Hijab bercorak yang elegant..!!


Saya suka tengok barang jualan My Online Boutique For You ni jual.. Bukan apa, corak2 dekat semua hijab yang My Online Boutique For You ni jual.. semuanya SANGAT2 MENARIK + NAMPAK EKSKLUSIF & ELEGANT je... Saya jarang nampak hijab yang bercorak camgini.. (",)... Antara hijab yang ada di My Online Boutique For You macam kat gambar2 bawah ni...

SHAWL HALFMOON PAISLEY ZAARA


Corak shawl ni memang sangat2 menarik..!! Nampak macam kalau kita guna tu, elegant + gojes je.. Mesti berjalan dengan penuh keyakinan bila guna shawl ni kan.. hihii

PASHMINA HUMAIRA


 Nampak tak..?? Corak pashmina ni pun cantikkan.. dah macamana saya tak kata ia nampak macam eksklusif & elegant... (^_^)

PASHMINA AAISHAH


Oh My GUCCI...!!! Seriusla... saya memang berkenan betoi dengan corak GUCCI ni... Gucci ni salah satu jenama yang saya minat.. Asal GUCCI je, mesti mata saya nampak cantik..!! hahhah

SCARF CHIFFON DOUBLE LAYER PREMIUM


Haaa nampak tak? nampak tak?.. Lagi sekali MY Online Boutique For You membuktikan yang barang jualan dia memang nampak elegant...!! Tengoklah tudung ni.. Manik2 bawah leher dia tu macamana... Biasa saya nampak yang orang letak kat atas kepala je.. Ni siap dengan bawah leher.. dah tak payah nak guna kerongsang juntai2 dah.. Corak ni pun dah cukup menarik..!! Orang mesti puji tudung u all cantik.. hihii

 SYRIA PREMIUM FLOWERY PRINTED COTTON BEST


Corak tudung syria ni nampak sangat menarik..!! Limited Edition ni tau.. Kalau u all berkenan, cepat2 terjah My Online Boutique For You... (",)

IINER NECK COVERED COTTON PREMIUM


Selain dari yang saya tunjuk gambar kat atas.. My Online Boutique For You pun ada jual inner tau.. Kalau u all nak pakai tudung syria ke.. shawl ke.. bolehlah beli inner ni.. Macam2 warna ada.. Ohya, nak pakai time u all nak swimming pun boleh.. (",)

Amacam.. cun kan... Ni baru sikit yang saya tunjuk kat u all.. U all kene terjah My Online Boutique For You sendiri untuk tengok macam2 lagi tudung yang cantik2.. macam2 corak, macam2 design & macam2 warna... (",)

"SAYA DOAKAN SEMOGA MY ONLINE BOUTIQUE FOR YOU AKAN TERUS MAJU KEHADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

{ 26 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha February 24, 2013
Memang.semua pun lawa..
Bagus n syukur ramai yang sanggup jadi sponsor ina kali ni.
Aju Mohit Aju Mohit February 24, 2013
mmm wajib terjah ni ina, mmg cantik2 semuanya ;)
nini nini February 24, 2013
suka tengok scarf chiffon tu
butique4u butique4u February 24, 2013
as salam semua,
terima kasih Ina kerana entry special ini :)

kpd semua jgn segan2 terjah blog sy ni yer http://butique4u.blogspot.com/

setiap minggu akan update tudung terbaru :)

jgn lupa anda semua boleh jd member juga :)
Sally Yatiey Sally Yatiey February 24, 2013
Semua nampak cantik2 belaka :)
anamizu anamizu February 24, 2013
wahhhh semua cantiknye :)








slm kenal,
cik ana
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 24, 2013
salam ina..memang cantik2 belaka! :) ina sihat?
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
wow lawa2 belako...comey lotey semua ni...wajib la terjah hihi
Mas Zull Mas Zull February 24, 2013
assalamualaikum intan....semuanya cantik2 la...;)
Tihara Tihara February 24, 2013
memang lawa coraknya ina :)
eita eita February 24, 2013
memang comel belaka..rambang mata tengok
Deqla manjew Deqla manjew February 25, 2013
rambang trs mata deqla..haha.. smua cantik2...
ayut ayut February 25, 2013
mmg cantik ni..klu dpt meriah...hihi
Puan Kutu Puan Kutu February 25, 2013
colour n corak semuanya blocking..cantik sungguh..:)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 25, 2013
salam kak ina..
wah..cantik2 tudungnye..
simpan link dulu.. jap lg nk g terjahhhh..
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 25, 2013
cantik2 semua..

k.eija ni dah la mmg skrg ni dah terkena penyakit suka tgk shawl2/tudung di butik online...
Ema Blog Ema Blog February 25, 2013
baru belajar pakai shwal ni..semuanya cantik-cantik
Azi Azidah Azi Azidah February 26, 2013
banyaknya online shop nak kena terjah ni... habisla duit... hihihi
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
warna yg segar lah kak...nnt ada masa jenguk butik ni
Mimi Azirah Mimi Azirah February 28, 2013
banyak pilihan hijab kat butik nih