Prihatinyya kakak Alisha ni..

Pagi tadi Alisha tengah makan biskut berhampiran saya.. Aqilah pulak masuk bilik.. Tiba2 kakak solehah ni cakap "Aqilah.. jangan main, current".. merujuk kepada Aqilah yang tengah main wayar dekat laptop yang tengah on.. *btw, eja current @ aliran elektrik camne yer.. betoi ke yang saya eja tu..

Terkejut saya dengar Alisha sebut current.. sebabnya ni first time dia sebut + tahu pulak dia pasal current ni yer... 

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 8 comments.. read them below or add one }

Budak Kampung Budak Kampung September 12, 2013
iman penah dgr kan yang anak2 atau bebudak ni akan belajar sesuatu dri setiapgerak geri kita dan memerhati.sbb tu hari tu prof muhaya pesan, jg tingkah laku ibu bapa sbb apa yg ibu bapa buat itu yg anak2 akan ikut
Joanna Yunus Joanna Yunus September 12, 2013
pengalaman akak yang ada anak lelaki dan perempuan...
Anak lelaki ni mereka macam lebih main-main, kurang prihatin kekadang tu nakal
sebaliknyanya anak perempuan, memang cukup priihatin mudah dibentuk dan dikawal...

syawalsimpsons syawalsimpsons September 12, 2013
baiknya kakak alisha ni yee
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 12, 2013
Salam K.Ina..

pandainye alisha ni.. hihi..
ejaan dah betul tu..kalo cma sebut karen jer.. ehehe.. :)
Mimi Azirah Mimi Azirah September 12, 2013
Current yg nih mksud die bkn semasa @ terkini ke kak ina..sy pun xtau mcm ne nk eja karen tuh kak..hahaha
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 12, 2013
sebut karan la senang kahkahkahkah....wani pn xpasti ejaan camna...btw alisha mmg kakak yg bagus
D Yatie D Yatie September 13, 2013
Hehehe. Alisha seorang yang bijak dan prohatin.
Deqla Manjew Deqla Manjew September 17, 2013
mesti la perihatin..dia sygkan adik dia.. kalo deqla sebut karen je.. ejaan ina tu betul la tu kot...hihi..