 18, 2013
budak2 mmg suka..mak budak macam yana lagila suka...hihi..pastu gaduh badan naik..pendapat yana pulak..yana lg suka big apple..mungkin sebab dah itu je yg ada dekat dgn rumah kan..
deno deno September 19, 2013
comot tapi comel....!
Si Matatajam Si Matatajam September 21, 2013
Nampak sedap sgt.. Khalish tengok pun teruja...siap tanya sapa yg tengah makan tu ibu... Anak kawan ibu jawab M.. Sapa nama dia.. Alisha...Alisha? ha'ah...
Myra Jay Myra Jay September 23, 2013
Myra suka Dunkin' dari Big Apple.. :)

Terliur tengok entry ni.. sebab dah lama tak makan :D