Gaya menari Aqilah yang terbaru

Durasi : 1.02

Tak menahan dengan Aqilah ni.. dia walaupun jenis serius tapi sangatlah comel.. Aksi2 dia menghiburkan.. Suka sangat tengok dia berjoget.. Dulu masa Alisha rasanya takdalah beria sangat nak berjoget time kecik2 camni.. tapi bila dah besar, hover pulak gaya jogetnya.. macam orang besar pulak.. :-)

Kalau video sebelum ni, Aqilah berjoget ke kanan & kiri kan.. tapi sekarang dah ada step baru pulak, gaya atas bawah pulak... duduk separuh bangun.. duduk separuh bangun.. ahhahha.. u all tengok sendirilah video tu.. :-)

P/s : Aqilah menari selepas dengar lagu dari 1 blog yang saya bw..

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 12 comments.. read them below or add one }

Ummu Muhammad Ummu Muhammad September 18, 2013
alolooo comelnye..teringat kat abdullah tgk aqilah sebayekan bebudak ni..arinduuu pulak intan kat anak2.. t__T
D Yatie D Yatie September 18, 2013
Arissa pulak kalau dancing tangan dia yg lebih. Hahaha.
lizz lizz September 18, 2013
ololo comelnyer dier geram nengok aksinyer tu..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 18, 2013
salam k.ina..

hihihi..
dah dpt gaye baru menari ye..
mcm nk eksesis kaki je tuuu
Deqla Manjew Deqla Manjew September 18, 2013
kena tgk kat rumah ni..rugi x tgk...hihi..
Noe Noe September 18, 2013
hehehehe...nampak kiut je aqilah nasi camtu...
Tihara Tihara September 18, 2013
olow comelnya qilah nari..hehe sweet :)
Mimi Azirah Mimi Azirah September 18, 2013
beria benar dia joget tuh kak ina
Puan Kutu Puan Kutu September 18, 2013
hehe suka joget.aiman dulu pun pantang dengar muzik,berjoget je..fia tak tau la macam mana.tggu dia besar sikit..:)