Video Alisha menari



Semalam ketika kami tengah dengar radio, tiba2 berkumandang lagu sayang nyanyian Shae... Alisha pun apa lagi... terus menari... lagu favorite alisha tu... hihi.. Kebetulan plak kamera ada berhampiran saya, so, apa lagi... terus la rakam...

Video ni, hampir seminit jugaklah.. Ohya, kalau u all nak tengok alisha buat trademark mulut muncung dia secara real, u all boleh tengok video ni sampai habis... saat2 akhir video ni, jangan lupa tengok mulut muncung alisha tu yer... hihi.. Alisha sambil nyanyi sambil sebut "Hisha"... tu maksudnya "sayang" tau... hahahaaa... Jauh benor beza hisha dengan sayang... 




Video Alisha menari

{ 30 comments.. read them below or add one }

lizz lizz April 02, 2013
comeynyer alisya menari....
Ummi Iman Ummi Iman April 02, 2013
Tak nampak pula videonya di skrin iPad ni :(
aimi adilah aimi adilah April 02, 2013
ahahahhahahah

akk blh ajar cre nk upload vdeo x ?? :)
Pwincess sarah Pwincess sarah April 02, 2013
amboi alisha...hehe..
comel je dia menari.. :D
Si Matatajam Si Matatajam April 02, 2013
Ala tak bleh tengok la plak.. Senasib ngan Ummi iman..hu hu
Dylla Abas Dylla Abas April 02, 2013
ibu dia pun xleh tahan nak ketawa kan :) comel la dia...geram!
aimi adilah aimi adilah April 02, 2013
akk tkr format vdeo tu jadi pe yee?? aimi dh convert dh tp bile dye upload dlm entry yg aimi nt wt 2 lme giler...... berjam2 .....
Mas Zull Mas Zull April 02, 2013
assalamualaikum intan....comel jer die...;)
mama aryan mama aryan April 02, 2013
alahai comeynyer alisha nih
Haryati Faizal Haryati Faizal April 02, 2013
lagu ni tgh top skang ni... anak2 yati pun dok hafal lagu ni
Mrs Velentine Mrs Velentine April 02, 2013
hehehe comel..suka suara kat belakang tue//
emma emma April 02, 2013
comey sgt Alisha ni :-)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 02, 2013
salam K.ina..
hihi..cma dok dgr hisya..hisya je..
kemain gelek ye alisha :p
geram! :P
QasehnyaRania QasehnyaRania April 02, 2013
tak daapt tgk..tenet dah masuk icu ;)
deno deno April 03, 2013
olo comelnya alisya....!
Izan Ishak Izan Ishak April 03, 2013
suka betul dia dgr lagu tu ye ina. mulut mnuncung2 tu comel!
Masya Masya April 03, 2013
ala.. x boleh tgk video ni.. napa eh... owhh sbb kat opis masa bw ni..
Deqla Manjew Deqla Manjew April 03, 2013
alaaa... tak dpt tgk videonya..tggu la kat umah deqla tgk eh...
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat April 03, 2013
kikiki...comel dan kelakar..
Cik Nur™ Cik Nur™ April 04, 2013
hehehe..comel...
aqilah dekat bawah tu kan...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey April 06, 2013
Xdpt nk tgk sbb bw gna fon ni. Kena bukak lappy la
Puan Kutu Puan Kutu April 06, 2013
tak dpt tgok.kt opis tak download software video