Pertukaran hadiah dari penaja IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 : Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses

Firstly, saya nak ucapkan TERIMA KASIH yang amat sangat dekat u all... Terharu saya dengan sokongan yang diberikan... Tak sangka, hari pertama IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dilancarkan, jumlah penyertaan dah 100++.. hari ni, jumlah peserta dah 200++.. Terkejut sangat.. sebab tahun lepas peserta hanya 170++ dalam tempoh sebulan.. Ni, baru 4 hari dah 200++.. memang terkejutlah... bajet lebih kurang macam tahun lepas je pesertanya... (^_^) Apa2 pun, alhamdulillah... Moga rezeki para penaja IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013, makin mencurah2.. (",)

Ohya, saya nak inform u all yang Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses, telah menukar hadiah... Kalau sebelum ni, hadiah yang Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses nak bagi, seperti gambar dekat bawah....



Tapi Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses nak tukar kepada gambar dress yang dekat bawah ni.....


Cun melecun kan.... Lagi kebaboommmmm... bikin hati saya gundah gulana... hahhahahh... Nanti kalau sapa yang dapat hadiah dress ni, kalau tak nak, bagi saya tau.... muahahhahhaha.. Padahal semua orang nak kan.. hihiii


{ 31 comments.. read them below or add one }

AyueJean AJ AyueJean AJ February 04, 2013
Wahhhh... Cun2...
tapi peplum jugak idaman hati AJ...
Ena's Palace Ena's Palace February 04, 2013
cantik la jubah ni intan..
kalu tak dpt..ada buat jualan tak?
terpikat da nih!
Mira Adzlia Mira Adzlia February 04, 2013
wah...hebatnya penaja...tahniah k.ina :)
Kakzakie Kakzakie February 04, 2013
Hebat Ina!! kalau dah 200 tu memang ramailah yg terpikat nampak gayanya..
CiK Bella CiK Bella February 04, 2013
Baju yg baru ni lg cantik la
Zira Aziz Zira Aziz February 04, 2013
sy xksh mana2 pn..jnji menang hadiah :P ..
Ismah Atikah Ismah Atikah February 04, 2013
lagi cantik dari before. waaaaa *.*
umi alya umi alya February 04, 2013
kalu semua org tolak hadiah ni, bg kt akak le..
azizah :) azizah :) February 04, 2013
sesuai gan jijah ni pakai baju ibu mengandung.. ekeke :p
ros_reeza ros_reeza February 04, 2013
cantik :) best ni.. hihihi
Nora Karim Nora Karim February 05, 2013
mak aii ramai tu yg sertai... akak tak sempat lagi nak update entri pasal IB mega giveaway ni...
Deqla manjew Deqla manjew February 05, 2013
tahniah tau.. ni bermakna blog ina makin femes... :)
Puan Kutu Puan Kutu February 05, 2013
mmg cantik..dh berangan dh nak sarungkan kt badan bila habs pantang nti.haha tak menahan berangan entah lucky ketidak..:)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 05, 2013
tahniah kak..ramai tue..belum sebulan lagi//
Myra Jay Myra Jay February 05, 2013
Cantikkkk :)

Tp cam myra yg dah berisi ni rasa tak sesuai plak.. hehee
QasehnyaRania QasehnyaRania February 05, 2013
tak kisah lah kalau tukar janji kain denim jugakk..su suka ni..hihi
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 06, 2013
Cntik... :) ada masa nk join lgi kn? Insha Allah ada waktu senggang nani join
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 06, 2013
wow lg cantik la hadiah yg ditukar ni..nak nak nak alisha nanti cabut nama auntie nah kihkihkih
Azi Azidah Azi Azidah February 07, 2013
hadiah yg memula tu lg santek.. hi3 tp dh penaja nk tukarkan.. yg kedua tu pub quite ok