Kek yang mabeles untuk sekitar Selangor dan Kuala Lumpur

Blog : Coklatmanis2u
Fanpage : Coklatmanis2u

Tak rugi kalau u all pergi cuci mata dekat blog Coklatmanis2u... Bukan setakat cuci mata, air liur pun tertelan sekali.. ahhahha.. Mulalah teringin nak makan... semuanya nampak sangat2 cantik + nampak sangat2 sedap...!!! Dah la cantik, dah la sedap, murah pulak tu.... (",).. Tak larat saya camni.. duk tengok gambar sambil telan air liur sambil berangan kalau dapat makan... perghhhhhhh... sodapnyaaa....!! hihii... meh nak tunjuk kat u all, biar u all pulak yang 'mengidam'.. ekekkek...

CAKES


Pandan Layer Cake

Pandan Layer Cake ni antara kek yang saya suka... Memang sedap...!! Kalau saya jumpa kek ni, mesti beli... arghhhh tiba2 terasa macam tengah makan... dah elok dah sepotong dalam piring tu... ahhaha


Italian Rainbow Cake with Italian Buttercream

Serius la u all, saya tertarik sungguh dengan kek ni... warna dia tu memang menarik...!! Duk baca komen orang gtau kek ni sedap je.. tapi saya sampai sekarang tak dapat nak merasa lagi.. hehhe

CUP CAKES

Set Hantaran

Masa saya kawen dulu tak jumpa pulak kek yang canggih manggih camgini.. bukan main lagi dengan hanphone la, alat mekap la... alahaiii... comel sungguh..!! Kalau ada yang nak kawen or bertunang yang duk area KL or Selangor, bolehlah order dengan Coklatmanis2u.. Tak rugi, hasil buatan Coklatmanis2u... sangat cantik..!! (^_^)


Red Velvet Cupcakes

Yang ni jangan cakaplah... Kalau sebut Red Velvet cake, dah sah2 la sedap..!!! Dengan warna merah dia tu... memang menggoda nafsu makanlah.. hahah...

CAKE BALL


Cake ball camgini pun menarik gak.. Yela, tak nak kek sebijik besar tu, leh order kek yang macam saiz bola ping pong ni haa... tak yah susah2 nak potong dah.,.. terus ngap.. hehhe


Cake Pops

Kek buat camgini pun cantik kan... budak2 cam alisha ni, confirm suka..!! hihii

CHOCOLATE


Lolichoc

Coklat yang stail camni, kalau dapat kat anak2, suka sangatlah dorang ni... Lebih2 lagi ada gambar upin ipin pulak.. hihii.. Kalau buat bezday party ke, akikah ke.. sesuai sangatlah ni bagi dekat budak2 yang datang time tu... (",)


Chocolate Box

Chocolate box ni macam menarik je... Yela, chocolate buat dalam bentuk box camgini... canggih ni... Yang ni pun satu jugak, masa saya kawen dulu, tak da plak jumpa coklat camgini.. jumpa coklat cadbury je... muahahhaha

Kalau u all nak tengok banyak lagi kek or coklat, u all boleh terjah Coklatmanis2u... Macam2 jenis kek, macam2 design kek yang ada... Confirm u all rambang mata tengok.. hihiii...Kalau u all nak buat majlis kawen ke, bertunang ke, akikah ke, bezday ke... pergilah order dengan Coklatmanis2u tau... Ramai pelanggan yang dah beli kata sedap!!.. (^_^)

"SAYA DOAKAN SEMOGA COKLATMANIS2U AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013" 


{ 25 comments.. read them below or add one }

Ena's Palace Ena's Palace February 16, 2013
Aduss...terliuq jugak nih!
eh...suka la tgk cake hantaran tu...kreatif sungguh!
Cik Nur Cik Nur February 16, 2013
kek set hantaran comell..!
izan mama mia izan mama mia February 16, 2013
wow..kalau cantik camni,..sayang lak nak makan...
ieda immi ieda immi February 16, 2013
sedap2 semua ..
best nyaaaaaaaaaaaaaaaaa
iietamalek iietamalek February 16, 2013
Red velvet nmpk terbaik!
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna February 16, 2013
tengok ja pun dah puas hati kenyang hehehe..cantik tu...
NurulMirotic[NSHS] NurulMirotic[NSHS] February 16, 2013
Red velvet dan rainbow tu sedap ! Yg raindobw tu aunty Nurul pernah beli untuk birthday adik saudara . Macam sedap je . Huhu . Kat Perak tak de ke ? :(
deno deno February 17, 2013
emmm.... menyelerakan!
NinaAz NinaAz February 17, 2013
Kek rainbow tuuu teringinnn sgt2 nak buat. Tapi tak terbuat2 lagi. Huuu
Puan Kutu Puan Kutu February 17, 2013
alamak sedapnya semua kek,menggoda tekak sungguh..:)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 17, 2013
tengok pepagi gini memang terliur la akak...area saya mmg takdak kek camni, yg ada standard bulat n 4 segi ja..huhuhu
azizah :) azizah :) February 17, 2013
peh marveles lah! sedapnya tengok coklat2 tu...
jaakechik jaakechik February 17, 2013
mmg nampak sedap. dan semua gambar tu lawa jer... lagi buat kita terliur...hehehee...
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi February 17, 2013
memang terliur...nak buat dah takde masa...tiba masa tuk membeli
myfreeminded myfreeminded February 17, 2013
Yup, memang mengiurkan Ina.
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 17, 2013
a'a mmg telan liur jer nengok kek n coklat tu hehehe....
Menghilangkan Bau Mulut Menghilangkan Bau Mulut February 17, 2013
Terima kasih atas sharenya ya. Good share and good blog. Sangat bermanfaat banget. Ni ada ku kasih info tentang Menghilangkan Bau Mulut Silahkan mampir ke link http://manajemenemosi.blogspot.com/2013/01/Menghilangkan-bau-mulut.html.
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 17, 2013
Alahai..terliur tengok cake-cake ni semua..lebih lagi tgk rainbow cake tu..nyum nyum...cake ball tu tak pernah rasa plak..nak gak try..tp org kat trg ni..

~ sok nak pergi kedah..yeay! ^^
lynn kamarul lynn kamarul February 18, 2013
sgt la sedap... huhuhu buat lapa je perut tgk
sal ya sal ya February 18, 2013
memang sedap kek2 tu.
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2013
suke tgk rainbow cake tue..
mcm syg je nk mkn..hehe...
lizz lizz February 18, 2013
terliur lak...ader yang tengahari kang cari kek...hehe
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 19, 2013
salam kak ina..
wah..bagus ni...cma tgh mencari2 kek hari jadi seri ni.. muahaha...
sayg kak ina! :)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 19, 2013
kek pelangi tue nampak sedap sgt