Tab Alisha dah rosak?

Tak tahu apa masalah... tab Alisha tak boleh nak cas.. bukan masalah charger tapi masalah tab... Belum sampai sebulan pun u all... dah rosak la pulak... Langsung tak menyala.... Nak kene g hantar kedai semula la jawabnya...

Reaksi Alisha??? Setakat ni dia ok lagi.. Saya bagitahu tab dah rosak.. nak kena baiki dulu baru boleh main.. Alisha jawab ok... Gaya macam paham je... Tapi harap2 Alisha pahamla & takkan mengamuk... Eh, Alisha anak yang baik.. Mesti dia paham tab rosak so, tak bole main (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.


{ 21 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons August 29, 2013
harap2 dier paham kan...syawal pon penah ada tab macam alisha..tp dier tak main sgt...last2 tak leh onn dah..kalo charge pon sama jugak...kejap je dah abis baterinya
Masya Masya August 29, 2013
lah dah kenapa rosak pulak ....

iklan exabytes sy dah tamat kontrak kikikikikiki .....
nita nita August 29, 2013
ala ciannya..
samalah cam Asyraf punya, masalah yang sama. Tapi sekarang dah ok baba dia yang repair..
permatabiru permatabiru August 29, 2013
dlu ada juga masalah nak cas tab ank saya..tukar charge bru okay balik..jgn guna charge jenis usb batter guna yang kepala bulat tahan lama
Mrs Velentine Mrs Velentine August 29, 2013
dia faham tue...bawak ke kedai...je..alisha kan anak yang baik
Deqla Manjew Deqla Manjew August 29, 2013
warranty ada lagi kan? p je hantar repair.. jgn org tu mintak byr sudah.. sbb baru je beli kan..
Mimi Azirah Mimi Azirah August 29, 2013
Biase la kak ina...nsb de warranty kan
intanfirdaus247 intanfirdaus247 August 29, 2013
Alisha mesti faham InsyaAllah..dia anak yang baik..Alisha sabar yer cyg..:))
Ayu Zan Ayu Zan August 29, 2013
brand ape ek kak. kawan ayu brand ninetology pun pkai 1 bln rosak..nasib baik under warranty..
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah August 29, 2013
alisya kacau phone mommy lah dulu ye while tab hantar repair :p
Haryati Faizal Haryati Faizal August 29, 2013
takpe bley pi baiki kan...nanti bley main lagi
Sally Yatiey Sally Yatiey August 29, 2013
kalau dah dibaiki nanti bolehlah alisha main tab lagi ;)
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat August 29, 2013
Cepatnya rosak...rasanya baru jer belikan...kesian alisha tak dapat main..
Fiza Rahman Fiza Rahman August 29, 2013
Laaaa...siannya. Smoga TAB alisha cpt sembuh.
azizah :) azizah :) August 29, 2013
nasib ada waranty leh repair..cuma tahan jelah bila tab masuk workshop tu..hee
Puan Kutu Puan Kutu August 29, 2013
nasib baik ada guarantee..kok cpt sgt lingkup..nti dh repair ok la tu..bagus alisha jenis faham
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 30, 2013
Salam K.Ina.

huhu..tablet PC mmg selalu jadi mcm ni..cma beli dua2 harus jgk la rosak..
hmm..anto repair ntah ape org kedai tu suik dah ok..nsb baik ade waranti lgi time tu..

sabar tau alisha.. nnti tab dah ok blh la main semula. :)
IbuNoey IbuNoey August 31, 2013
hehe..nasib baik Alisha ok je kan,kak..;)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 01, 2013
cpt2 g kedai tu balik sbb masih dlm warranty