Ololooo bagusnya kakak Alisha ni...

Petang semalam, my dear nak keluar g kedai.. naik motor je pun... Si Aqilah yang nampak abah dia pakai helmet, terus dia pun bangun berjalan ke arah pintu... Sekali abah dia keluar tak ajak dia... Huwaaaaaaa Aqilah menangis... 

Kakak yang baik hati ada dekat sebelah, terus cakap "Jangan nangis.. abah nak g kerja".... Ololooo suwitnya kamu ni kakak oiiii.. pandai pujuk adik.. Walau hakikatnya abah dorang bukan g kerja pun.. tapi alisha cakap g keje maybe sebab my dear keluar g kedai tanpa tukar baju kerja kot.. tu yang ingat abah g kerja... (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 9 comments.. read them below or add one }

aimi adilah aimi adilah September 12, 2013
so sweet.... aish geram lak dgn alisha ni hihiihihi
Cik Nur™ Cik Nur™ September 12, 2013
Pandainya kakak alisha.. :)
Haryati Faizal Haryati Faizal September 12, 2013
bley jaga adik dia dah tu...pandai kakak ye...
Masya Masya September 12, 2013
mesti dulu ina ckp kat alisha mcm tu kan.. sbb tu alisha ckp kat aqilah pulak hiihihihi ...

sorry ina blog ina kat opis sy lembap sikit nak bukak.. amik masa sgt².. tu yg selalu bc jarang komen...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 12, 2013
salam K.Ina..

hihihi..pandai alisha pujuk aqilah..
sayang adik kakak.. :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 12, 2013
pandainya kakak alisha pujuk adik...bagus ni...moga sifat mcm tu berterusan sampai bila2