Gambar Alisha.. (^_^)


Nak tempek gambar Alisha sekeping... hihii... Tengah2 malam sambil siapkan draft untuk publish entry esok hari... Rasa tingin nak letak gambar Alisha yang makin comel ni... hihiii.. Time ni saya suruh dia posing.. dengan selamber nya dia buat gaya camgitu.. tak tengok kamera pun... hihii.. Walaupun tak senyum tapi muka dia tetap nampak sweet.. hehhe.. 

Tapi tu la, kadang2 tak larat nak layan suka menangis.. adoiii la... nak wat camne.. normalla budak2 suka menangis.. lebih2 lagi ada time yang saya tak paham apa dia cakap.. Kat sinilah, kesabaran tu sangat2 penting.. (",)

{ 24 comments.. read them below or add one }

Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin February 18, 2013
alolo comelnya Alisha. tempek2 bedak kat muka dia, dah makin cun Alisha ni ye :)
LYAfrina LYAfrina February 18, 2013
COMEL alisha.. makin pndai bg respon bila nak bergambar..

biasa lah budak2.. klo x menangis bkn bdk namanya.. asya y dh besar ni pon, suka menangis.. mmg perlukan kesabaran tinggi la nak melayan kerenah anak2
izan mama mia izan mama mia February 18, 2013
dtg cni tgh mercun dok meletop kan main bising lagi..huhuhu..comel anak dara ina...dapat menantu cepat laa nanti..hihi
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 18, 2013
amboi, bedak etempek aih..hihi
Cik Nur Cik Nur February 18, 2013
alisha geng nur, kuat nangis..hihih..
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 18, 2013
hehe..Alisha memang sporting depan kamera kan ina..anak yang baik ALisha n..kak intan doa semua anak2 kawan2 blogger kita menjadi anak yang baik..ameen!
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa February 18, 2013
wahh posing bersahaja je ekk..biasa laa kak bebudak mcm2 je ragam nyer..hehehe

p/s: sorry lama mnyepi huhuhu
deno deno February 18, 2013
budak2 mmg sweet! tomey2^^
Aju Mohit Aju Mohit February 18, 2013
alisha sama mcm najiha kuat nangis, kalau kemahuan tak diturutkan meraunglahhh dia
Shafiq Shafiq February 18, 2013
Comelnyaaa Alishaa!! Rambut dia siap curly2 lagi tu.. :-)
Zie Zie February 18, 2013
emm waktu usia macam ni memang meregam mereka menguji kesabaran kita... setiap perkembangan depa ada sahaja gelagat dan kelakuan yg menguji... comming soon Rayyan pulak...
fieda fieda February 18, 2013
biasala kan...alisha kan dh adik..mesti la nk tarik perhatian ibu dia..kikiki
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2013
nmpk mkin matured Alisha nie..
lizz lizz February 18, 2013
comey aleesya...rindu dah lama tak kesini...kursus manjang....ina saya baru pos barang kat ina tau sorry lewat sikit....
Haryati Faizal Haryati Faizal February 18, 2013
mungkin nak lebih perhatian dr umi dia kot...
Mimi Azirah Mimi Azirah February 18, 2013
comel je alisha...pndai posing ye...tak pndg kamera lg tuh
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 19, 2013
salam kak ina..
hihi..alisha ni senyum & tak ttp nmpk comel..keturunan ibu dia ni.. :)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 19, 2013
comel..budak2 semua comel..rambut qlisha mmg canntik
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
gambar ni cantik walaupun alisha xtengok kamera tp nampak comel..tulus jer wajah dia...hamboi gebu aihhh pakai bedak kihkihkih