Alisha pulak yang follow Aqilah

Anak saya yang cergas, si Aqilah tu... bila dah pandai memanjat ni... sampai ke nak tengok TV pun dia sibuk nak panjat atas kerusi jugak..


Pantang saya buat kerja sikit... pusing2 je tengok dia atas meja.. pusing2 je tengok atas kerusi... yang tak menahan tu, dia siap lepas tangan berjoget... sengih nampak gigi 4 batang... hihii.. Opsstttt gigi Aqilah seminggu or 2 minggu lepas dah tumbuh lagi sebatang atas sebelah kiri.. so, total gigi Aqilah ada 5 batang... (",)


Bila si kakak nampak adik berdiri atas kerusi, dia pun sibuk nak join sama.. biasa kakak lagi hebat, terus panjat meja.. ni dah kira sopan dah ni.. (",) Tak boleh bagi dorang tengok TV dekat2 camni.. tak elok untuk mata dorang ni...

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.



{ 19 comments.. read them below or add one }

Maria Firdz Maria Firdz September 27, 2013
kakak adalah pengajar yg berjaya... hehe
Shima Salleh Shima Salleh September 27, 2013
memang tak elok utk mata.. ank2 shima pun suka na tgok tv dekat2 mcm nk masuk dlm tv, tapi selau la shima akan tegur setiap kali dia buat macam tu...
syawalsimpsons syawalsimpsons September 27, 2013
seronok masing2 pandai panjat..si izz ni pandai panjat...tp tak bagi sangat...sebab syaal tu pantang adik dier memanjat, dier nak tolak..tu yg bahaya tu
Haryati Faizal Haryati Faizal September 27, 2013
kakak pun nak join sekali ye...
Salma Tayo Salma Tayo September 27, 2013
risau betul bla anak start memanjat ni..bahaya takut jatuh.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 27, 2013
Salam K.Ina..
Hihi..amoih teman baik ni.. kemain sama2 geng pjt kerusi tgk tv.. :)
lizz lizz September 27, 2013
hehe comel dedua...nengok cerita apala yang kusyuk sangat tu...
QueeN TerataI QueeN TerataI September 27, 2013
hehehe sehati sejiwa la 2 beradik ni...
Mrs Velentine Mrs Velentine September 27, 2013
sama gaya dengan MYhaikalayuwani...dekat epan tv tue juga nak duduk..
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra September 27, 2013
SERONOK JA TGK TELETAH ANAK2...;-)
Dylla Abas Dylla Abas September 27, 2013
kemain excited budak comel 2 org ni tgk tv kan :)
Mimi Azirah Mimi Azirah September 27, 2013
Sehati sejiwa nih kak ina
Cik Nur™ Cik Nur™ September 27, 2013
adik buat, kakak pun nak buat juga.. :)
sue zainun sue zainun September 27, 2013
sama jugaklah ngan anak2 su.rajin memanjat..tv pon nak tgk dekat2..huhu
IbuNoey IbuNoey September 27, 2013
si kakak...lucu la tgk gelagat dorang ni..agaknya cam ni la nanti gelagat AniqFiras dgn baby dlm perut ni..

barulah lega dapat blogwalking..
ayut ayut September 29, 2013
hihihi...bijak2x..mmg tgh aktif la seusia aqilah ni..nk blaja semua kan..tu ad je akal ye
Izan Ishak Izan Ishak September 30, 2013
alahai... kakak pulak yg ngikut adik ye.
azizah :) azizah :) September 30, 2013
haha aqilah yg bijak.. semua dia nak teroka..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 06, 2013
budak2 suka tgk tv dekat2 kan...qalief pn camtuh...xelok tuk mata