Excited sangat ni

Ni game yang ke 3 dua beradik ni naik dalam satu masa.. Suka betoi saya tengok dorang naik game RM1 ni.. Happy sungguh.. Lebih2 lagi Aqilah...
 

Kalau Aqilah naik, mengekek2 dia gelak


Tengoklah tu.. sibuk nak "kongker" hak kakak dia tu jugak..


Last2 abah dia tarik semula dia ke tempat asal.. hihii

 
Kalau dapat main.. kadang kakak dia pun dia tolak.. "hero" ni bak kata abah saya.. hihii
 
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 26 comments.. read them below or add one }

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 20, 2013
Salam K.Ina..

hihi..suka tgk aqilah senyum!
kemain suka nek keta ngan kakak alisha ye.. nk kemana tuuuu :p
syawalsimpsons syawalsimpsons September 20, 2013
boleh la geng ngan izz ni..klo naik pape pon mengekek gelak tau..suke tgk anak2 senyum kan
❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ September 20, 2013
meluangkan masa bersama anak2 amat membahagiakan kita,kan..
Mimi Azirah Mimi Azirah September 20, 2013
suke kan kak tgk anak anak happy...
Ayu Zan Ayu Zan September 20, 2013
baju depa sama kak?
comellllll
umi alya umi alya September 20, 2013
bagusnya kakak, dia mengalah jer
nita nita September 20, 2013
Alahai... seronoknya tengok dua beradik ni..
Ainim Suju Ainim Suju September 20, 2013
hihihi...dia excited ni nak main
Joanna Yunus Joanna Yunus September 20, 2013
Alisha nampak kelembutan nya ... sementara aqilah nampak lebih cergas tapi ada kelembutan
deno deno September 20, 2013
suka tengok dua beradik ni :)
Anak Pantai Anak Pantai September 21, 2013
salam perkenalan
http://kenangansilam-ita.blogspot.com
Ibu Lala Ibu Lala September 21, 2013
Hamboi dah pandai main ye..
azizah :) azizah :) September 21, 2013
hehehe aqilah makin bijak skrg..
Si Matatajam Si Matatajam September 21, 2013
Mmg nampak eksaited sgt tu..hi hi...
Puan Kutu Puan Kutu September 21, 2013
teserlah keheroan dia tu..excited gila.hehe
Cik Nur™ Cik Nur™ September 21, 2013
wahh,..mmg boleh nmpk ceria betul aqilah.. :)
Aju Mohit Aju Mohit September 21, 2013
macam2 gelagat bebudak ni kan ina
Ummi Iman Ummi Iman September 22, 2013
Anak no 2 mmg gitu.. :) excited. baiknya kakak mengalah.
Deqla Manjew Deqla Manjew September 23, 2013
ceria sungguh aqilah.. 1st time naik ye.. hihi
Myra Jay Myra Jay September 23, 2013
Hheee, comel.. bekerjasama bermain bersama ;D
lynn kamarul lynn kamarul September 23, 2013
aqilah da besar.. hehe laa x jengah aqilah ngan Alisha kat sini
Mrs Velentine Mrs Velentine September 23, 2013
aqilah ni lebih agresif dr alisha..
QasehnyaRania QasehnyaRania September 23, 2013
Boleh la jaga kakak nanti
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 23, 2013
nampaknya aqilah dh mula suka permainan mcm tuh hihihi