Dapatkan Shawl & hijab yang sangat cantik di Scarf Sweethoney..

FANPAGE : SCARF SWEETHONEY

Scarf Sweethoney antara blogshop yang saya suka..!! Bukan apa u all, sebabnya bila tengok shawl or hijab jualan Scarf Sweethoney ni, buat saya rasa nak godek lama2 kat situ.. Mana taknya.. shawl & hijab yang Scarf Sweethoney jual semuanya cantik2..!!! Lagi satu, model yang menggayakan tudung pun cantik... ahhahha.. Asyik tersenyum je.. saya nak cuci mata tengok shawl & hijab pun rasa seronok.. yela, macam dia alu2kan je kedatangan saya.. cewah... muahhahha.. Tak nak cakap banyak lah... Nak tunjuk kat u all antara shawl & hijab yang Scart Sweethoney jual... (",)

NATALIE SCARF


Bagi saya NATALIE SCARF ni sangat2 cantik...!!  Dah la model tu pun cantik.. lagi buat tudung ni nampak cantik.. hehheh... Macam2 gaya yang boleh digayakan dengan tudung ni... KLIK SINI jika u all nak tengok cara pemakaiannya...

SHAWL PEARL HALFMOON ALMAA


Cantiknya...!! Nampak mewah je shawl ni.. penuh dengan pearl... kalau pakai shawl ni.. mau semua orang tengok ni... hahah... Sangat cantik..!!

SHAWL LILY SHEENA


Shawl ni cantik.. nampak berkilau je kan... Alahaiii.. cunnya... warna biru ni menyerlahkan lagi penampilan kita (^_^) Cara pakai shawl ni pun cantik jugak...!! Nak kene skodeng toturial ni.. ehheh

SHAWL TRIBAL JENNY



Corak tribal ni tengah IN kan sekarang... Mula2 tengok dulu tak cun, tapi bila dah selalu tengok.. cun pulak corak tribal ni.. heheh.. Rasa macam pernah nampak Shila Amzah guna shawl corak tribal.. tu pun kalau tak silap la.. hihii

HIJAB NEYDA 

HIJAB NEYDA ni pun cantik.. Saya dah mula berkenan dengan tudung yang bercorak camgini... nampak macam eksklusif.. hihii (^_^)

HIJAB REYQA


Tudung yang ada awning camni, cantik je kan.. manis je bila guna.. tak yah nak risau takut tudung kelepet ditiup angin.. hihii.. Tetap terbentuk dengan cantik..!! (",)

HIJAB LEYNA


Hijab Leyna ni nampak lain dari yang lain.. dia ada 2 warna dengan bahagian atas tu, bersilang.. memang nampak menarik..!!

 INNER SILANG NERA


Kalau u all tak nak beli hijab or shawl, Scarf Sweethoney pun ada jual inner.. Inner ni memang cantik sungguh..!! Ni yang rasa nak rembat ni... senang nak pakai dengan shawl.. hihii.. Inner ni pun labuh sikit dari biasa.. kalau kat kedai, biasa saya jumpa yang pendek tu.. yang boleh nampak gak leher kita tu... (",)

Dah nak tercabut bijik mata saya lama2 sangat singgah dekat Scarf Sweethoney.. hihiii... Memang semuanya menarik, tertarik, kau memang the boom.. muahhahah.. Dengan bermacam2 design.. bermacam2 warna.. Alahaiiiii.. Dah singgah umah Scarf Sweethoney, sampai rasa tak nak balik rumah sendiri.. ahhahha *melampau tak... hihii.. U all pun WAJIB terjah Scarf Sweethoney ni tau... mesti u all akan jatuh cinta jugak.. hehhe (^_^)

Ohya, kalau u all nak tengok TOTURIAL pemakaian shawl yang Scarf Sweethoney jual, u all boleh KLIK SINI (",)

"SAYA DOAKAN SEMOGA SCARF SWEETHONEY AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

{ 22 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons February 22, 2013
tak berkesempatan nak join ni..alahai...
✿ pink velvet ✿ ✿ pink velvet ✿ February 22, 2013
cantiknyer.. kaler pon sume nice2 :)
Azi Azidah Azi Azidah February 22, 2013
Mmg cecantik semuanya. Model pn cntik gk..
Cinta Misteri Cinta Misteri February 22, 2013
scarf halfmoon tu cantik sgt..blink2
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 22, 2013
salam k.ina..
alahai..tudung 1/2 moon tu menggoda la.. hahaha.. g terjah! g terjah!
Nora Karim Nora Karim February 23, 2013
cantiknya tudung2 kat sini.... ha ah la... model pun cantik juga...
azizah :) azizah :) February 23, 2013
warna corak.. semua cantik2..
Cik Nur Cik Nur February 23, 2013
yg polkadot tu cantiklah.. :)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 24, 2013
kak intan memang pminat shawl
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
mcm nak nagis nengok shawl2 cantik2 ni..mcm nk grab semua la...seyes cantik
Deqla manjew Deqla manjew February 25, 2013
siyes cantik..model2 pun cantik.. mcm anak patung.. hihi..
Ema Blog Ema Blog February 25, 2013
wow, sweethoney pun jadi sponsor..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
shawl cun.. model pun cun.. :3
ScarfSweetHoney Team ScarfSweetHoney Team February 27, 2013
Terima kasih semua, Alhamdulillah doakan Scarfsweethoney terus maju ya ! Terima kasih @intanberlian sudi jemput kami sebagai penaja =)