Aqilah punya cerita...

Tadi saya mandikan Aqilah sambil bukak air paip.. guna paip getah la kan... Si Aqilah ni bila kene air, terus dia angkat kaki.. yela, air kan sejuk musim2 hujan ni... Tiba2 aqilah tenung je air yang keluar dari paip getah tu.. yang syok tu.. last2 dia nak pegang air tu & nak tarik ke mulut.. tapi dia buat muka pelik sebabnya dia rasa dia dah pegang air tapi takda dalam tangan... 

Lama2 dia jadi seronok pulak tengok situasi tu... bukan main lagi dia gelak dalam bilik mandi.. siap jerit lagi.. ahhah.. dalam2 duk main air tu, dia boleh tarik paip getah dekat tangan saya & hala ke mulut dia.. kikikiii.. good girl lah aqilah ni.. tahu cari jalan penyelesaian camna nak bagi air tu ke mulut dia.. (",) Btw, paip getah tu takdalah masuk ke mulut dia.. mana boleh bagi... (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 12 comments.. read them below or add one }

Tihara Tihara September 11, 2013
budak2 memang ske main air kan..mesti cute je :)
mama_ka0ri mama_ka0ri September 11, 2013
hihi..dia dpt mende baru la tu..:)
Joanna Yunus Joanna Yunus September 11, 2013
sebab tu akak tak setuju bila orang cakap budak kecik tak ada akal lagi sedangkan mereka sedang menerokai akal mereka dan kita sepatutnya menunjukkan yang elok agar akal membesar dengan sukses...
Masha Meisters Masha Meisters September 11, 2013
hehe...sekarang masha suka main buih pulak dgn anak saudara...penat gak nak melayan...hehe
Ayu Zan Ayu Zan September 11, 2013
kanak-kanak.. masa ni la dia nak try kan?
Deqla Manjew Deqla Manjew September 11, 2013
hahaha.. cerdik pandai aqilah ni.. skali lagi setuju dgn komen mama QS..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 11, 2013
haha bijak la aqilah..mula tu mesti dia heran apsal dia pegang air tp xder kt tgn kan kihkihkih
Nora Karim Nora Karim September 12, 2013
good job, aqilah... hehehe comei je...
syawalsimpsons syawalsimpsons September 12, 2013
seronok ye bebudak main air
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 12, 2013
Salam K.Ina..

hihi..cma perasan 'keterujaan' anak2 mase kecik2.. bila diorg try nk 'pegang' air..tp tak dapat2..
pastu ditepuk2nye air tu..:p

aqilah tgh meneroka ni... :)