Sony Xperia J

Dah lama peram entry ni dalam draft.... Actually Handphone Sony Xperia J ni dah lama beli.. Beli hari yang sama saya beli TAB ALISHA... Kedai yang kami beli ni paling murahlah.. Harganya cuma RM600... Opsttt ni bukan handphone saya tau... Ni handphone my dear... Saya masih lagi guna handphone yang dah rosak tu haaa.. handphone zaman tok kaduk tu.. Tak terpikir lagi nak tukar handphone baru setakat ni... Eh, sebenarnya pernah terpikir tapi tak tahu la bila nak beli, kena buat kira2 dulu.. + kompius samada nak beli TAB or handphone...

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 23 comments.. read them below or add one }

Eza Boom Boom Eza Boom Boom September 26, 2013
handphone ni best. hee, dengan harga yang berpatutan..
Mimi Azirah Mimi Azirah September 26, 2013
done escape,british council n exabytes
Ibu Lala Ibu Lala September 26, 2013
Wow menarik. X pe. Kumpul duit dulu. Beli la tab samsung yang 8.0 tu. Boleh buat call jugak
syawalsimpsons syawalsimpsons September 26, 2013
wahhh boleh geng la ngan sue...sue pon xperia gak
JunAina JunAina September 26, 2013
Akak pun sama masih guna HP yg tak canggih kata org baling anjing pun mati...ahahaaa... Tapi zaman sekarang ni dah kembali semula jenis hp besar2 tu.
Dylla Abas Dylla Abas September 26, 2013
hp sy pun dah tahap nak masuk muzium ni..skrg tgh survey nk beli model apa

p/s : sambar tab 1 pun best jgk k.ina..ngee :p
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah September 26, 2013
fae nak beli samsung s4 hehehe
Joanna Yunus Joanna Yunus September 26, 2013
kalau ina tanya akak , lebih baik beli phone je macam samsung mega tu pun ok (kalau tak salah namanya la) lebih senang juga nak berblog... snap terus boleh update
fieda fieda September 26, 2013
mcm beh je ina hp ni..takpe..slow2 nanti ina pulok ye..
jaakechik jaakechik September 26, 2013
jaa pun ada gak mengidam nak beli tepon baru, hajat hati nak kan note 2, tp mahai benauuu aihhhh... lingkup kalo beli, skang tgh menabung. muahahaa...
lizz lizz September 26, 2013
ingatkan handphone ina tadik...ina beli handphone senang alisha kan dah ader tab...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 26, 2013
salam k.ina..

canggih henpon tuu..
hihi..akak beli smart phones.. senang..klu tab bsq sangat..hihi.. :)
Haryati Faizal Haryati Faizal September 26, 2013
buat pilihan yang terbaik dear...
Deqla Manjew Deqla Manjew September 26, 2013
cantik..deqla pun pakai xperia gak..hihi..tp bkn yg ni.. ;)
azizah :) azizah :) September 26, 2013
sama phone gan husben jijah...hee
Maria Firdz Maria Firdz September 27, 2013
mmg berbaloi beli sony.. encik suami sy pun pkai sony gak... sesuai la dgn org llaki sony ni...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 27, 2013
eh...eca pun nak beli mcm ne jugak tau..murah je kan?...
ayut ayut September 29, 2013
murah yer??ok dh tu klu dpt sebijik...