Senyuman or ketawa mahal Aqilah.. jom sama2 tengok.. (^_^)

video
Durasi : 47 saat
Susah untuk saya tempek gambar Aqilah yang tengah senyum dekat blog ni kan.. So, kebetulan baru ni saya ada rakam video Alisha & Aqilah yang tengah main game "RM1" tu tau.. *tak tahu nak tulis nama game tu apa... bukan main lagi 2 beradik ni happy... Aqilah sampai mengekek ketawa...

So, pada u all yang selama ni nak sangat tengok wajah manis Aqilah time tersenyum or ketawa tu.. silalah tengok video ni tau... Saya syorkan sangat2 u all tengok... Pasti u all pun akan terhibur... (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 12 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons September 17, 2013
bukan mudah nak tgk aqilah ni gelak tau
Mimi Azirah Mimi Azirah September 17, 2013
Nti sy tgk kat lappy...kt hp pyh sket
UmmiAbi UmmiAbi September 17, 2013
Alahai...nk kene ciumlah aqilah tu.. Nmpak dh besar sangat dh..mcm sebaya Alisha plk..hehe..Dh besar dh sis..next...hehee
Mimi Azirah Mimi Azirah September 17, 2013
bukan main suka lg aqilah..hehehe
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 17, 2013
salam k.ina..

hihih.. alololo tomei2. kemain suka nek kete tu ngan kakak alisha yer...
gelak sakan! hihihi.. :p
lizz lizz September 17, 2013
ololo comelnyer dia gelak...
sal ya sal ya September 17, 2013
Mmg bdk2 suka main benda alah tu. Tp kat sini 50sem je.
Deqla Manjew Deqla Manjew September 17, 2013
alaa.. rugi la x dpt tgk kat opis ni..
Puan Kutu Puan Kutu September 17, 2013
aqilah ni mmg serius je mukanya..macam perwatakan lelaki.sbb tu kot masa ina pregnant,byk kata lelaki..

sesekali senyum mmg manis..:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 17, 2013
hahaha comel jer dia gelak...seronok sgt la tuh
nanakimie nanakimie September 17, 2013
sempat lagi alisha kiss adik ye,sayang betul adik dia:)