Alisha nak belajar bermekap

Alisha ni dah lama berkenan alat mekap saya tu... Akhirnya dapat jugak dia mekapkan muka dia.. hahha


Terkejut saya tengok dia.. habis muka, tangan, kaki, semua dia mekapkan... hahhah


Tengoklah si budak pandai ni, bila ibu dia nak ambik gambar... tanpa rasa bersalah dia tunjuk jari dia pulak.. suruh saya ambik gambar jari dia yang bermekap tu... hahhahah... Alisha.... Alisha.... Nasib baiklah mekap tu memang dah taknak guna... dah expired... ekekkek

P/s : BE ke 10 untuk tahun 2013 telah melekat di blog GA ( MAXIS HOTLINK CNY )

{ 41 comments.. read them below or add one }

Miss N™ Miss N™ February 01, 2013
hihihihi..biasalah tu, macam kita kecik2 dulu..teringin sgt nak bermake-up ni....

sorok2 main yg mak punya..hihi
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 01, 2013
alahai alisha.....nak sgt yer.hehe
ruse_nidzan ruse_nidzan February 01, 2013
Budak2 suka tiru org dewasa ;)
Unknown Unknown February 01, 2013
drpd ibunya buang begitu saja..elok alisya guna yer..hihihi
Tie HT Tie HT February 01, 2013
habis la mekap ibu dia :)
- AZIE - - AZIE - February 01, 2013
alahai, nie mcm celak jer rupanya..
Qashmere Qashmere February 01, 2013
Girl girl ni memang suka main mekap..anak saya pon sama..kekeke tengok2 dah lipstik dekat bibir
 Aisy Nasiha Aisy Nasiha February 01, 2013
amboi alisha ni... nak melawa dah ye?
Unknown Unknown February 01, 2013
Haaa..iu baru nama anak dara..hak hak XD
Fiza Rahman Fiza Rahman February 01, 2013
Sampai tgk pon dimekap kan yer...hehehe...
Unknown Unknown February 01, 2013
ahahah tu dia ..
cantikk make up alisha ! ;)
Unknown Unknown February 01, 2013
Amboi anak dara ni..!
Jangan dia make up kan Aqilah sudah ler..huu
Unknown Unknown February 01, 2013
nak belajar bergaya dah.. :D
Unknown Unknown February 01, 2013
anak dara mmg mcm tu.. seb baik xde anak dara lg...
Unknown Unknown February 01, 2013
haha. kecik2 dah belajar mekap ^_^
ayut ayut February 01, 2013
amboiiii...alisha bermake up plak dh...hihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 01, 2013
salam kak ina..
hihi..dah name pun gugurl kan alisha...?
lepas ni mntk ibu beli satu tuk alisha :)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 01, 2013
hahah..kelaka la Alisha ni..hehe...somel gitu
maszull maszull February 01, 2013
assalamualaikum intan...betul ckp queen kat atas tu anak dara biasa la tu suka cantik2 kan...:)
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah February 01, 2013
comelnye.. boleh jadi artis filem seram.. kihkihkih.. gurau je..
eita eita February 01, 2013
Amboi..bkn main dia ni nk bermekap bagai
Unknown Unknown February 01, 2013
alahai abis mekap ibu ye....
Unknown Unknown February 01, 2013
hehee bijak2... nasib dah nak expired punya..ada jugak yg tukang habiskan..hehee
Nora Karim Nora Karim February 01, 2013
hah dah expired... simpan lagi.. bahaya tu...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 01, 2013
alisya,alisya, ada2 ja dia yer...;-)
eija_sweetmama eija_sweetmama February 02, 2013
Nama pun anak dara mestilah suka bermakep.., ermm anak2 k.eija yg lelaki ni pun suka sgt cuba amik lipice mama dia n try pakai kadang2 tu abis patah lipstic mama dia dibuatnya.
Puan Kutu Puan Kutu February 02, 2013
wah terer alisha mekap.habis comot satu badan!hehe
cik lisa cik lisa February 02, 2013
Comel sungguh alisha ni, hehe
nanieydotcom nanieydotcom February 02, 2013
Hehe.. Alisha pun nk berdandan :)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa February 02, 2013
lps ni ajar akak sha pla..alisha pndai mekap..akak x hehe
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 03, 2013
kihkihkih alisha oh alisha....sakan makeup haha
syiela syiela February 03, 2013
alisha.. alisha.. lumrah budak pompuan camni la ye :)

***cantik rumah baru
Mrs Velentine Mrs Velentine February 04, 2013
budak perempuan mmg suka main makeup...nasiblah dah expured tp kalau masih boleh guna pun x le buat pa..nak marah pun buka dia faham,
Unknown Unknown February 04, 2013
haha.. mcm askar la pulok...belang2 itam gitu... :p
fieda fieda February 05, 2013
maira plk tak berani nk main mekap2 ni..nasib baik...hihi..dia tak minat..
fieda fieda February 05, 2013
maira plk tak berani nk main mekap2 ni..nasib baik...hihi..dia tak minat..
Myra Jay Myra Jay February 05, 2013
Hheee, biasalah anak dara kan, mana boleh leaps dengan mekap :D