Aqilah dah follow perangai Alisha

Panjat meja sebab nak meranapkan laptop abah dia ni haa

Cite minggu lepas tapi dah terlupa hari apa... Tengah saya duk mengadap komputer.. sekali pusing ke belakang tengok si anak bertuah saya yang bijak pandai ni dah ada atas meja... Saya yang tengok, terus ambik kamera snap gambar dia.. bukan nak g ambik Aqilah buat turun dulu... *huhhhh

Ni first time saya nampak dia panjat meja tau.. Kira second time selepas dia panjat kerusi masa usia 7 bulan.. Sekarang ni, kira dia dah mahir la bab2 memanjat ni.. panjat kerusi.. panjat meja jepun... tunggu tinggi sikit lagi panjat meja makan la gamoknya ni... Mengikut jejak langkah kakak Alisha yang suka memanjat.. Kakak yang baik tu sampai sekarang duk memanjat... dia g panjat meja letak TV tu haa...

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 19 comments.. read them below or add one }

Pn. Sheila Pn. Sheila September 23, 2013
pandai dia... anak tgh mbsar cam tu la kan...
syawalsimpsons syawalsimpsons September 23, 2013
amboi panjat meja ikut kakak yee
Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad September 23, 2013
hehe, tu belum lagi dia panjat seat tandas duduk..huhu...

irsyad sekarang kl masuk bilik air, mesti dia nk panjat seat tandas duduk tu.. n pernah sampai berdiri la atas tu..huhu..
Joanna Yunus Joanna Yunus September 23, 2013
hehehehe.... bab memanjat ni memang anak-anak terror... teringat qayyum dulu nak panjat meja... satu kaki je lepas lepas tu menjerit panggil orang angkat kaki satu lagi... hehehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania September 23, 2013
As-salam.. pantas sekali ..hihi
JunAina JunAina September 23, 2013
Risau pulak bila bab anak2 ska manjat ni bukan apa takut kita terleka lain pulak jadinya.
Mimi Azirah Mimi Azirah September 23, 2013
bab panjat memanjat budak2 kecik memang terror..hahahaha
Ema Johari Ema Johari September 23, 2013
dah pandai panjat memanjat pasni kena perhati betul-betullah...
Ayu Zan Ayu Zan September 23, 2013
mata kak ina kena awas selalu kan..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 23, 2013
Salam K.Ina..

hihi..panjat jgn tak panjat..time2 ginilah nk buat ibu senaman kan aqilah..? :p

cergas & cerdas :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 23, 2013
dah nampak bakat yg diwarisi dr kakak alisha nih
azizah :) azizah :) September 23, 2013
cerdik betul la aqilah ni..geramm je rasa!
D Yatie D Yatie September 23, 2013
anak2 nih pandai panjat dulu before berjalan kan? hahahaha.
Noe Noe September 23, 2013
terror dah...dh boleh memanjat...mama dia kena lebih berhati2 la lepas ni...
deno deno September 24, 2013
memangjat xpe tp kena ada guard... hihi^^
Puan Kutu Puan Kutu September 24, 2013
risau tgok budak2 panjat ni sbb aiman dulu tak suka memanjat,dia gayat.tp dh besar ni hilang gayatnya.haha
Mrs Velentine Mrs Velentine September 24, 2013
kena tengok2 takut jatuh...
tifa anvar tifa anvar September 24, 2013
cpt je perkembangan aqilah nie. InsyaAllah mnjd ank yg crdk pandai