Aqilah dah semakin "semangat"

Semangat yang saya maksudkan, tubuh Aqilah tu.. dah makin tembam.. hihii.. Berkat minum susu ibu.. (^_^).. Geram je tengok Aqilah ni... dah la sekarang dah pandai gelak mengekek, lagilah bertambah2 geramnya.. hihii


Aqilah yang suka sangat dekat kamera.. Tak payah suruh dia tengok kamera tapi dia sendiri yang tengok.. heheh.... masa Alisha dulu, bukan nak tengok kamera.. puas mengagah nak suruh tengok kamera.. haha


Ohya, untuk pengetahuan u all, Yap, Aqilah ikut muka my dear.. (",) Tapi kan u all, alisha masa lahir pun, semua orang cakap ikut muka my dear tapi bila dah besar ni, orang kata ikut muka saya pulak... My MIL cakap, anak akan berubah ikut muka orang yang banyak jaga dia.. tak tahu la betoi or tak.. tapi alisha dari muka macam my dear dah berubah ikut muka saya.. heheh.. Aqilah pun, saya tengok, sekarang dah mula ada iras2 alisha masa gambar alisha kecik2 dulu... (^_^)

P/s : Happy sangat bila ramai yang tegur saya makin berisi & pipi dah tembam.. heheh.. Yeayyy... tiada lagi istilah macam "bini popeye".. heheh.. Berat saya sampai sekarang masih maintain dengan angka "5" dihadapan... 50.. dah jauh hati dengan angka "4".. ekekke(^_^)

{ 29 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons February 14, 2013
tahniah atas kejayaan berat tu...kikiki...izz pon banyak ikut muka syawal, tak da muka akob pon..muka sue pon sikit2 je
Fiza Rahman Fiza Rahman February 14, 2013
Tomei. Dagu runcing tu ☺☺

Ina makan apa badan dah berisi? Saya tgh nak gemukkan badan ni.
Masya Masya February 14, 2013
Saya rasa dua² anak ina pun mcm suami ina hihihihihi.. tp aqila mcm serius skitlah.. walaupun pandang kamera... alisha.. walaupun x pandang kamera tp dia mcm senyum...
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail February 14, 2013
hahaha,, bini popeye?? hehe,, lawak,, thniah sebb dh berjaya ye :D
Zie Zie February 14, 2013
bolat matanya.. comey... naper macam nih senyum cikitlah aqilah...
Kakzakie Kakzakie February 14, 2013
Dah semakin montel Aqila.

Mungkin betul juga ina sebab kakak ipar kakak ada ambil anak angkat muka dia dah iras muka SIL kakak. Org tak tahu dia anak angkat.
Mrs Velentine Mrs Velentine February 14, 2013
bam bamnya aqilah ni...smpi leher pun dh tersembunyi..tahniah kak dah dapat naik ke angka 5..
Fai CeritaCinta Fai CeritaCinta February 14, 2013
wah, dah lain blog akak. cantik..!! dah lama fai x singgak sini.. kak, fai yg pregnant ni pun berat masih angka 4 kak.. hopefully lepas bersalin nnti blh mantai 50kg.. xnk la kurus sgt, x cantik. hihi
Azi Azidah Azi Azidah February 14, 2013
Comelnya aqilah. Bru tau bby akn berubh ikut org yg byk jg dia
mama ila mama ila February 14, 2013
haah..Aqilah dah makim bambam..comel!!! =)
Deqla manjew Deqla manjew February 14, 2013
alolo...cptnye besar dak ni...bgs la semangat..tandanya sihat...
Myra Jay Myra Jay February 14, 2013
Ye, berkat susu Ibu anak membesar dengan jayanya ;)

Anak gegirl memang akan ikut muka bapanya :D
Sally Yatiey Sally Yatiey February 14, 2013
Tembamnya Aqilah ^_^ hehe
Comel!
QueeN TerataI QueeN TerataI February 14, 2013
mmg sgt geram tgk pipi dia yg memboyot tu,,,
izan mama mia izan mama mia February 14, 2013
elok anak perempuan ikut muka ayah dia..depa kata sejuk..xtau laa senjuk tang mana..huhu..
Shida Radzuan Shida Radzuan February 14, 2013
baguslah kak dapat maintain jer berat tu ^_^
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 14, 2013
Hehe. Ok la tu dpt maintain. :)
D Yatie D Yatie February 15, 2013
best nyer berat maintain.. siap nak gemuk lagi.. sy dah terlampau gemuk gamak nya. haha
deno deno February 15, 2013
muka aqilah makin lama makin serupa dengan alisha... comel :)
sal ya sal ya February 15, 2013
sama la macam akak. masa baby semua kata ikut muka husebn. dah besar ikut muka mak.
Mimi Azirah Mimi Azirah February 15, 2013
memang semangat la aqilah nih kak
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 15, 2013
salam k ina..
hihi..bulat mata aqilah ni la.. geram! :)
bestnye dpt maintain..cma kemain kuat mkn skrg ni..takut nk naik penimbang ..huhuhu
Fieda Rafli Fieda Rafli February 15, 2013
comeynyer aqilah..dagu ciput jer tu..
Fieda Rafli Fieda Rafli February 15, 2013
mata itam besor..dh nk jadi muka ina dan alisha dh ni..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 17, 2013
meh sini auntie nk cubit2 pipi bam2 tu..geram tgk kihkihkih
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 18, 2013
Sihat dengan susu ibu..pernah demam lagi tak? Raisya dah baru ni..first time..asik nak menepek je
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2013
kuat minum susu ibu eh.. hihi~..