Macam-macam ada di Lalin Closet...

FACEBOOK : LALIN CLOSET
 BLOG : LALIN CLOSET

Macam2 ada dekat Lalin Closet ni... Baju, shawl, dress, seluar & macam2 lagi..!! Pendek kata, tak yah shopping dekat tempat lain dah.. Kat Lalin Closet tu je.. hihii.. Murah & cantik pulak tu... Tak caya??.. Jom saya kasi cuci mata u all.... (^_^)

BLOUSE



Alahaiiii cantiknya blouse ni.. warna oren... saya memang suka warna yang camgini.. dari jauh orang dah nampak kita.. hihii... Nampak macam selesa je guna... (",)


Blouse ni memang sesuai untuk ibu2 yang menyusu..!! Bukan apa, dia ada butang di bahagian dada... so, memang memudahkan orang macam saya ni, nak menyusu anak.. (",)

SKIRT


Serius la u all.. skirt ni memang cantik..!! Design dia simple tapi corak & warna kain tu, memang sangat2 menarik.!! Cantiknya... terbayang2 tengah guna... hahah.. Dulu sebelum kawen, saya memang suka pakai skirt camgini... Ni yang tingin balik nak guna ni.. hihiii 


Wah, skirt ni pun cantik..!! Adehhh semuanya cantik2 ni...!!.. Murah pulak tu...!! Skirt yang ni, hanya berharga RM39 je tau... Macam2 design lagi ada.. U all WAJIB terjah Lalin Closet baru u all tau (",)
 
 PANTS


Seluar yang stail camni, memang best pakai...!! Tak panas sebab "masuk angin"... muahahha.. Saya dah mula berkenan seluar yang boleh "masuk angin" camgini... hihii


 Kalau tak berkenan jenis yang "masuk angin" tu, jenis yang biasa tu pun ada gak Lalin Closet jual... Macam gambar kat atas ni.. cantik je kan.. (^_^)

PASHMINA


 Bagi saya, pashmina ni memang cantik..!! Alahaiiiii LV tu.... U all kena pergi terjah Lalin Closet baru u all dapat bayangkan camne pashmina ni.. (",)

HIGH HEEL


Cantiknya kasut ni...!! Saya memang berkenan dengan kasut tumit tinggi ni... Warna merah pulak tu.. alahaiii... (^_^)

Ni baru sikit yang saya tunjuk kat u all.. Banyak lagi yang Lalin Closet jual.. Apa2 pun, u all terjah dulu baru u all tahu.. rambang tak rambangnya mata u all tu nanti.. hihii.. Semua ada di Lalin Closet..!!

 "SAYA DOAKAN SEMOGA LALIN CLOSET AKAN TERUS MAJU KEHADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

{ 21 comments.. read them below or add one }

baby comel baby comel February 21, 2013
cantik-cantik baju tu ye
azizah :) azizah :) February 21, 2013
cantik2 la baju dan seluar tu.. org preggy pon leh pakai.. nak terjah la..hee
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 21, 2013
Salam k.ina..
cma jenjalan cuci mata tgk koleksi lalin..wu huuuu! :)
nini nini February 21, 2013
wah cantik2 gak pakaian dia kan...=D
sal ya sal ya February 21, 2013
yg ni bukannya patut keluar esok ke ina?
Aju Mohit Aju Mohit February 21, 2013
memang cantik2 ina, suke tgk ;)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam February 21, 2013
aduhh,.mmg cantek2 baju & skirt pjg tuuu
Haryati Faizal Haryati Faizal February 22, 2013
lama tk shopping bj...hihi
Azi Azidah Azi Azidah February 22, 2013
Byk brul blogshop sekrg ni. Xterlarat nk tgk semuanya.. Cantik2 belaka.. Rabakla duit gini.. Hii..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
nk p cuci mata tengok koleksi2 lalin sat
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
cun sumer blouse & skirt die..